Başlıktaki gibi acil açıklanmayı bekleyen bir durum yok.Yönetim politika izliyor,oy dağılımı netleştikten sonra kritik bir noktada henüz kararını açıklamamış kulüp olmak istiyor.Süreçte belirleyici olmak istiyor.Demirörene 14 kulüp desteği yetmez.Diğer aday'a da Bank Asya,2,lig,3.lig kulüpleri destek verecek diye düşünüyorum.Firelerle birlikte aşağı yukarı yakın bir oy dağılımı olacaktır.Bu noktada Trabzonsporun ve olabilirse yanına alabildiği bazı 2.3. lig kulüplerinin oyları kritik önem arzedecek ve pazarlık şansımız artacaktır.Yönetim bu hesabı yapıyor.Etik ve ilkeli bir duruş değil,her şart altında Demirörenin adaylığına karşı çıkılmalıdır,ama yönetimin planının da farkında olmak gerektir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
başkan uyanık adamdır iyi bir plan
yapar bana göre bunları konuşmak saçmalık ne olursa olsun şuanda yönetime destek verilmesi lazım en başında tüm taraftar grupların ortak bir açıklama yapması lazım''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."
Yorum
-
Galatasaray ve Bursaspor'u kutluyorum. Yönetimimizi ise aldığı bu karardan ötürü kınıyorum. Futbol gene futbolu yiyip bitirenlere teslim edilecek... Umarım Birçok Alt Lig kulübünün, Galatasaray ve Bursaspor'un desteklediği aday yani Ata Aksu kazanır seçimi.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Bence açıklama hiç iyi değil Sibel
fenerbahçeyi küme düşmekten kurtarma hesaplarına onay veren bir açıklama hiç güzel bir açıklama değil bence.
Aydınlar ı okadar neden eleştirdik, feneri kurtarmaya calısıyor diye, e ozaman bu adam neden destekleniyor şimdi...
Herşeyi çabucak unutmamalıyız.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence açıklama hiç iyi değil Sibel
fenerbahçeyi küme düşmekten kurtarma hesaplarına onay veren bir açıklama hiç güzel bir açıklama değil bence.
Aydınlar ı okadar neden eleştirdik, feneri kurtarmaya calısıyor diye, e ozaman bu adam neden destekleniyor şimdi...
Herşeyi çabucak unutmamalıyız.
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence açıklama hiç iyi değil Sibel
Herşeyi çabucak unutmamalıyız.
ancak ben sadece sunu soylerım....gelecek seneye hiçbir türk takımı avrupaya gidemezse,sikeden yargılanan bir takımın baskanına herhangi bir acıklama yapılamıyorsa....
o zaman yıldırım demirorene degil ona oy verene hesap sorulacaktır,sorulmalıdır....sikeden yargılanan klubun baskanına ses cıkarmayacan kime ses cıkaracan....
yemişim sporunu bunun neresi ilke neresi etik neresi aklı selim bir politika....ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak Gundo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemiroren, ben geldigimde kupayi size verecegim derse ona destek verelim, tabi kupa bizim hakkimizsa. Ama mahkeme sürecini bekleyecegim diyorsa asla destek verilmemeli.
kupa bizim hakkımızsa : şüphen olmasınGazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”
Yorum
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekımsenın düsüncesine ipotek koyamayız....
ancak ben sadece sunu soylerım....gelecek seneye hiçbir türk takımı avrupaya gidemezse,sikeden yargılanan bir takımın baskanına herhangi bir acıklama yapılamıyorsa....
o zaman yıldırım demirorene degil ona oy verene hesap sorulacaktır,sorulmalıdır....sikeden yargılanan klubun baskanına ses cıkarmayacan kime ses cıkaracan....
yemişim sporunu bunun neresi ilke neresi etik neresi aklı selim bir politika....
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen aynı fikirdeyim.Hacıosmanoğlu Ata Aksu lehine çekilmeli ve federasyonda başkanvekili görevinde bulunmalıdır.Böyle bir oluşum harika olur ve destek görür...
yapılacak iş geç de olsa demirörenin karşısındaki adayı desteklemektir.
ve bu durumda da en makul çözüm yukarıdakidir.
ancak bunun için de GS ve TS nin şimdiden çalışıp alt liglerle güçlü lobi yapması gerek !▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDesteklenen kim,ben bilmiyorum,başlıkta da zaten kimi desteklediği acilen açıklanmalı deniyor.e ozaman bu adam neden destekleniyor şimdi dediğin adam kim?
Yıldırım DEMİRÖREN
Ve planıda belli...
Fenerbahçesini kurtarmak.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklandığı üzere kimi desteklediği belli kulübümüzün...
Yıldırım DEMİRÖREN
Ve planıda belli...
Fenerbahçesini kurtarmak.
Yorum
-
trabzonspor eğer demirörene karşı olduğunu açıkça ilan etmezse destekliyor demektir..bazen susmak evet demektir...tüpçüye karşı olduğunu açıkça ilan etmelidir..
siz anadolu klüplerinin destek açıklamalarına bakmayın bunların delegelerinin yarısını gs çevirir birazınıda biz çevirirsek tüpçü patlar...
Yorum
Yorum