Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkürler Şenol Güneş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hey gidi.

Güle güle hocam.

Yorum

''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

Ruhsuz bir takım futbolcu, ruhsuz yöneticiler, çıkar çarkları, yenilmeye alışmış kabullenmiş bir şehir, siyasi politik brokratik dalavereler, bizans oyunları...

Bir kavgaydı, adalet oyunu içinde ilahi adaleti aramak !
        Birer birer yapay gündemlerle, çağın afilli doyumsuzluklarıyla düşürdü halk gardını.
        En son sen kaldın kavga halinde ama yalnız ama yorgun...
        Ve senin arkandan ''iyiki gitti'' diyencilerden beklemek bu ruhu ha hocam ?
        Bu kirli ve karanlık mücadelenin GÜNEŞ'iydin be hocam !
        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
        Бургундия синий
        61

Yorum

Sevgili Senol hocam,
          Sen bu camiaya herseyinle fazlaydin.
          Belkide Türkiye'de profesyonel futbol ligi kuruldu
          kurulali senin kadar hic bir hocanin hakki yenilmemistir.
          Koca bir ülkeyle basa cikarak sampiyonlugu iliklerine kadar
          hak eden tek insan olarak hak ettigin sampiyonluk sevincini sana
          yasatmayanlar, dilerim Rabbimden sana cektirdiklerinin bin mislisini yasasinlar.
          Tek basina koca bir ülkeyle mücadele ettin.
          Herkes elindeki undan pasta yapmayi beceremezken, senden eline
          verilen kiyma ile pasta yapman beklendi.
          Bir geldigin zamanki fotografina bakiyorum,
          birde simdiki fotografina bakiyorum.
          Bu adaletsiz ülke bir kac yilda cökertmis seni.
          Futbol camiasindaki bir cok insan adamligin ne demek
          oldugunu senden ögrendi.
          Demek artik yoksun! Güle güle adamin krali.
          Yolun acik olsun Senol hocam.
          Tesekkürler her sey icin.
          En son POYRAZ tarafından düzenlendi; 28.01.2013, 02:26.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

0:55'dan sonra icim ciz etti..

Yorum

Hocam gitmeniz gerektigini düsünüyordum istifa kararinizi dogru buluyorum cok yiprandiniz, zaaten yoruldugunuzu kendiniz söylemistiniz keske ilk birakmak istediginizde israr etmeyip ayrilmaniza izin verseydik sizi bu durumda görmemis olurduk.Her nekadar gitmenizi istesemde suan cok mutsuzum cok üzgünüm geldiginizden sonra takima katkiniz aciklamalariniz ile her zamanki gibi gönlümüzdeki yerinizi ayri.Gönül isterdi omuzlarda ellerinizde kupayla ayrilin ama vermediler hocam hakkimizi vermediler En cok bu duruma üzülüyorum belki bir daha Trabzonsporun basina gelmeyecek olmaniz koyuyor bana Sampiyon oldugunuzu biliyoruz ama Kupayi kazanmanin heycanini, sevincini Teknik Direktör olarak yasatmadilar bu hakki gap ettiler hakkimiz ahirette saklidir. Her sey bir yana Adam gibi durusunuz ve giderken geriye bize yasattiginiz güzel anilar kalacak akilda her sey icin Tesekkürler Senol HOCAM.

Yorum

İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                0:55'dan sonra icim ciz etti..

Keşke Paylaşmasaydın .. Benide Üzdün Gece Gece 3 Kişi Miydi O. Ben Sayamadım Kalabalıkdan
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Ne söylerseniz söyleyin.. Senol hocanin arkasindan planlar, oyunlar oynandi.. En cokta bu üzüyor beni.

Yorum

Ne söylerseniz söyleyin.. Senol hocanin arkasindan planlar, oyunlar oynandi.. En cokta bu üzüyor beni.
                    ben de çok üzülüyorum buna
                    hoca bunlari hak etmedi her ne olursa olsun
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

senol hoca geldiginde herkez onun fergunson olsun omurluk imza atsin diyenlere sesleniyorum bu kent'de bu kafalar var oldukca bu TRABZONSPOR 30 SENE DEYIL 300 SENE SAMPIYONLUK GOREMIYECEK.

biz isigi onumuze tutun dedik, siz gozumuze soktunuz, artik onumuzu de goremiyoruz. senol gunes
                      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

buraya yaziyorum takim icinde hainler var.

Yorum

senol hocam,
                          seninle iki yuzlu taraftarlari gordum
                          seninle iki yuzlu sahtekar TRABZONLU spor yazarlarini gordum
                          seninle 3,5 mac yenilip istifa diye bagiran SIRTINI ceviren futbol cahillerini gordum
                          seninle ilk defa calinan sampiyonlugumuzu gordum
                          seninle SAMPIYON olupda sampiyonluk kupasini baska takimin muzesinde durmasini gordum
                          seninle ilk defa super kupayi gordum
                          seninle ilk defa sampiyonlar ligi arenasinda ilk macinda 3 puani gordum
                          seninle kisitli kadroyla sampiyonlar liginde ust tura cikabilmek icin umutlarini son maca kadar tasimis ekibini gordum
                          seninle beraber butun turkiye'ye kafa tutmani gordum
                          seninle adalet'e olan inancimi kaybettim
                          seninle senin TS den aldigin parayi bahane edipde para icin istifa etmiyor diyen o SAHTEKAR TRABZONSPORLULARI gordum
                          seninle oysa cok buyuk hayallerimiz vardi hocam sen bizim FERGUNSONUMUZ olacaktin ama basaramadik hocam basaramadik sana 2 sezon zor dayandik zor.

27 yasindayim ve ilk kez bu kadar basarili 2 sezon yasadik hocam
                          senden sonra gelecek olan ve ondan sonra gelecek olanlar bu yukarda yazdiklarimi basarsin bende FUTBOLUN ''F'' sini BiLMiYORUM.
                          HAKKINI HELAL ET HOCAM HEP DERDIK BU ULKE SENIN DILINDEN ANLAMIYOR DIYE AMA KUSURA BAKMA HOCAM SENI KENDI iNSANIN ANLAMIYOR YOLUN ACIK OLSUN...
                          En son nesta61 tarafından düzenlendi; 28.01.2013, 05:50.

Yorum

Kendin çal, kendin oyna Sadri...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Elazığ maçında yediğimiz birinci golden sonra istifanın geleceğini anladım. Ama seni kameraların karşısında öyle görmek bu şekilde istifa edp gitmen olmadı hocam. Seni Avni Akerde dakikalarca alkışladıktan sonra gitmeni isterdim. İstifa ile değil hocalık jübileni yapıp gitmeni isterdim. Seni her zaman seveceğim Şenol Hoca. Güneşimizsin...

Yorum

Çok uzak değil...

2 sene sonra Trabzonspor'un başı sıkışınca yine akıllarına getirecek seni bu kafalar...

O zaman sadece gül Şenol hoca...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Çalışıyor...
                                X