Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim takımdaki çoğu futbolcuya değil uçak bisiklet bile fazla iyi olmuş niye huzursuzlanıyorlar gayet normal hakedilen bu

Yorum

• Bence bu şekilde kulübün imajı yara alır.Büyük takımsan büyük takım gibi deplasmana gidilir.
      Futbolcuyu bu şekilde cezalandırdık diyemezsiniz.
      Bu şekilde tasarruf tedbiri olur mu ?
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Madem öyle işte böyle

Trabzonspor yönetimi, Kemer sıkma politikasını seyahat programlarına da yansıttı.
        29.2.2008

Kemer sıkma politikası uygulayan yönetim, bu kararını seyahat programlarına da yansıttı. Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopan Trabzonspor’a bundan sonra özel uçak yok!
        Öncelik ekonomide
        Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla beraber göreve geldikten sonra bir öncelikler listesi hazırlayan ve bu sezon itibariyle ilk sıraya ekonomik sorunların çözümünü koyan Trabzonspor Yönetimi, acil eylem paketini yavaş yavaş yürürlüğe koyuyor. İşlerliğini yitiren ve bir masraf kapısı olarak görülen futbolcu araştırma ekibinin görevine son veren Bordo-Mavili idareciler, daha sonra da kulübe kayıtlı bazı araçları ihale yoluyla ve peşin ödemeyle satarak, sıcak para akışına katkıda bulunmayı sağlamıştı.
        İlk uygulama Konya’da
        Yönetimin son hamlesi ise seyahat programlarıyla alakalı oldu. Daha önce deplasmanlarda özel uçak kullanan Trabzon, bundan sonra tarifeli seferlere ve kara yolculuklarına geçecek. Takımın ligdeki iddiasızlığını da bu kararda etkili olduğu belirtildi. Bu paralelde Trabzonspor, dün sabah uçağıyla Ankara’ya oradan da karayoluyla Konya’ya geçti. Kafile, geceyi Konya’da geçirecek, sabah yine tarifeli uçakla İstanbul’a, oradan da Trabzon’a ulaşacak. Ancak bu kararın takımda rahatsızlığa sebep olduğu ileri sürüldü.

bu gereksiz bir karar. her yolculuk yapan o bavulalarla aktarma yapmanın ne kadar zor olduğunu bilir. bu uygulama hem psikolojik hem bedensel sporcuları kötü etkiler. yönetimin yaptığı ilk saçma iş. takımı havaalanlarında otobüslerde süründürmeye gerek yok.
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• ben böyle bir uygulama yapılacağını sanmıyorum hava şartları kötüdür belki ondan olabilir

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi

Arkadaşlar;

Takımın durumu belli, bu durumun sorumlusu kimine göre futbolcular, kimine göre gelen giden hocalar, kimine göre Başkan, kimine göre de Yönetim.

Trabzonspor adı altında ki bütün kollar için ayrı ayrı açılmış başlıklar mevcut, futbolcularımız, tercümanımız, doktorlarımız, başkanımız, hocamız, yardımcı hocalarımız.

Bunların hangisinde bir kabahat, bir özür bulursak hemen başlığına yazabiliyoruz. Ama şikayetimiz yönetim ise (sonuçta yönetim ve Başkan farklı) bunu hep başka başlıklara yazmak zorunda kalıyoruz.

Ben böyle bir başlık açmayı uygun gördüm, burda sadece yöneticilerimizi konuşalım, hangisinin yönetime ne kadar etkisi var, kim kimi ve nereyi, ne kadar yönetiyor bunları konuşalım.

Şahsen ben artık Hacısalihoğlu'na olan duygularımı Başkanımız başlığında konuşmak istemiyorum. Yada Mahmut Aksu'ya. Bu başlık ile birlikte yöneticilerimizi tartışalım.

Erdal abinin dediği Yönetilmiyoruzu gerçekleştiren yöneticilerimizi konuşalım.

Biliyorum ki çok farklı ve enteresan yorumlar çıkacaktır. Kaldı ki bizleri okuyan Sayın Yöneticilerimizde (!) kendileri hakkındaki yorumları fazla aramamış olurlar.

Saygılar;

Yorum

• mesela asbaşkanı artık isemiyorum.bir işe yaramıyor konuşmalarını çok yavaş yapıyor sinir oluyorum .gitsin...

Yorum

• Şahsım adına Ben yönetimi de Başkanı da istemiyorum.

Artık samimiyetini kaybetti bende, bu başlık biraz da Başkanı seviyorum ama yanındakiler gitsin diyen renkdaşlarımız için

Yorum

• Sayın Hacısalihoğlu'nun ropörtajından bir kesit.
                  Bakınız yoruma,
                  çok tanıdık gelmedi mi size de bu durum?

"Mesela Milli Takım için de aynı şey geçerli. Fatih Terim bana göre Türkiye’nin en başarılı hocalarından bir tanesi. O gönderiliyorsa mutlaka bir B planı düşünülmüş olmalı. Ve ona göre bir hocayla anlaşılmalı. Günlerce “Ali olacak Veli olacak” diye yazılacak; o açıklama yapacak, federasyon “Hayır biz onu istemiyoruz” diyecek; bunlar çok sağlıklı değil."
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Sadri ŞENER
                    Başkan

Hayrettin HACISALİHOĞLU
                    Asbaşkan

Necmettin AYTEKİN
                    Başkan Yardımcısı

Dr. Hasan YENER
                    Genel Sekreter

Mahmut AKSU
                    Genel Sayman

Dr. İhsan ALİOĞLU
                    Futbol Şube Sorumlusu

Ergin AYDIN
                    Belediye ve Resmi Kurumlar Sorumlusu

Yahya KARAHASAN
                    Dış İlişkiler Sorumlusu

Mehmet TUNÇ
                    Stad, Tesisler ve İnşaat Sorumlusu

Coşkun ÇEBİ
                    Kombine ve Maç Bilet Sorumlusu
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Osman İLYAS
                      Personel, Taraftar ve Seyahat Komitesi Sorumlusu

Levent ERKULOĞLU
                      Divan ve Kurullarla İlişkiler, Amatör Branşlar ve Ek Tesisler Sorumlusu

Dr. Mehmet İrfan COŞKUN
                      Sağlık Komitesi Sorumlusu

Raif AKAR
                      Yönetim Kurulu Üyesi

Alihan EKİNCİ
                      Yönetim Kurulu Üyesi
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu zirve içerisinde 3 takımla birlikte 4 takım olarak üst sıralarda yeralmayı hedefler her yıl. Avrupa kupalarına katılan, klasman olarak ilk 3-4’de tamamlayan bir Trabzonspor, her zaman Trabzonspor’un hedefidir.

Üstelik Trabzonspor büyük bir camia. Böyle bir kulübün sık sık hoca değiştirmesi çok da doğru değil.

Yani bardak daha taşmadı.
                        Şu anda taşmadı.

Bu camiayı mutlu edecek hadiselere sessiz kalamayız, kulağımızı tıkayamayız, ancak her isteneni de yaparsak, bile bile kulübün zararınaysa, o da doğru bir yöneticilik tarzı olmaz.

Syın yöneticimizin bazı açıklamaları !!!

Bardak ne zaman taşacak çok merak ediyorum.

Fatih transferi kulübün zararına idi galiba istedik yapmadılar !!!

Yorum

• Bu yönetim ilk geldiğinde çok sevinmiştim..İlk sezon genel anlamda iyi geçti zaten..Lakin başkan'ın açıklamalarını fazlasıyla yadırgadım..Örnek olarak..Hoca göndermek kolay dedi göndermem dedi Ersun Yanal gitti..Gökdeniz yıldız değil ve FAtih Tekke konusunda samimiyetsizlik..Hocanın Tekke'yi istiyorum demesine rağmen işi son güne bırakıp bakın biz uğraştık ama vermediler imajı yaratmaları..Ayrıca doğru olduğunu bilmiyorum ama bir ara çıkmıştı Hacısalihoğlu Tekke için"o molla kapıdan içeri giremez"lafı..bu laflardan sonra yönetime karşı aşırı soğudum..Özellikle bu seneki transfer dönemi tamamen fiyaskodur benim gözümde..Sağ bek ve forveti göz göre almadılar..Değişim şart gibi duruyor
                          En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 17:36.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Trabzonspor yönetiminin as başkanı '' üç büyük '' ibaresini kullanıyorsa bırakıp gitsin artık . Bu nedir ya ! Adamın açıklamlarının tamamına bakın . Biz batırdık ama bunlara neden olan şartlar diyor . Kendi yönetim kurulunun başkanı kongrede 2.seneden itibaren şampiyonluğu vaad etmemiş miydi ? Şimdi mi geldi akılları başlarına !

Ya ... Neyse

Bu iş artık kabak tadı vermeye başladı . İnsan düşünsede milyonlarca taraftarı için söylemez bari . As başkanın çenesini kapatabilecek bir adam bile yok mu bu klupte ?

Yorum

• valla dostlar şener'in ekibini ister beğenin ister beğenmeyin ancak şuan Trabzonspor gibi zor bir kulubu yönetecek kapasitede ben başka insan göremiyorum
                              ahmet ağaoğlu'nu aklından geçirenler olabilir.
                              ancak o da Trabzonspor'da başkanlığın ne zor şartlarda yürütüldüğünü bildiği için taşın altına elini sokmuyo
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Albayrak ;

Sivas maçı sonrası çıkıp canlı yayında şöyle konuşmuştu :

Bizim 3 punamızı verinde sahayı isterseniz 10 maç kapatın !!!

Şimdi bakıyorum GS maçından sonra oyuncularımızın ve Başkanımızın açıklamalarına galiba aynı yoldayız.

Ama ne yazık ki Albayrak'ın eleştirildiği kadar eleştirilmiyor hiçbirisi.

Bu arada bence Ahmet Ağaoğlu zora gelemediği için değil, işine çok karışılacağını bildiği için yönetimi almak istemiyor.

Galiba birilerinin ölmesini bekliyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X