Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkürler Şenol Güneş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Teşekkürler Şenol Güneş

Umarım bu başlığa 1 Şampiyonluk,1 Süper Kupa ve 1 de Türkiye Kupası kazandırmış Hocaya iyi dilekleriniz yazarsınız.Teşekkürler Şenol Hocam,Teşekkürler Sporun Güneşi.
    En son Mehmet SELEN tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 16:55.
    Hasta la Victoria Siempre!

Hocam senden ALLAH razı olsun
    "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
    (ALINTIDIR)

Yorum

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 17:04.

Yorum

Kendisinden Allah razı olsun. İlk şampiyonluğumu, ilk şampiyonlar ligi macerasını onun sayesinde gördüm ve asla unutmayacağım. Kendisi şampiyonluk kupasını çalındığı için kaldıramadı ama Allah büyüktür. Tarih; onu Trabzonspor'u şampiyon yapan, kupalar kazandıran, milli takımı dünya 3'sü yapan efsane diye yazacak. Yolun açık olsun hocaların hocası.
        En son ferdeco128 tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 17:05.

Yorum

Lütfen burada günah çıkarılmasın....

Futbolcuya dayalı düzen ve futbolcularıyla hocayı yakan bir yönetim...

Bundan sonra olacaklar da bize müstehak...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

hocam bu camia sana laik değil...allah yolunu acık etsin

Yorum

Bundan sonra Barcelona gibi oynayacagiz (!)

Yorum

Hocam, canın sağolsun, bize yaşattığın heyecen ve başarı için çok teşekkürler. Yolun açık olsun güzel adam

Yorum

Şenol Güneş mevcut tablodaki en son sorumlu kişidir, ondan önce gitmesi gerekenler kaldığı müdetçe geleceğe umutla bakamıyorum!

Yorum

Babam gibi severim seni.. 1,5 yıldır iş yerinde bilgisayarımın monitöründe yazıyor o güzel sözün..

"Adalet zengin bir hazinedir. Günü gelince herkese lazım olur"
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

Beynime kazıdığın o anlamlı cümlelerin için teşekkürler hocam,
                      Mücadelen için teşekkürler.
                      Daha çok yazılacak şey var da beklemeli..
                      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

* Hocam sen bu takımı Şampiyon yaptın ama yaşananlar bugünlere getirdi. Hakkını helal et...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Teşekkürler öğretmenim.

Bize çok şey öğrettin, çok şey kazandırdın.

Umarım kaybolup gitmezsin. Umarım en kısa süre içerisinde kulüp içinde farklı bir göreve getirilirsin.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Hersey icin cok sagol hocam.Türk futbol tarihine gelmis en kaliteli insanlardan birisin.Seni hep bu yonunle hatırlayacagım.Yolun acık olsun.Hakkını helal et.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Tesekkürler Senol hocam.

Yorum

Çalışıyor...
                              X