Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Herhalde kaçırdınız yoğun gündemden dolayı ama 2. ve 3. lig kulüpleri de, geçen hafta bizle yaptıkları toplantıya rağmen Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini söylediler.
    Ben bu durumdan kıllanmaya başladım arkadaş.
    Yapmamız gereken Gs ve Bursa gibi destek vermediğimizi açıklamak olmalı.
    3 şampiyon kulübün desteği olmadan kazansa bile sıkıntılı olacaktır.

Yorum

2. ve 3. lig uyelerinin karar toplantıları yarın
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

2.ve 3 ligden ata aksu çıkacak düşüncesindeyim
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Desteklenecek tek aday hem de seçilmeyeceğini bile bile Hacıosmanoğlu'dur.
          Bordomavi.net

Yorum

Dün Doğuş kanallarından birinde a''birçok 2. ve 3. lig kulübü Demirören'i destekleyeceğini belirtti'' diye bir haber gördüm.

Yorum

hacı veya ata aksudan birisi diğerinin lehine çekilecektir...hacı biraz marjinal olduğundan ata aksuya yönelmek mantıklı...ama hacıyı çekilmeye ikna ederek..gs ve ts ata aksu ya destek verince klüpleer birliği çatlamaya başlar en başta orduspor ayrılır sonra karabük..2 ve 3.ligde 5-6 tane takımımız sadce bizim var bank asyada kasımpaşa, konya,buca altay asla demiröreni desteklemez ve yavaş yavaş ibre kaymaya başlar..erozyon başladımı tüpçünün balonu patlar...
              göreceksiniz olaylar aynen böyle gelişecek...eğer trabzonspor ve gs ata aksuya destek verirse..ve bunun lobisini yaparsa

Yorum

İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün Doğuş kanallarından birinde a''birçok 2. ve 3. lig kulübü Demirören'i destekleyeceğini belirtti'' diye bir haber gördüm.
                2.ve 3. ligler blok halinde böyle bir karar alamaz..oralarda tabzonsporla direkt bağlantılı 5-6 takım var...hakemler teknik direktör eski tff başkanlarının çoğu tüpçüye oy vermez...
                En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 22.02.2012, 00:06.

Yorum

arkadaşlar aranızda demirörenin sözüne güvenen var mıdır?
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Sayın Şener " Fenerbahçemiz" diyen bir adamın sözüne güvenenen , "Ülke olarak gerekirse ceza alalaım Feneri kurtaralım" yaklaşımında olan bir adama değil oy vermek destek kabilinden bir kelimesi olursa artık benim başkanım değildir......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Başkan derhal perşembe günü maçtan sonra desteklediği kulübü açıklamalıdır.Kulübü kaosa sürüklüyor suan.

Yorum

neden tupcu diyorsunuz adama?

Yorum

açıklamadıgı için kaos felan olmuyor.başkan ne derse desin ülke kaosta..ha biz desteklemiyoruz diyerek cesaretemizi göstermeliyiz.Ayrıca medya gücü kullanılıp şimdiden tüp kafa başkanmış gibi lanse ediliyor.ben sürpriz bekliyorum.

Yorum

Demirören kendisine destek vereceğini söylediği kulüplere hiç güvenmesin bence. Yarın kendisine bir oy çıkınca hepsi o oyu ben verdim diyebilir.

Yarın bir aksilik çıkmazsa Demirören'in TFF seçimini kaybettirecek bir seçim ortaklığı açıklanacağı söyleniyor.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              neden tupcu diyorsunuz adama?
                              Kafası mesleğini ele veriyor da ondan....

Yorum

Acele etmeyin, siyaset böyle olmaz

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hemen her kulüp desteklediği adayı açıkladı. Trabzonspor yönetimi kapalı kapılar ardında Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı toplantı sonrasında ne karar almıştır acilen açıklamalı?

Neden korkuluyor merak ediyoruz?
                                Her zaman en sona kalan İKNA edilmek zorundadır, acele etmeyin, Trabzon ve GS kimi desteklerse onun kazanma şansı yüksek olur. Biz kupamızı alalım-yeterli delege atayalım yeter. Görmüyor musunuz, karşımızda 14 YALAKA klüp var, Bjk ve Fb var, Gs de sırf ÇIKAR uğruna bu tarafta, yoksa bu düzenin itleri bizi boğdu/boğar/boğacak.

Bu süreç iyi yönetilirse, Trabzon kupasını alır, Trabzonun kupayı alması bu ülkede herşeyi altüst eder, bu saatten sonra kimse eski düzene dönemez.
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X