ah be hocam koskoca trabzonu sıradan bi takım mı yapmaya çalışıyon anlamadım bu kadar da defans futbolu oynanmazki be hocaaaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** *******En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 21:05.
Yorum
-
emre_erbayts
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
************************************************** *******En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 21:05.
Yorum
-
Arkadaşlar,bu teknik ekipe ALLAH rızası için dur deyecek yönetici yokmu,varsa bir adım öne çıksın.nedir bu rezillik.takımı tamamen sıradan yaptılar,gidin artık,,,,,,YÖNETİM;TEKNİK EKİP;YA BİR YOL BULUN;YA BİR YOL AÇIN;YA DA YOLDAN ÇEKİLİN;YETER ARTIK;;;;;;;TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;
Yorum
-
************************************************** *******En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 21:27.
Yorum
-
ziya artık düs yakamızdan, korkak futbolunuda gotur yanında baska takımlara uygularsın. tabi istifa etmeyi gözün yemiyor alacagın tazminata bakıyon. bu rezil yönetimde seni gönderemiyor hem seyirciden,hem basın daki baskıdan korkuyor ve sana tazminat vermek istemiyorlar.
............DEFOL GİTTT..........
Yorum
Yorum