Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kadar kötü hiç yönetilmedi trabzonum

Yorum

• nuri albayrakçılarda türedi ne yazıkki

Yorum

• Fatih Tekke'mi sattığı gün bitti Nuri Albayrak benim için.
        Herkes kendi kafasına göre yazıp duruyo .Sanal alem nasılsa ....................
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Bana gaipten haber verirmisin ?

- Bu zamana kadar olandan ne anladın ki gelecekten haber istiyorsun.

Koşamadık, durduk ve düştük bu saatten sonra istifa da yetmez .
          Nedenleri niçinleriyle beraber kapsamlı bir manifesto gerekirse canımızı acıtacak reçetelere ihtiyacımız var. Avrupa rönesansı başlamadan önce avrupalılar tam 250 yıl ellerine ne geçirdilerse çeviri yaptılar.

Trabzonspor'un bütün hatları ile beraber yüzleşmesi, tercüme edilmesi ve sonunda da kesinkes uygulanacak yöntemi belirlemesi lazım. Bu dirayeti göstermediğimiz sürece Veli'nin yapamadığını Ali'den istemek gibi misyonda devam edeceğiz.

Saygılarımla,
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• AHMET' abi (Badaloğlu)

-hangi maçta veya buluşmada söyledin bilmiyorum ama senin bir lafın varya abi

küfür etmek acizliktir; diye

abi çok acız durumdayız...
            En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 10.01.2007, 23:51.
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak hamsi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iki maç kaybettik diye hemen istifaya çağırıyorsunuz bravo bir bırakın hele bildikleri varki kalıyorlar ne olacak hazırlık maçlarını kaybettiysek ne önemi var , bomba gibi transferler bizi bekiyor inşallah mehmet nası aldıkmı görün o zaman gerçek Trabzonsporu Allahın izniyle kimse tutamayacak bizi imanımızın gücüyle şampiyon olacağız inşallah Nuri Albayrak gibi büyük bir başkanımız var bizim Allahın izniyle
              Bu adamin Trabzonspor'lu oldugunu sanmiyorum. Hamsi kelimesi Anti-TS'liler tarafindan bizimle alay amacli kullanilir. Bu da onlardan birisi

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke'mi sattığı gün bitti Nuri Albayrak benim için.
                Herkes kendi kafasına göre yazıp duruyo .Sanal alem nasılsa ....................
                Karde$ sen hala ordamisin? Fatih Tekke gideli bayagi oldu.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• bu başligi her gordugumde ıstıfa ettıler zannedıyorum..

ama sonra hevesım,hayalım yarıda kalıyor..

Trabzonspor'umuzun basına gelmek ıcın buyuk vaadler veren yonetım,goreve geldıkden sonra hem dedıklerını yapamamıs hemde yaptıkları yanlıslarla takımın tarıhındekı en kotu sezonu yasatmıslardır..
                  Aslında bole olacagı cok ama cok bellıydı..secım surecını ıyıce ıncelersenız bunu daha ıyı anlarsınız(uzun uzun yazmıyorum ben)
                  şimdi gecmısı bırakalım,önumuze bakalım..
                  Transferde yanlıs,teknık kadro secımınde yanlıs,muhasebede yanlıs,bana gore anadolu ve ıstanbul kuluplerıyle yanlıs ılıskıler kurmak(ornek:bjkyle transfer anlasması yapmıstık guya,ama bakıyoruz kı rıcardınho,delgado,baki,fahrı bjkde..federasyon secımlerınde ve sonrakı federasyonlar ılıgılı olaylardakı tutumumuza hıc gırmıyorum),taraftarla ılıskılerde yanlıs,Trabzondakı futbolu bılen,bu takıma hzımet etmıs,gonul vermıs ınsanlarla ılıskılerde yanlıs..
                  daha sayıyım mı??
                  yok yok,bole ınsanların yanlıslarını yuzune vurunca daha cok guven depolayıp,yola devam edıyorlar..yonetım ıstıfa artık..
                  (dıkkat ettıgsenız zıya dogan hakkında yorum yapmadım,anladınız sız onu)
                  Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                  Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• be ziyanında başkanında sonuna kadar arkasındayım. bu durumdan ancak onlar cıkarır bizi:meşale2: :meşale2: :meşale2: :meşale2: :meşale2:

Yorum

• yönetim elinden geleni yapıyor, hergünleri kampta geciyor, transfer araştırmaları ve yeni sistem arayışları onların trabzonspora ne kadar değer verdiklerinin göstergesi bence, bu yönetim ve hoca başarıyı yakalayacak

************************************************** *******
                      » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
                      » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                      » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                      » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                      » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                      ************************************************** *******

En son Bülent Şirin tarafından düzenlendi; 11.01.2007, 13:09. Sebep: İmlâ kurallarına riayetsizlik

Yorum

• stichus geri mi döndü acaba ?

Yorum

• bence bir üst versiyonu.

Yorum

• rdldlk
                            transfer araştırmaları ne zaman sonuçlanır acaba
                            çok iyi giriş yaptın

Yorum

• hey gidi trabzonum seni ne hale düşürdüler yazıklar olsun
                              TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rdldlk
                                transfer araştırmaları ne zaman sonuçlanır acaba
                                çok iyi giriş yaptın

yaklaşık 1,5 yıldır araştırma yapıyorlar..... nasıl araştırmaysa bu.. heralde doktora tezi yazıyolar.. yakında açıklarlar sonucu....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X