Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da, eski asbaşkan Erol Tuna yeni gelecek yönetimin Fenerbahçe ile arasını düzeltmesi gerektiğini söyledi.

Eski asbaşkan Erol Tuna, Sadri Şener yönetiminin hatasının bedelini ağır ödediklerini söyledi.
    Başarısızlığın sorumlusunun ne futbolcular, ne teknik heyet olmadığını tek suçlu olarak yönetimi gördüğünü kaydeden Tuna, “Trabzonspor’un yeni yönetiminin ilk işi Şikebahçe ile olan ilişkileri düzeltmek olmalıdır” dedi. Tuna, olağanüstü kongrenin önemli olduğunu kaydetti.
    Erol Tuna, “Bugünkü durumu yol kazası olarak görüyorum. Kurumsallık, takım ve ekonomik değerler masaya yatırılmalı” dedi.
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Neden düzeltelim ki? şerefsizlerin dostluğuna mı ihtiyacımız varmış? şerefsizin düşmanlığı, dostluğundan iyidir. en azından ne olduğunu bilirsin.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Aradan 100 yilda gecse duzelmez, bunun en buyuk suclusuda sevgili! devlet adamlarimiz, sevgili! fenerasyon baskanimiz, sikebahcenin medya maymunlari, sikebahce ve baskanlaridir...
      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

Bilin bakalim bu aciklamayi yapan; basit isadami kimin taseronlugunu yapiyor?
        iho istifa.

Yorum

başbakandan destek alma salvoları olmasın bunlar sakın.

Yorum

Hükümet ve fener özür dilerse belki düzelir.
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Yok ya, daha neler!
              Fanki tonki zonki...

Yorum

Erol Tuna acaba hangi ihalenin peşinde... Merak ettim şimdi...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Erol Tuna acaba hangi ihalenin peşinde... Merak ettim şimdi...
                  Koclarin sayesinde kesesini dolduruyor,adam paranin kölesi olmus konusuyor.
                  iho istifa.

Yorum

Demek KOÇ'un bayiisi olunca böyle saçmalanıyormuş.

Durup dururken bir şikecilere barış çubuğu uzatır, diğeri biz de şike yaptık der. Moda mı yoksa gerçekten bizim profilimiz bu mu ciddi ciddi düşünmeye başladım. Gerçi başkanına "ŞEREFSİZ" diyebilenlere, bakanlardan beslenenlere de böyleleri layık, yadırgamamak lazım.

Ah Trabzonspor ah; şikeciler dışarıdan, bizimkiler içeriden vura vura bir türlü bitirilemedin. İşte senin gerçek BÜYÜKLÜĞÜN!
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Erol Tuna FORD bayiisi Trabzonda........Türkiyede FORD KOC HOLDING tarafindan üretiliyor.....Sikebahce eski yönetim kurulu üyesi ALI KOC.... Daha fazla söze gerek var mi?????

Hepsi (kimse kusura bakmasin ama) Trabzona ihanet ediyor....Yaptiklari Istanbul yalakaligindan baska birsey degil....

Calinan kupamiz geri verilmedigi sürece ve de sikebahce bizlerden özür dilemedigi sürece ben kesinlikle bu isin düzelecegine inanmiyorum.....Ben kendi adima söylüyorum: ASLA AFFETMEM SIKECILERI!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

Kupamızı versinler önce sonrada bizle muhattap olmasınlar
                        yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

Trabzonspor başka kulüpler gibi birilerinin uydu kulübü olamaz
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Başkan adaylığı başlamadan bitmiştir.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Ya adamı deli etmenin en kolay yolu böyle adamları konuşturmak
                              alem buysa krali sensin

Yorum

Çalışıyor...
                              X