Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Duyduklarınız?
    Fırsat bulursam yakında hepsini yazacağım. Bir kısmı söylentiden ibaret henüz. Bir kısmı da yakın zamana kadar söylentiydi, şimdi gerçek...

Dedim ya PSVenk bunlar...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslına bakarsanız aylardır yanılıyor olmak için, duyduklarımın yanlış çıkması için dua ediyordum, ama maalesef hepsi doğruymuş...
      Ömer Hocam seni dinliyoruz.
      Bordomavi.net

Yorum

• Başından beri düşünüyordum bunda bi iş var diye....
        BİZİM ALTI KUPAMIZ BU DÜZENDE 20 KUPADIR DİYORDUM, ÖVÜNÜYORDUM ADAMLIĞIMIZLA, DİKLİĞİMİZLE, DÜRÜSTLÜĞÜMÜZLE
        VAAAAAAHH, ARTIK ÖVÜNECEK HİÇ BİR ŞEYİMİZ YOK, BELKİDE GÖRDÜĞÜMÜZ BİR RÜYA İMİŞ, BİZ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ, BİLDİĞİMİZ GİBİ DEĞİLMİŞİZ, DÜZENİN İÇİNDE BİR ÇARKMIŞIZ....ANLIYORUM Kİ BİZ DE KİRLİYMİŞİZ DOSTLARIM...
        BİR AKIL VER ŞENOL HOCAM, EN AZINDAN ÇEK GİT O ORTAMDAN VE KİRLENME SEN DE...
        En son eltfox tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 21:19.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Azıcık sabır
          Öyle bir şey yapınkı yönetimden biri veya başkan buraya bakarsa utanclarından yerin dibine girsinler sizlerden süper bir şey bekliyoruz BMN sizleri SEVİYORUZ

Yorum

• Demirören in vekili iskender önal olacakmis,dogru mu?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarin ve yarindan sonra yenilirsek mi serefli olacagiz?

Bu yönetim gidicidir,cl elemelerine katilmak zorundayiz.
              Kardeşim katılmazsan lekelenmezsin,ama bu lekeler.40 yıldır cl mi oynuyoruz her sene.Önceliğimiz sahadaki başarı olmamalı şu aşamada.Varlık sebebimizi kaybediyoruz,napayım Mersin galibiyetini...

Yorum

• hep bu aydinlar yüzünden adam hem tff i hem ts i karisip gitti

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şike başlığında aylarca artislik yapanlar nerde?En büyük Trabzonsporlular,her eleştiride niyet okuyuculuğu yapan,Trabzonsporlu sorgulaması yapanlar nerde?Saatlerdir 17 sayfa ilerledik.Bu kadar mı tepkiniz,mangalda kül bırakmayanlar.Böyle zamanda gelin de iki çift laf edin...

Demiröreni destekleyen yönetim de,yönetime gerektiği tepkiyi göstermezse taraftar da suçludur.Bu forumun yıkılması gerekti şimdi,nerdesiniz?

evet doğru söyluyorsun kac saatten beri ilerleme bile olmadı demekki coğu kişi memmun bu olaydan ben böyle anlıyorum

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Demirören in vekili iskender önal olacakmis,dogru mu?
                    sorması ayıptır o kim?

Yorum

• Biz dik durun diyoruz bunlar... Neyse.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• azicik sabir diyen arkadas ne demek istiyor? bmn olarak nasil tepki vereceni mi söylemek istiyorsun?

Yorum

• Son Dakika : Kulübümüz başkanı Sadri Şener'in geçen sezonun şampiyonluk kupasının alınmasından sonra istifa edeceği kulübe yakın kaynaklar tarafından iddia edildi.

Son Dakika : Şenol Güneş'in sezon sonunda Trabzonspor'dan istifa edeceği kulübe yakın kaynaklar tarafından iddia edildi.

Kaynak:"O" An ! Trabzonspor Face Sayfası

Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle bir şey yapın ki yönetimden biri veya başkan buraya bakarsa utancından yerin dibine girsin. Sizlerden süper bir şey bekliyoruz BMN, sizleri SEVİYORUZ.
                            Sevgili Renktaşım;
                            O yönetimde utanacak adam yok inan ki... Olsa bu rezalet ortaya çıkmazdı zaten...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fırsat bulursam yakında hepsini yazacağım. Bir kısmı söylentiden ibaret henüz. Bir kısmı da yakın zamana kadar söylentiydi, şimdi gerçek...

Dedim ya PSVenk bunlar...
                              hocam söylede şunların nasıl bir insan olduklarını elalem duysun

Yorum

• Bunu duyunca çok utandım. Yazacak, diyecek bir şey bulamıyorum..
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Çalışıyor...
                                X