Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkürler Şenol Güneş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Güzel anılar için teşekkür ederiz, bir de gelen istifa için.
    Son şampiyonluğumuzun hocası olarak hatırlarız sizi hep umarım.

Yorum

Son görev süresinde bizi 26 sene sonra şampiyon yapan, bunun yanında iki kupa daha kazandıran hocamıza teşekkürlerimi, saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum.

Herşey gönlünce olsun sevgili hocam.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Hiçbir zaman gitmeyeceksin, burda kalbimizdesin, o kupa gelince AvniAker de ilk kaldıracak olan ADAM sensin!
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Seni seviyoruz Hocam.Yolun açık olsun.Tüm futbol camiasının sevip saydığı bir isimsin sen
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

kendimi senin yerine koyuyorum hocam hakikaten sende büyük sabır dayanma gücü var

her türlü şarlatanlığı yapıp bu ülke futbolunda söz sahibi olanlar itibar görenler para kazananlar ve sen

Allah yardımcın olsun hocam yolun açık olsun bu kulübe sırtını dönme sakın senin adamlığına çaışkanlığına ihtiyacımız var

yarın Trabzona geliyorum hocam ilk işim Onur ünal karaman ve senle bir foto çektirmekti nasip değilmiş

seni seviyoruz hocam
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Teşekkürler.. Futbolun Güneş i.. Babam gibi hissediyordum seni televizyonda görünce.. Türkiye futbolu dürüst, namuslu, haysiyetli adamların barınamayacağı durumda.. Dolayısıyla siz de haklısınız.. Yolunuz açık olsun..
              20+10+20+11 = 61
              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

İşine gelince öper, işine gelince sürer... O bir Sadri Şener...

Senin için Ersun'u harcadı...
                Şimdi de Şenol Güneş'i.

Ama bitmedi bitmeyecek...

Uçakla getirdiği adamı da uçakla gönderecek...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

Emeklerin ve verdiklerin için sonsuz teşekkürler sayın Şenol Güneş...
                  Allah yolunu açık etsin...

Yorum

• Böyle olmamalıydı ben böyle düzenin içine ...
                    Eski Taraftar Profilini Özledim Yeterrrr....

Yorum

Seni seviyoruz Hocam.
                      Bu Sike süreci yedi bitirdi seni.
                      Hem seni hemde bizi.
                      Bu sezona baslamakla hata yaptin, kendinide bizleride yiprattin.
                      Ama eminim bu hatayi Trabzonsporu cok sevdigin icin yaptin.
                      Insan zaten hep en cok sevdigine zarar verirmis.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

27 yıl aradan sonra kazandırdığın şampiyonluk için teşekkürler hocam.Allah razı olsun yolun açık olsun sende bu Trabzon aşkı olduğu müddetçe gelecekte yine buluşacağız.

İstifa ise zamansız oldu şampiyon kadroyu dağıttıkları gün istifa etmeliydin.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

son 2-3 aya kadar hep şenol güneş dedim. sonra sürekli yaptığı aynı hatalardan dolayı istifa etmesini istedim.
                          türk futbolunun gördüğü en temiz insanlardan biri hatta en temizi olduğunu düşünüyorum
                          inşallah başka görevlerde trabzonspora hizmet eder...
                          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

hocam yolun acik olsun hizmetlerin icin tesekkurler bizi 29 yil sonra sampiyon yaptin yolun acik olsun.
                            keske cok yiprandim dediginde istifa etseydin hakikaten sende cok yiprandin bizde
                            allah yolunu acik etsin

Yorum

Teşekkürler hocam sonsuz teşekkürler...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Teşekkürler Şenol Hocam.Hakkını hepimize helal et...

Yorum

Çalışıyor...
                                X