Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anlamaz o bu kadar teferruatlı yazıya gerek yoktu5 te alırda aldığı adamlar 1 futbolcu etmez bknz ... keçelinho.ömer rıza.ayman.risp..celaleddin...

bu düşünce ne kadar puan ediyorsa o kadar...

Yorum

• İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      anlamaz o bu kadar teferruatlı yazıya gerek yoktu5 te alırda aldığı adamlar 1 futbolcu etmez bknz ... keçelinho.ömer rıza.ayman.risp..celaleddin...

bu düşünce ne kadar puan ediyorsa o kadar...
      Özet Budur
      Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ

Yorum

• 2 yıldız sözü yerine geldi ama oynamadıkları için bize gelmedi gibi geliyor...
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kulübü bu kadar zor duruma düşürecek, bir yaptığı öbürü ile çelişecek, verdiği sözleri önce kendisi bertaraf edecek sonrada siz diyeceksiniz ki 3 transfer yap bizden 5 al.

Yok öyle yağma...

Sayın Albayrak 5 mi? 1 mi? başlıklı konuyu, Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşleriniz adlı konu ile birleştirdim, buradan devam edelim arkadaşlar.
          En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 01.01.2008, 12:49.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• yöneticilere bak, baturoğlu guguloğlu ,adam birde basın önünde hawai tişörtle önünde çayla poz vermiş sanki kıraathanede ,şimdi bu adamlardan hayır bekle
            bunlara ver kaşarlıyı yesinler, yöneticiliği hobi ve hava atma olarak gören kişiler işte

Yorum

• Yönetimimize Güveniyor musunuz Ve Taraftarın İsteklerini Karşılıyabilecek mi?

yeni yönetim biz taraftarların istediği gibi bir trabzonspor yapacakmı ne gibi değişiklikler yapacak nokta transferler yapacakmı acaba yoksa yine sabır sabır bekleyinmi diyecekler.Bence baştan yapmaya başladı bile hele şu transfer komitesine cekin gidin dediya o yeter onlar zaten trabzonspor'u yiyenlerdi bu adamlar takımda gidecekleri gönderip takıma harbiden nokta transferler yaparsa önümüzdeki sezon şampiyonluk çok yakın olacağına inanıyorum.ersun yanal'lada devam etmeside lazım hocayada güveniyorum ben.
              Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• arkadaşlar bu yönetim kuşkusuz bu dönemde önemli sınavlar verdi ve başarılı olabilir ama final sezon sonunda olacak bakalım transfer sezonunda nasıl bir yol izleyecekler eğer bu işi de başarırlarsa o zaman başarılı yönetim olurlar.baklamak lazım
                İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• gereksiz bi baslik kilit zaten bu konnular esun yanal destek verenler bolumunde yaziliyooo kilit
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• kağıt üzerindeki icraatlarını gerçeğe dönüştüremediği sürece bir farkı olmaz şimdi ne eleştirebiliriz nede övebiliriz transfer sezonu açılsın o zaman yönetim hakkında fikir sahibi olacaz

Yorum

• artık düşünce olarak herkes birşeyler Söyleyebiliyor,Projeler üretebiliyor.ama bundan sonra biz taraftarlar İcraat görmek istiyoruz.Söylenen sözler inşallah bu sefer icraat halini alır...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bence karşılayabilecek
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Trabzonspor lu taraftar her zmn yeni gelen yönetimlere güveniriz ama Taraftar isteklerini karşılayabilirler mi orası şüpheli ve ZOR!!Çünkü bu taraftarların isteklerini son 24 yıldır kimse karşılayamadı...

Yorum

• su anda yonetim sosyal anlamda guzel isler yapiyor ve daha fazlasinin da gelecegini umuyorum .
                            trabzonspor yonetiminin gorevlendirdigi dinamik bir kadro sosyal-taraftar ve halkla iliskileri en ust seviyeye cikarmak icin bizim de gonderdigimiz onerilerden olusan bir faaliyet planini hayata gecirecektir.

taraftarimizin ve kulubumuzun menfaatlerinin dusunuldugu bir doneme girdigimizi dusunuyorum bu donemde taraftarimizin da iyi niyetle kostek olmadan takimin yaninda olacagina inaniyorum.

yonetimimize ne kadar baski (olumlu anlamda) yaparsak karsiligini alacagimiza inaniyorum.

yonetimin ve futbolcularin istekli oluslarini gormek taraftari 10 adim daha yaklastiracaktir kulube ve de 3-5 yildir uyuyan o sessiz cogunlugu uyandiracaktir yeniden!
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• yönetimin degisim adina yaptigi icraatlari anladik da yillardir stad müdürlügünü yapan yusuf yayli yi neden görevden aldilar merak ettim.bu konuda bilgisi olan varmi?
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Madem öyle işte böyle

Trabzonspor yönetimi, Kemer sıkma politikasını seyahat programlarına da yansıttı.
                                29.2.2008

Kemer sıkma politikası uygulayan yönetim, bu kararını seyahat programlarına da yansıttı. Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopan Trabzonspor’a bundan sonra özel uçak yok!
                                Öncelik ekonomide
                                Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla beraber göreve geldikten sonra bir öncelikler listesi hazırlayan ve bu sezon itibariyle ilk sıraya ekonomik sorunların çözümünü koyan Trabzonspor Yönetimi, acil eylem paketini yavaş yavaş yürürlüğe koyuyor. İşlerliğini yitiren ve bir masraf kapısı olarak görülen futbolcu araştırma ekibinin görevine son veren Bordo-Mavili idareciler, daha sonra da kulübe kayıtlı bazı araçları ihale yoluyla ve peşin ödemeyle satarak, sıcak para akışına katkıda bulunmayı sağlamıştı.
                                İlk uygulama Konya’da
                                Yönetimin son hamlesi ise seyahat programlarıyla alakalı oldu. Daha önce deplasmanlarda özel uçak kullanan Trabzon, bundan sonra tarifeli seferlere ve kara yolculuklarına geçecek. Takımın ligdeki iddiasızlığını da bu kararda etkili olduğu belirtildi. Bu paralelde Trabzonspor, dün sabah uçağıyla Ankara’ya oradan da karayoluyla Konya’ya geçti. Kafile, geceyi Konya’da geçirecek, sabah yine tarifeli uçakla İstanbul’a, oradan da Trabzon’a ulaşacak. Ancak bu kararın takımda rahatsızlığa sebep olduğu ileri sürüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X