eminim buradaki herkes doğruyu yanlışı eğriyi doğruyu ayırt edebilecek bilgi birikime sahiptir.siyasetle ilgili herkesin bir çift lafı vardı elbet söylenecek.ama yeri burası değil. lütfen yazmayın.doğruda olsa yanlışta olsa yazmayın.yazdıklarınız silinecek. ısrar edende ceza alacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylesem tesiri yok
sussam gönül razı değilkatılıyorum
Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2007-2008 / 1. SÜPER LİG PUAN TABLOSU
Su tabloya bakin rezalet!
YÖNETIM ISTIFA .baksana düsme hattindayiz
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir küme düsmedigim kalmisti böyle giderse onuda basaracaklarbaksana düsme hattindayiz
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok ama çok kötü yönetim ve hoca
ayrıca artık art niyetli olduklarına inanmaya başladım.
bir yönetim düşünün ki taraftarın istemediği herşeyi yapıyor.
Yorum
-
Adalet sahibi Yüce Rabbim, Alah'ım..
Benim, Ziya Doğan'ın, Nuri Albayrak'ın ve tüm yaratılmışların yaratıcıcısı..
Ziya Doğan'ın oyun anlayışından ve mantalitesinden sana sığınırım.
Yönetimin aldıkları-satıklarından da sana sığınırım.
Bize sağlıklı, kanser olmayacağımız(ille de Ziya Doğan'sız) bir sezon yaşat.
Sana doğru kaldırdım ellerimi zira gidecek kimsem kalmadı.
Sen de geri çevirirsen gidecek kimimiz kalır?
Dualarımı kabul eyle Ya Rab..
Yorum
-
İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdalet sahibi Yüce Rabbim, Alah'ım..
Benim, Ziya Doğan'ın, Nuri Albayrak'ın ve tüm yaratılmışların yaratıcıcısı..
Ziya Doğan'ın oyun anlayışından ve mantalitesinden sana sığınırım.
Yönetimin aldıkları-satıklarından da sana sığınırım.
Bize sağlıklı, kanser olmayacağımız(ille de Ziya Doğan'sız) bir sezon yaşat.
Sana doğru kaldırdım ellerimi zira gidecek kimsem kalmadı.
Sen de geri çevirirsen gidecek kimimiz kalır?
Dualarımı kabul eyle Ya Rab..poetricus
Yorum
-
aşağıda yazacağım kadro tüm görüşümü belli edecektir
-----------petkoviç--------
emrah--milan--eller--lee young
yattara--syzmek--marce--musampa
--------fatih---ali-----------
not: yattara ve musampa gonderilmeleri yakin oldugu icin kadroya ekledimVERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
ahmet şahin-cello-erdinç-tolga-keçeli-hasan üçüncü-ömer rıza türkiyede hangi takıma gitse yedek kalır malesef bunlar bizim kadromuzda sıradan bir anadolu takımından farkımız kalmadı defolun gidin aralığa az kaldı doktorum nerde değişmezse bu başkan çıldıracağım...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeminim buradaki herkes doğruyu yanlışı eğriyi doğruyu ayırt edebilecek bilgi birikime sahiptir.siyasetle ilgili herkesin bir çift lafı vardı elbet söylenecek.ama yeri burası değil. lütfen yazmayın.doğruda olsa yanlışta olsa yazmayın.yazdıklarınız silinecek. ısrar edende ceza alacaktır.
Dedikleriniz çok doğru fakat belirtmek istediğim bir şey var...
Siyasati karıştırmayalım değil bence Sİyasetten ARINDIRALIM !
Az önce şunu okudum ve sinir anında beynime sıçradı ! Ergun Ata nın yazısından :
“Eğer Nuri Albayrak aralıktaki Genel Kurul’da Trabzonspor Başkanlığına seçilemezse, Stadyum Projesi’ne destek vermeyiz.” -Kemalettin Göktaş, Milletvekili, Yerel Gazeteler-
Bu ne demek ? Trabzonspor köküne kadar SİYASETE BULAŞMIŞ DEMEKTİR !
Bu yazıdan r.t.erdoğana kadar bir sürü pislik düşünülebilir ! Bu bir tehdittir Trabzonspor taraftarına ! Ve bu insan bozmları bizi temsil etmek için oradadır !
Her geçen gün GÜZEL TÜRKİYEMİZDEN nefret etmeye başlıyorum !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
adherent_1
Yönetimin ve teknik direktör Ziya Doğan'ın Trabzonspor'a yaşattıkları üstün başarısızlıklar ortadadır. Şimdiye kadar forumlarda bu konu fazlasıyla tartışıldığı için bu haysiyetsizlerin icraatlarını tekrar anlatmanın bir lüzumu yok.
Bu haysiyetsizler istifa etmeseler de Aralık ayındaki kongreyle birlikte inşaallah defolup gideceklerdir. Trabzonspor tarihinde de lanet ve nefretle anılacaklardır. Yeni bir stad yaptıklarını görsem bile, şimdiye kadar Trabzonspor'a verdikleri zararlardan dolayı yine de lanet edecem bu yönetime ve teknik patrona.
İSTİFA, İSTİFA, İSTİFA diyorum...
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün ali şen bir prog. atıp tutuyordu Trabzon çok iş yaparmış serkan , jabi , hüseyin'i anlatıyordu bir an dünya yıldızlarını anlatıyor zannettim...
bu adi her sebe aynı gazı veriyor Trabzonspora buna saygı duyan yöneticlelrimizde ali şen dediyse bi bildigi vardır diyip onalylıyorlarTrabzonspor
Yorum
Yorum