İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
-
dogru seyler solemıssın artı bıde eskı admalrını topluyo trabzona olmaz bole yaw ama sezon sonuna kadar zıya doganla gıdılmesı taraftarıyım bırakalım yapacaklarını gostersın bze tabı kume dusrmeden allah ım koca trabzonspor kume dusermı mevzusu donuo ortada onceden kac puan farkla sampıyon olcak dıye tartısılırken uzuluyorum iş yine taraftara dusuo hep destek tam destekBaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI
Yorum
-
sözlük anlamına bakıldığında "bireyin, başlangıç yaptığı, yaşamının üretken yıllarını kullanarak geliştirdiği ve genelde çalışma hayatının sonuna dek sürdürdüğü iş ya da pozisyon" olarak tanımlanmaktadır.
yani başarıya gerek yok. sadece bir işe,mesleğe girmesi yeter kişinin kariyer sahibi olması için. başarısız olursa " kariyeri başarısızlıklarla dolu" deriz bizde
ayrıca cem için ilk11 erken dahaÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem Demir kadroda yok...
Ne ödül ama...!!!Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca cem için ilk11 erken daha
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Harun,
Bu mantalite meselesi benim de kafamı karıştırıyor. Hoca'nın mantalitesini ancak kendi açıklamalarından, sahaya sürdüğü oyunculardan, oyuncu değişikliklerinden ve tercih ettiği taktik(!) dizilişten(!) hareketle tespit edebiliyoruz. Kafasının içinde birbirine kuyruğundan bağlanmış farklı yönlere koşan yüzlerce tilki var. Buraya dikkat: Kafasının içinde diyorum. Zira dışında olsa kesinlikle görürdük. Geldiği günden beri yaptıkları ve söyledikleri, sosyolojik beri tabirle, "eylem" ve "söylemi" o kadar büyük değişiklikler gösterdi ki tahlil edebilene aşk olsun.
Mevlânâ; "Bin bahar görse de taş yeşermez." demişti. Ziya Doğan'ın yaşayabileceği mental değişiklikleri düşününce ürperiyorum. Eskiden, "Benim başım kel mi?" diye bir laf vardı. Hangi durumlarda söylendiğini bilirsin. Trabzonspor tarihinde hiçbir hocaya bu denli istediği futbolcuları alma, istemediklerini, dünya çapında yıldızlar olsalar bile, harcama, oyuncu mevkileriyle oynama, takımı yapboza çevirme hakkı verilmedi. Üstelik başarısızlıkta Ziya Doğan'ın eline su dökecek halde olmadıkları halde sepetlendiler. Onların başı mı keldi?
Hadi bir halk deyimi daha: Bu Ziya Doğan'ın babası muhtar mı?
Şu malum şanlı tarihe sığınma psikolojisi, başka bir ifadeyle nostaljiperestlik. Bir teknik direktör gittiği her yerde, çalıştırdığı her takımı hâk ile yeksan etmiş bir teknik adam sadece Trabzonspor'da kazandığı bir Türkiye kupasıyla kendisini büyük hocalar kategorisine sokuyor ve birileri tarafından da öyle görülüyorsa sadece o hocada değil camiada da bir takım mental problemler var demektir. Kaldı ki o dönmede bile oyun anlayışının pek çok sakat tarafı vardı. O dönemki yorumlar hala aklımdadır: Nasıl olurda bütün hücum varyasyonlarını Fatih ve Gökdeniz üzerine kurmuş bir takım çözülemez? demek ki keramet taktikte değil, oyuncu kadrosundaymış. Demek ki Fatih Sandığımızdan çok daha büyük bir futbolcuymuş.
İşin aslı adam kırılan onurunu, sarsılan karizmasını, iflas eden mantalitesini ve yaralanan ben duygusunu birilerin harcayarak onarmaya çalışıyor. Bir çeşit telafi ve süblimasyon mekanizması. Bir çeşit “güç bende artık” psikolojisi. Olan da Trabzonspor'a oluyor. Bu maçı kazanırsak ne değişecek? Sadece Ziya Doğan bunu mantalitesinin tasdiki olarak yorumlayıp malum inat ve saplantılarını pekiştirmiş olacak. Biz yine de kazanalım!...
Yürü be Ziya Hoca! Kim tutar seni?!
Mantalite seninle olsun!
Yorum
-
son maçta biraz bekleyelim dedim ama gerek yokmuş
aynı kafadasın hala.nato kafa nato mermer
sen ne hakla önceki maçta süper oynayan cemi 18 e almıyorsunki.
ne biçim iş bu ya.tabi adam süper oynadı onun için almadın.
yeter artık ya küme düşecek takımla aramızda 1 puan var git artıkT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
artık ben de istifa diyenlere katılıyorum.
forvetsiz bir futbol istemiyoruz...''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum