Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kumeye oynariz ama sampiyonlar ligini alamayiz ziya ile aradaki farki fark edelim.

iyide ziya gitse gelen napacak, ziyanin kurdugu takimi aldim, zamana ihtiyacim var diyecek. bana zaman verin diyecek. ondan sonra eline veririz bir zaman GAZETESI onuda yollariz

Yorum

• sezon sonuna kadar mecburuz arkadaslar.gerisini de o zaman dusunuruz.nasilsa bizim yonetimde uzun vadede is yapip dusunecek bir sistem yaklasimi yok.
      HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• bir hocada ısrar edilecekse onun hal tavır futbolcularla ilişkilerine futbol mantalitesine taktiklerine ve futbolcu seçimlerine bakacaksın .Ziya geleceği düşünmemekle birinci hatayı yaptı aldığı topçular hep yaşı olmuş futbolcular ve alt yapıdan birini laf olsun diye takıma alıp iki maç oynatmadı. Mantalite dersek koşan, saldıran takım diyor ama top onda olunca yapacağı iş yok bir saldırı taktiği yok sadece rakip üstüne gelirse eldeki kadro gereği kontraya iyi çıkıyor bu önemli ama trabzonspora kaç takım saldırırki.Kapanan takımı asla açamıyor. Futbolcu tercihlerini yetenekli topçulardan ziyade kendine yakınlardan seçiyor onu sayıp seversen oynarsın sorunun varsa bittin demektir kendi sorunlarını takıma yansıtıyor yıldıza kesinlikle alelalade topçu muamelesi yapıyor hakkettikleri ve yeteneklerinden gelen özelliklerine saygı duymuyor. Kesinlikle topçular onu sevdiği için değil korktukları için onunla iyi oluyorlar bir çok futbolcu kulüp seçerken hocaya dikkat eder kimse psikopat bir adamla çalışmak istemez disiplin sadece korkutularak oluşturulmaz kendini takımı taraftarı sevdirerekte motive edersin . En son olarak yıllardır hiç bir yerde uzun soluklu kalamadı burda yönetimlerle de sorun yaşıyor demektşr başarılı olduğu sürece kalır başarısızlık anında gider. Taraftara umut dağıtacam diye iki hafta sonra iyi olacağız dedi 3 hafta sonra kaybedersen birileri hesabını sorar ağzından çıkana sahiip çıkacaksın . Ziya mantalitesini değiştirmeli yada gitmelidir o yönetimin taktiridir ama yönetim şimdi sahip çıkıp sonra kendi kellelerini kullanmak için istifasını istemesin .Buda çok oluyor sahip çıkacağız diyorsanız bir bildiğiniz olmalı bu kadar negatif vasfı olan adamın arkasında duruyorsanız birşeyler görmüşsünüzki hala kovmadınız o zaman elbirliği ile adamın eksikliklerini düzelteceksiniz yada beraber istifa edeceksiniz yok hocayı gönderelim şunu getirelim taraftar unutur devri bitmelidir.ya sahip çık ya kova ama arasında dolaşma.
        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• bi antebi yendik diye değil. takımını kendsisinin kurmasına izin verildiğinden beri savunuyorum ben
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• adam kendi takimini kurdu, takimla ara dönemde calisma imkani buldu. simdi asil basarisiz olursa hesabini soariz, ama ondan öncesinide saymayalim. takimda bir düzelme var, ve kim olursa olsun asla yapamiyacagi seyleri demez. adam diyor takim daha iyi olacak. ve görüyoruzki gercekten düzelme var. asil ziyayi bundan sonra degerlendirelim. bu kötü dönemin sorumlusu ziya degildir, vahid, lazaroni ve senol hocadir, bunuda unutmayalim. ziya hoca kötü deönemden bu yana iyi seyler yapmistir, ve takim süzeliyor, biraz sabir. bakalim ne yapabilecek bundan sonra

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bi antebi yendik diye değil. takımını kendsisinin kurmasına izin verildiğinden beri savunuyorum ben
              hocam sen 15 günü doldurmadan döndün aramıza imzanı deiştir bari

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam kendi takimini kurdu, takimla ara dönemde calisma imkani buldu. simdi asil basarisiz olursa hesabini soariz, ama ondan öncesinide saymayalim. takimda bir düzelme var, ve kim olursa olsun asla yapamiyacagi seyleri demez. adam diyor takim daha iyi olacak. ve görüyoruzki gercekten düzelme var. asil ziyayi bundan sonra degerlendirelim. bu kötü dönemin sorumlusu ziya degildir, vahid, lazaroni ve senol hocadir, bunuda unutmayalim. ziya hoca kötü deönemden bu yana iyi seyler yapmistir, ve takim süzeliyor, biraz sabir. bakalim ne yapabilecek bundan sonra
                El insan diyorum
                El insaf
                şu durumun faturasınıda şenola yıkmaya çalışıyorsunuz ya
                Gözünüze Dizinize dursun şenolun bu takıma verdiği emekler.

Ne yaptı bu adam Trabzona?
                Oyuncusuyken 6 şampiyonluk kazandırmaktan
                Alalade sıra takımı olmuşken Şampiyonluğun bir ucuna kadar yaklaşmaktan

artık unutulmaya yüz tutan Trabzonsporu tekrar şampiyonluk mücadelesine sokmaktan binbir hile ile şampiyonluğun çalınmasında bu takıma ne zararı verdi.
                Milli takıma gitti Memleketinizin adını yüceltti
                utanmasanız adamı vatan haini yapacaksınız
                Ayıp ayıp

Adam göreve gelir Eleştirilir
                İstifa eder eleştirilir
                İstifa etmez eleştirilir

Ziya şenolun yaptığı katkının yarısını bu takıma yapsın sırtınızda taşırsınız
                ama şenol ne yapsa gözünüze giremiyor.

Takımın şu halinin faturasını şenola çıkaran
                Ya sayı saymayı bilmiyordur
                yada hiç kırbaç yememiştir.

biraz izan sahibi oluverin

Yorum

• ii olurdu ama şimdi değil

gitmesini bende çok istiyordum ama şu an için kalması daha yararlı olur bu dakikadan sonra bize gelecek bir hoca fazla yararlı olamaz önce takımı tanıyacak oyuncuları tanıyacak 3 haftasını alır en azından bizede kayıp demektir bu ziya en azından tamamen tanıo takımı ve antep maçındada gayet iyi oynadı takım artık takım olduk denilebilir gitsin demeyin kalsın yararı olacaktır bende isterim gitmesini ama bize br yararı olmaz

Yorum

• İlk olarak asikaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gitmesini bende çok istiyordum ama şu an için kalması daha yararlı olur bu dakikadan sonra bize gelecek bir hoca fazla yararlı olamaz önce takımı tanıyacak oyuncuları tanıyacak 3 haftasını alır en azından bizede kayıp demektir bu ziya en azından tamamen tanıo takımı ve antep maçındada gayet iyi oynadı takım artık takım olduk denilebilir gitsin demeyin kalsın yararı olacaktır bende isterim gitmesini ama bize br yararı olmaz
                    ben bu yönetim secildiginden beri istifasini istiyorum ve senin gibi ark lar hep simdi olmaz bu zaman olmaz su zaman olmaz dediler ve bak ne zamanlara geldik
                    bak bayerna adamlar 8 puan geri düsdüler diyen hemen onlari son iki yil pespes sampiyon yapip kupayida alan bu yil sl de grubuda kazandirtan td yi yolladilar
                    bizim türkiyedeki hedeflerimiz yani bayernin almanyadaki hedeflerinden ufakmi söylermisiniz

bizim 22 yildir sampiyon olamamizin suclulari albayraklar degil ziya doganlarda degil suclu olan bizis basit ts taraftarlari bi türlü masaya vuramiyoruz dedigimizi yaptirtamiyoruz 30 binler sokaklara düstü bisey olmadi en büyük site iste 1.5 yillik gecikmeyle bi metn yapmis yine bisey olmadi bunlarda sadece son yillarin ugraslari artik kulübümüz istenildigi gibi kullaniliyor bir reklam panosu olarak bide politika malzemezi olarak ve biz ne yapiyoruz internette bi sitenin basina bi mesaj veriyoruz okadar
                    manisa macini 5-0 yensegik yüregimizin kan aglamasi sona erecekmi
                    bu durumda devam etme yerine ben 2. ligde mücadele etmeye raziyim
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 19:08.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak emre sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kumeye oynariz ama sampiyonlar ligini alamayiz ziya ile aradaki farki fark edelim.
                      haklısında bahsettiğin takım mençistır yunaytıd, bahsettiğin teknik direktör förgısın

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ziya, Şenol'un yaptığı katkının yarısını bu takıma yapsın sırtınızda taşırsınız
                        ama Şenol ne yapsa gözünüze giremiyor.
                        Şenol Güneş'in de teknik ve taktik telakkileri tibariyle eleştirilecek tarafları oldu ve eleştirdik. Yalnız Ziya Doğan'ı Şenol Güneş'le karşılaştırmak hakarettir.
                        7 Maç,
                        5 Mağlubiyet,
                        1 Beraberlik,
                        1 Galibiyet.

Bu sonuçları Şenol Güneş almış olsaydı Meydan Parkı'ndaki ağaçlara neresinden asılmış olurdu acaba?

Yorum

• iş işten geçmiştir. bu saatte hoca değişikliği yapılması sakıncalı olur. ama haziran dendimi hem yönetim hemde ziya hoca bavulunu toplamalı. bir galibiyetle onu savunmaya geçmesin kimse. bir çiçekle bahar gelmez...
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @coolank isimli
                            abiye ceza aldirana kadar ugrasanlar umarim rahat etmisinizdir ama sunuda cok acik soylim bu yapilan delikanlilik degildir gider ozelden yazarsin mesajini ama uluorta ceza verin soyle yapin demek yakismaz
                            kullandığı kelimelere dikkat etseydik

Yorum

• delikanlılık sizmi ögretceksiniz işiniz güçünuz insanları karekterine saldırmak bizim savunduğumuz konu kişinin hocalığı hakkında eleştiri yapılır ama kişiliğine saldırmak büyük hataydı ve bu yüzden ceza almasını talep etmemiz en doğal hakkımdı...

Yorum

• korkak ya da zararlı demek kişiliğe hakaret falan değildir... orada başka yazan var mı bilmiorum okuyamadan silinmiş çünkü..

ziya doğan a öyle 3 -4 maçta istifa falan denilmedi.. adamı savunacağım derken saptırmayın. ziya doğan a kimseye gösterilmeyen müsamaha gösterildi. trabzonspor tarihinde 7 maç üst üste yenilmedi. bu saçma sapan başarısızlığın kadro kalitesi ile açıklanabilir bir tarafı yok.

bu kadro başında hayaletler gezse de 7 maç üst üste ye-nil-mez.
                                bu ziya hocanın eseridir.
                                trabzon tarhinde ilktir.

bugüne kadar hiçkimseye bu kadar sabır gösterilmedi.
                                ziya doğan bu sabrı hakedecek biri midir değil midir tartışılır.
                                ama gösterildi.

bu yüzden, yok sabırsızsınız, yok hep bu yüzden oluyor gibi geyikleri anlatmayın bana.
                                dünya üzerinde herhangi bir şampiyonluk parolası olan takımda 7 maç üst üste gol atamadan mağlup olan takımın hocası gider.

ziya doğana gereken tölerans gösterildi ve ziya doğan bu töleransı hak etmediğini 2 yarının başında bize gösterdi.

demeçlere bakalım.

ilk geldiğinde :
                                bu kadro yeterli, şampiyonluğa oynayacağız.

bikaç başarısızlık ardından :
                                bana 45 gün verin..

o meşhur serinin ardından:
                                ikinci ayrı herkese futbol dersi vereceğiz.

ikinci yarı başındaki fiyaskonun ardından:
                                bana 2 hafta verin....

burası ne..
                                zaman satışı yapılan bir büro mu burası ki,
                                her başarısızlıkta zaman dileneceksin.
                                bi kere istedin tamam, iki tamam e ondan sonrası eşşeğin kulağına su kaçırmak..

ziya hocaya müsamaha gösterilmemişmiş....
                                daha ne gösterecektim.
                                ikinci lige düşürünce mi istifasını isteyeceğim.
                                ligin 14. olacak kalitede bir kadro mudur bu?
                                şampiyon olamayacak kadro kurulmasının tek sorumlusu yönetimdir.
                                ama bu kadronun ilk 5 ten aşağıda olmasının tek sorumlusu da ziya doğan.

artık sabır, zaman, istikrar....
                                geçiniz efendim.
                                çürümenin istikrarı olmaz.
                                kangren olmuş kolda istikrar ararsanız tüm vücut çürür.
                                kesip atmasını bilmeyen büyük değildir..

Yorum

Yükleniyor...
                                X