Buna nasıl cesaret edecek yahu, çıkarın bunları aklınızdan ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta yoksa seneye şampiyonluk vaadiyle davadan vaz mı geçiyor?
Açıkçası her şey olabilir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Kupadan vazgeçin, cunku rte'ye bundan cok rahatsiz, bi daha gelmez bak Trabzon'a dense buna tamam diyecek yüzbinlerce insan bulabilirim Trabzonspor'lu, Trabzon'lu.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 18.04.2017, 13:01.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
ikide bir yok Trabzon hakediyor bunları hala oy veriyorlar v.s laflarına genel bir cevap yazdım ama yok edilmiş. bu konudan konuşurken siyaseti ne kadar dışarıda bırakabilirsin ? burası Trabzonspor futbol forumu burda insanlar tarafsız olmak zorunda değil üst kimlik de Trabzonspor, siyaset değil. siz işten eve geldiğinizde hala çalıştığınız yerin kimliğiyle mi yaşıyorsunuz hayır evdesiniz artık işçi değil,memur değil ya babasınız ya evlat. bu forum ev değilse nedir?. akp-chp-mhp' den banane onları ayıran tek şey nehrin farklı kıyılarında olmaları yoksa içtikleri su aynı.
şike davası dibine kadar siyasete batmışken biz nasıl ayırt edip konuşabileceğiz bunu?
biz bitmişiz.
aslında silinen mesajımda değindiğim noktada buydu konuşamıyoruz artık anlaşamıyoruz insanlar kesin çizgilerle ayrıldı ben ve öteki var çünkü ülkeyi sistem yönetmiyor kişiler yönetiyor bu yüzden kavgalar çıkıyor.
bu dava sadece bir şike davası değil artık sosyolojik bir konu.
neyse bu başlığa daha fazla yazmaya gerek yok artık özkan sümer'in lafıyla noktalayalım; büyük olmak için büyüklerle sevişmeyeceksin, savaşacaksın önce.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonunun asıl muhatabı başkan
Başkan açıklama yapmazsa spekülasyonlar devam eder.
Veya açıklama yapmasına gerek yok acilen FIFA ya başvuru yapılması yeyerli
Aslında bunların yeterli olması lazım, öyle dakika başı açıklama yapılmaz ama Hakan Bey'in işi bırakmasının sebebi ne? Kulüp hala niye müracaatını yapmadı? Bunlar kafa karıştırıyor.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta yoksa seneye şampiyonluk vaadiyle davadan vaz mı geçiyor?
Sonuç olarak kupa gelmez..Seneye şampiyon oluruz ona odaklanın bence
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yazdım burda cas davası açıklanmadan. Fifa ya başvurmayız, başkan iş adamı tanınan iş adamı falan neyse oralara girmeyelim.Avukatımız hukukçular kimseyi dinlemez dediler burdan..Sanırım avukat istifa etti.
yoksa bidahinki secimde basvuracak adam secilir
cas sucu tescil ettiginden cezanin zaman asimina ugrama tehlikesi yok
6 sene beklemis olanlar 1,5 yil daha bekler
ama muharrem usta ömür boyu Trabzonsporun davasini satan hain olarak anilir
bunu göze alabilecek adam tanimiyorum
aliyorsa yapacak bisey yok, secim yakin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
şike süreci benim için bitmiştir. 2010-11 sezonun şampiyonu fenerbahçe'dir. nerede bir trabzonsporlu görsem orada takılı kalma diyor bana. e kupamızı çalan adamı da trabzonsporlular ülkenin başında görmek istiyorsa ben trabzonlulara karşı trabzonspor'un hakkını savunmam abi. isterseniz banlayın ya da tamamen üyeliğimi silin. çok umurumda değil. hadi hayırlı işler.
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yazdım burda cas davası açıklanmadan. Fifa ya başvurmayız, başkan iş adamı tanınan iş adamı falan neyse oralara girmeyelim.Avukatımız hukukçular kimseyi dinlemez dediler burdan..Sanırım avukat istifa etti.
Size bir soru:
Gelmez dediğiniz kupamızın gelmemesindeki en büyük sorumluluk, pay kimde, kimlerde veya hangi kurumlardadır?Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu zihniyetle devam edersek daha çok elimize vurup ekmeğimizi alırlar.
Size bir soru:
Gelmez dediğiniz kupamızın gelmemesindeki en büyük sorumluluk, pay kimde, kimlerde veya hangi kurumlardadır?
Yorum
-
2011 kupası fenerde olduğu sürece bu ülkede bize bırakın şampiyonluğu, yağmurlu havada su vermezler. Erdem Egemen i de sinirlendirmişler, bu demek oluyor ki Muharrem Usta hukuk kurulunu kızdıracak işler yapıyor. Zaten Erdem Egemen de istifa ederse fenerliler bayram yapar, bu iş biter.
Muharrem Usta nın kaderi o hukuk kurulunun söyleyeceği iki kelimeye bağlıdır. İlk kongrede gönderirler. Söz konusu olay basit bir şey değil, yönetimin direk ipini çekerler, 50. yıl 61. yıl falan kurtarmaz. Usta nın acilen güven tazelemesi lazım. Her kafadan bir ses çıkıyor, sadece şu söylentiler bile enerjimi düşürmeye yetti.
Usta nın şu söylemi hoşuma gidiyordu, ''2 koldan saldıracağız, şike davası ve saha içi. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız ama bu durumu saha içine yansıtmayacağız, sportif başarıyı sağlayacağız'' ...
Umarım hedeften sapmalar söz konusu değildir, o kupa bizim onurumuzdur. İnsan onursuz yaşayamaz. Çıksın konuşsun bizi rahatlatsın.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 18.04.2017, 16:24."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna izin vermeyeceğiz. Mesela ben her sabah başkana twitter hesabından Fifa'yı hatırlatıyorum.. O kadar kolay değil. Yüzdük kuyruğa geldik..Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum ve forum yöneticilerininde desteğiyle hep beraber bu işe dikkat çekersek başkan kayıtsız kalmayacaktır, bu suskunluk benımde canımı sıkıyor
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan ve yönetim üzerinde baskı oluşturmamız gerekiyor. Zor bir şey değil. Tvitırdan herkes hergün bir kere dahi olsa başkana FİFA n'oldu, Hakan Orhan niye eyrıldı hayırdır dese yeter.Burada yazacağımıza tvitırdan direk başkana ulaşma şansımızı kullanalım.
Yorum
Yorum