Tolga kaptanlığın hakkını fazlasıyla veriyor.helal olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Geçen hafta Olcan oynamıyor diye sevindim yerine Volkan oynadı. Rezalet oynadı. Olcan oyuna girsin dedim yeminle
Halil'e sallar dururdum, Henrique'yi görünce onun için de oyuna girsin demeye başladım.
Herkes birbirinden beter oynuyor, son haftalarda Halil elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ama onun da maksimumu belli yani.
Herkesin bu kadar formsuz, güçsüz olması ve kilo almaya başlaması şaka gibiEn son Erbay tarafından düzenlendi; 22.04.2013, 19:12.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin ediyorum aynen bu Kadroyu hissettim.
Böyle birsey olamaz
Deaglemanyaq Abi Halilin attigi Gollerde Henrique sahada yoktu.
Önemli olan Adrian.Adrian ve Halil iyi anlasiyor.Iyiki Alanzinho ve Henrique oynamiyor.Bu Yasin yine her Topu Ayagindan acar ve sacma sapan sutlar ceker.
Serkanda Erkan Zengine karsi cok zorlanir.Insallah kazaniriz eskisehir fazla ucuyor.
teknigi iyi olanlara karsi genelde iyi oynuyorForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen hafta Olcan oynamıyor diye sevindim yerine Volkan oynadı. Olcan oyuna girsin dedim yeminle
Halil'e sallar dururdum, Henrique'yi görünce onun için de oyuna girsin demeye başladım.
Herkes birbirinden beter oynuyor, son haftalarda Halil elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ama onun da maksimumu belli yani.
Herkesin bu kadar formsuz, güçsüz olması ve kilo almaya başlaması şaka gibi
Herkes kötü oynuyor, o yüzden en az kötü oynayan oynamalı.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolganın açıklamalarını umarım bir renkdaşımız kaydetmiştir, çok güzel geçirdi.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique yok, o yüzden suan sevincten dörtköse oldu
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene dedi Tolga ya söyleyin biriniz merak ettik
transferle ilgili olarak da ben de basından okuyorum dedi.ben buranın oyuncusu ve kaptanıyım dedi.Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
Tolga Zengin: "Bugün bizim için ayrı önem taşıyor. 2 sene önce bugün vefat eden Mustafa (Çelik) ağabeyimizi rahmetle anıyoruz. Burada önemli olan şu, Mustafa ağabey huzurla yatıyordur. Peki bu işi yapanlar, bu işe çanak tutanlar, bu işi aklayanlar, bu işte susanlar acaba rahat yatıyorlar mıdır?"
Yorum
Yorum