* Adam sana daha iki gün önce iftira atmış, koskoca salonda gidipte tamda onun yanına oturmak nedir ? Başka yer mi kalmadı ? Görüceksiniz bu federasyon yine en büyük kazığı bize atıcak yazın bir kenara...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var ki Türk futbolunu desteklemesi ile?
Mecnun'un onca attığı iftiradan sonra bir insanda nasıl bir mide olabilir ki gidip direk onun yanına oturur?
Hakkı almak için şerefsizlerle birlik olunacaksa hiç gerek yok hakka falan.
Neyse şu fotoğraf gerçekten zorunuza gitmiyorsa daha fazla konuşmanın anlamı yok.
Bir Trabzonsporlu olarak bütün bu süreç zoruma gidiyor tüm bu pislikler, onursuzca haksızca elimizden alınan şampiyonluk...
Kimseyle birlik olunduğu yok, hakkıımız olan şampiyonluğu lehimize tecil ettireceğiz, bu süreçte diyalog kuracağımız mevkiyide bu insanlar oluşturuyor."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
bu tüpçü babaını parasını mı peşkeş çekiyo feneri adamı para öyle bir şımartmışki onur gurur adalet hiçbirşey umurlarında degil....öyle birşeye ihtimal vermiyorum bu ne kadar mantıksız bir düşüncedir hatta bu bile başlıbaşına bir şikedir.....
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Adam sana daha iki gün önce iftira atmış, koskoca salonda gidipte tamda onun yanına oturmak nedir ? Başka yer mi kalmadı ? Görüceksiniz bu federasyon yine en büyük kazığı bize atıcak yazın bir kenara...
Mehmet Ali Aydınlar'dan bile şampiyonluk sözü almıştı zamanında.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenaryo belli oldu. Trabzonspor: Sesini kesmen için al sana kupa
Fenerbahçe: CAS'ta kaybedeceğin dava için al sana 45 milyon euro, küme düşmemen için de her şeyi yapacağım.
UEFA: Gel bizi ne yaparsan yap, çok da umrumuzda.
UEFA: Suyu ısıttım geliyorum.
İnşallah yıllarca Avrupa'dan men ediliriz.
Bu hırsızların dümen suyuna girdik ya, lanet olsun.Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Şunu anlayamıyorum !
Bazı arkadaşlar "Demirören seçilecekti kazananın yanında durmasaydık karşımıza alacaktık " diyor ya peki desteklemeyince Federasyon bize yaptırım mı uygulayacaktı? Hakem hataları şu ve ya bu bugün olduğundan daha fazlamı olacaktı yani ne olacaktı? hadi destekledik artık bizden yana mı olacaklar yani? Ne değişecekti? şimdi ne oluyorsa yarın yine aynısı olacaktı. Dün hakkın yeniliyor bugün de hakkın yenilecek! Hiç birşey değişmeyecek Pislik halının altına süpürülecek sadece...Ama en azından tükürdüğünü yalamamış olacaktın.. Bizi bu duruma düşürmeyecektin.. Gerekirse tek başınıza dik duracaktınız bunu yapamadınız yazıklar olsun..Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenaryo belli oldu. Trabzonspor: Sesini kesmen için al sana kupa
Fenerbahçe: CAS'ta kaybedeceğin dava için al sana 45 milyon euro, küme düşmemen için de her şeyi yapacağım.
UEFA: Gel bizi ne yaparsan yap, çok da umrumuzda.
UEFA: Suyu ısıttım geliyorum.
İnşallah yıllarca Avrupa'dan men ediliriz.
Bu hırsızların dümen suyuna girdik ya, lanet olsun.
Tüp kafa kaybettiğin dava için 45 verdim sana düşmemen içinde UEFA ile ugrasacagım.Kabul etmese yapacak birşey yok kralı gelse birşey yapamaz demiştir..
Yorum
-
Onurlu duruş sergilemek için tek yaptırımı vardı TRABZONumuzun oda ligden çekilmek
Bunu yapmak ise, Beraberinde bütün riskleri de göze almak demekti..
Elleri kolları bağlı ve LİG tv den gelecek paralarla aykta kalmaya çalışan yada buna mahkum edilen Kuluplerin racon kesmesi mümkün değildir..
Ya hep beraber batacaklar yada hep beraber şerefsizliklerini temizleyecekler di ve içlerinden en cesaretlisi hatta paraya ihhtiyacı en az olanı TÜPÇÜ yü, Başbakan'ın da rızasıyla aday yaptılar ...
Kazandı
Fenerbahçe'ye demiş olduğu '' davanızı çekin , 45 milyondolarınızı tff olarak karşılayalım lafı'' ise, İlk ve istifa gerektiren bir laftır.. Umarım böyle dememeiştir.. TFF bir kamu kuruluşudur ,Bu açıklamalardan Feneri biz kurtaracağız sözünü çıkartmış bulunmakyatım ve Fenerde davayı geri çekecekYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
yahu Trabzonspor kupasını almaktan,bu kupayı istemekten başka ne yapabilirdi. Fenerbahçeye ceza verdirip verdirmemek bizimkilerin elindemi sanıyosunuz siz? başkan kupa için ne çalışma yapıyorsa tabiki destek olunacak. ne oldu şimdi demirören seçildi diye, etik kurulu değişmiyor, etik kurulu raporu değişmiyor, buna sevinecekken biz neler diyoruz. demirören feneri kurtarmak, en azından küme düşürmemek için çabalayacakmış. doğru mu, yanlış. ama ne yapabilirim adamlar böyle çırpınıyorsa. yesinler birbirlerini ne halleri varsa görsünler. hangi Trabzonsporlu gereken takımlara gereken cezalar da verilsin istemez. hepimiz isteriz değil mi. aynen. ama bizim elimizde mi. değil işte böyle bir ülke burası. sizin düşündüğünüz en ütopik ideallerinizi ve fikirlerinizi naçizane bir hiç olarak bende destekliyorum. ama dünya öyle bir yer değil da anlayın bunu.
böyle diyene de bakın bu fotoğrafa demeyin lütfen. ben de sinirlendim o şerefsiz mecnunla yanyana oturmasına başkanın ama bunun için tüm gemileri yakmak olmaz.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bunu istiyorum avrupadan men edilmeyi ayrıca iş bize düştü şöyle lisan'ı iyi olan bir forumdaki arkadaşımız bir metin hazırlasında uefa ya yine e posta yagmuruna tutalım M.A.A.L bile demişti 100 binden fazla şikayet mektubu var diye ..Biz kupayı geçtik tamam hakkımız alıcaz ama ondan önemlisi Türk Futbolu tehlikede falan filan birşeyler yazsın
Yorum
Yorum