Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben yazdım burda cas davası açıklanmadan. Fifa ya başvurmayız, başkan iş adamı tanınan iş adamı falan neyse oralara girmeyelim.Avukatımız hukukçular kimseyi dinlemez dediler burdan..Sanırım avukat istifa etti.

Sonuç olarak kupa gelmez..Seneye şampiyon oluruz ona odaklanın bence
    Öyle bir dünya yok...
    Yeni şampiyonluklar alacağız ama 2010-11'i dişlerimizi sırıtarak unutturmayacağız..
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Tvitırdan yüklenin uşaklar baskı kurmak ZORUNDAYIZ. Bu davanın sahipsiz olmadığını hatırlatmak ZORUNDAYIZ. Hergün yılmadan sorucaz ki baştakiler n'oluyor lan deyip kendine gelsin.

@ahmetcubukcu61
      @AlirizaEgemen
      @UstaMuharrem
      @zagortenay76
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

Eline vurup ekmeği almasınlar diye sesini çıkaracaksın ozaman aglamayana mama yok..
        Sesimizi çıkarınca da ama burda siyaset yapılıyor demeyeceksiniz, ohal var falan diye tehditler savurmayacaksınız, anlaştık mı?
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Başkan bu işin peşini bırakıp görevine devam edeceğini sanıyorsa bizi hiç tanımamış...
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hislerim 50.yılda şampiyonluğa karşılık yönetimin davanın peşini bırakacağı yönünde. İnşAllah biz yanılırızda 'vizyona sahip olan' yönetimimizde koltuğunu koruyarak yollarına emin adımlarla devam ederler.
            Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• 50. yılda ne şampiyonluğu beyler ya bizi şampiyon yaparmı bu kahpe düzen. 2011 şampiyonluğunu bırak seneye şampiyon yapacağız sizi anlaşmaya bak. Daha ne anlamı kaldı davanın... Bunlarla masaya oturup pazarlık yapacak kadar salak değildir herhalde bizim yönetim.
              En son Berkan tarafından düzenlendi; 18.04.2017, 19:50.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mükemmel bir gurbetçi kafası işte . almanyadan çıkan oy oranına şaşırmamalı
                Sen de ufak çocukken foruma üye olduğun kafadasın galiba hala. Şuradaki ironiyi anlamadıysan daha ne diym ben sana...
                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 18.04.2017, 19:47. Sebep: Arkadaşlık, kardeşlik çerçevesinde değiştirilmeye ihtiyacı vardı bu mesajın.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  50. yılda ne şampiyonluğu beyler ya bizi şampiyon yaparmı bu kahpe düzen. 2011 şampiyonluğunu bırak seneye şampiyon yapacağız sizi anlaşmaya bak. Daha ne anlamı kaldı davanın.
                  Bende gerçekçilikten yanayım ancak şöyle bir baktımda:
                  Leicester City Fc Kuruluş 1884 2013/2014 İngiltere 1.Ligi Şampiyonu
                  2014/2015 İngiltere Premier Ligi lig sonu 14.sırada
                  2015/2016 İngiltere Premier Ligi Şampiyonu
                  İnanmak başarmanın yarısıdır. İmkansız diye bir şey yok. Bize düşen formayı alıp maça gitmek.
                  Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Heybeden bize şampiyonluk verileceğini düşünen varsa saftır.

Yorum

Ben yazdım burda cas davası açıklanmadan. Fifa ya başvurmayız, başkan iş adamı tanınan iş adamı falan neyse oralara girmeyelim.Avukatımız hukukçular kimseyi dinlemez dediler burdan..Sanırım avukat istifa etti.

İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eline vurup ekmeği almasınlar diye sesini çıkaracaksın ozaman aglamayana mama yok..
                      Adaletin olduğu yerde hakkını almak için ekstra bir şey yapmana gerek yok. Ülkede adalete tecavüz eden biz değiliz. Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere herkes suçlunun ve güçlünün yanındaysa ve elimizden bir şey gelmiyorsa bu bizim suçumuz mu yani? Ağlamıyoruz, sesimizi duyuramıyoruz ve gücü yanımıza çekemiyoruz diye suçlu biziz yani? Lafa bak bir kere ağlamayana mama yokmuşmuş. Siyaseti karıştırmak için özellikle bir çaba göstermemize gerek yok siyaset zaten her yerde ister istemez konuşuluyor çünkü konuyla alakalı.

Tamam anladık biat ettiğin kişi belli ama insanda biraz utanma olur. Gelmişsin buraya bırakın geçmişi önünüze bakın diye konuşup sırıtıyorsun. Tamam sen işine bak gelip bize akıl vermene ihtiyacımız yok. Bu başlıktan bir beklentin yoksa girmezsin olur biter. Beklentin olduğu yerlere git gir. OHAL varmış bak sen ya. Kimi neyle tehdit ediyorsun? Yazmayım yazmayım dedim ama böyle saygısızlık olmaz. Dışarıda yeteri kadar duyuyoruz bu lafları birde gelmiş burada konuşuyorsunuz.

Yöneticilere de bir lafım var. Gelip burada bir kişinin tehdidiyle(size göre uyarısıyla) uyarı yapıp mesajları düzenliyorsunuz. Foruma ve özellikle transfer başlığına dadanan ve çoğunuzun farkında olduğu trole o kadar uyarıya rağmen sakın bir şey yapmayın prim vermeye devam edin bir yerinize bir şey olur Allah korusun.
                      En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 18.04.2017, 20:21.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Hakan Orhan'ın tepkisi Trabzon'dan çıkan evet oylarına. Altında fazla bir şey aramaya gerek yok. Erdem Egemen söylediğinde haklı camia olarak daha aktif olmalıyız bu çekingenliği üzerimizden atmalıyız. Başta bu forum olmak üzere yavaş yavaş hareketlilik başlamalı. Her şeye tweet atan Muharrem Usta'nın bu sessizliği canımı sıkıyor onuda kendine getirelim ayağını denk alsın.
                        En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 18.04.2017, 20:24.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi

Mantığa bak 2011 şampiyonluğuna karşılık seneye şampiyon olacakmışız fikre, zihniyete, hırsızlığa, ahlaksızlığa, kahpeliğe bak.
                          Bu cümlen bana mıydı Berkan ?

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu cümlen bana mıydı Berkan ?
                            Sana niye olsun abi yönetimin böyle hesaplari varsa onlara dedim. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapiyoruz zaten
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Bi de utanmadan sırıtıyosun. Bana o teşkılatın adresini ver. Kiloyla kına yolluyacam size. Uzun adamın resminin karşısında aynı böyle sırıtarak kendinize kına yakar durursunuz.
                              Kızını para karşılığı tecavüzcüsüyle evlendiren ebeveynlerden farkınız yok. Adamlar hakkımıza tecavüz etti. Ama sizler mutlu mesut yaşananlardan çok memnunsunuz, bir de insanlara yaşananları unutun diyosunuz.
                              Geldiğin topraklarda insana biat etmek, kula kulluk etmek en büyük erdem olabilir ancak Trabzonspor'u bununla zehirleyemezsiniz.
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 18.04.2017, 22:34.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Yönetimin öyle davayi sonlandirma lüksü yok.Taraftar buna müsade etmez.Rahat olun!

Yorum

Yükleniyor...
                                X