Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga kaptanlığın hakkını fazlasıyla veriyor.helal olsun
    #Dik oyna

Yorum

• Geçen hafta Olcan oynamıyor diye sevindim yerine Volkan oynadı. Rezalet oynadı. Olcan oyuna girsin dedim yeminle

Halil'e sallar dururdum, Henrique'yi görünce onun için de oyuna girsin demeye başladım.

Herkes birbirinden beter oynuyor, son haftalarda Halil elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ama onun da maksimumu belli yani.

Herkesin bu kadar formsuz, güçsüz olması ve kilo almaya başlaması şaka gibi
      En son Erbay tarafından düzenlendi; 22.04.2013, 19:12.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yemin ediyorum aynen bu Kadroyu hissettim.
        Böyle birsey olamaz
        Deaglemanyaq Abi Halilin attigi Gollerde Henrique sahada yoktu.
        Önemli olan Adrian.Adrian ve Halil iyi anlasiyor.Iyiki Alanzinho ve Henrique oynamiyor.Bu Yasin yine her Topu Ayagindan acar ve sacma sapan sutlar ceker.
        Serkanda Erkan Zengine karsi cok zorlanir.Insallah kazaniriz eskisehir fazla ucuyor.
        serkan hizli ve fizikli aciklara karsi zorlaniyor----ozan, amrabat, seysu....

teknigi iyi olanlara karsi genelde iyi oynuyor
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Kaptan diye bu adama denir. Ağzına yüreğine sağlık

Yorum

• Tolganın açıklamalarını umarım bir renkdaşımız kaydetmiştir, çok güzel geçirdi.
            Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen hafta Olcan oynamıyor diye sevindim yerine Volkan oynadı. Olcan oyuna girsin dedim yeminle

Halil'e sallar dururdum, Henrique'yi görünce onun için de oyuna girsin demeye başladım.

Herkes birbirinden beter oynuyor, son haftalarda Halil elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ama onun da maksimumu belli yani.

Herkesin bu kadar formsuz, güçsüz olması ve kilo almaya başlaması şaka gibi
              Aynı durumdayız

Herkes kötü oynuyor, o yüzden en az kötü oynayan oynamalı.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Maçtan Önce Lütfen Herkes Bu linki Okusun..

Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• ne dedi Tolga ya söyleyin biriniz merak ettik

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolganın açıklamalarını umarım bir renkdaşımız kaydetmiştir, çok güzel geçirdi.
                    Bir renktaş kriptoları yazsa.haber alma hakkımızı kullansak.malum lg tv yok
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• tamam sırayla herkes Tolga'nın söylediklerini övecek. buraları bi geçin. ne dedi adam herkes izleyemedi haliyle ? biri açıkça tamamen bi anlatsın.

Yorum

• Takımda iş yoksa forvete hızlı bir adam koyarsın defans arkasına koşu yapar denk getirirse atar.Emre fişek gibi ama adam kadroya almıyor yürümekten aciz Halil oynuyor helal olsun..Bizim gol atma ihtimalimiz duran toplar dışında hiç yok.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Henrique yok, o yüzden suan sevincten dörtköse oldu
                          bir kaç saat önce içime doğdu bugün yasin oynicak galiba inşallah oynamaz diyordu oy üzden dedim

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne dedi Tolga ya söyleyin biriniz merak ettik
                            mustafa abiye selam söyledi, mekanı cennet olsun dedi, rahat uyusun dedi fakat bu işin üstünü örtenlere, sessiz kalanların yatacak yeri yok dedi.

transferle ilgili olarak da ben de basından okuyorum dedi.ben buranın oyuncusu ve kaptanıyım dedi.
                            Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Tolga Zengin: "Bugün bizim için ayrı önem taşıyor. 2 sene önce bugün vefat eden Mustafa (Çelik) ağabeyimizi rahmetle anıyoruz. Burada önemli olan şu, Mustafa ağabey huzurla yatıyordur. Peki bu işi yapanlar, bu işe çanak tutanlar, bu işi aklayanlar, bu işte susanlar acaba rahat yatıyorlar mıdır?"

Yorum

• Video olsa süper olur...
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Yükleniyor...
                                X