Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gercekten bir demokratsan her insanin demokratik protesto hakkina saygi duymalisin

demokrasiden konusup fasist tepki vermek ilginc

oyunu gecersiz kullanmakda demokratik haktir, bu hakki eylem olarak kullanan ilk kisi bu arkadas degil bu dünyada, sonda olmayacak

Bunun demokrasi ile alakası yok, bu saçmalığı destekliyorsan konuyu fazla uzatmaya gerek yok. Çünkü tartışılacak bir konu olarak görmüyorum. Sosyal medya bu fotolarla çalkalanıyor, yemediğimiz küfür hakaret kalmadı, ne beynimiz kaldı ne hamsiliğimiz.

''2011 şampiyonu TS ehehehe'' bunu yazıp demokratik tepki koymuş oldular şimdi öyle mi ? Gitmesin, oy atmasın o zaman. İşin ciddiyetini kavrayamayacak kadar ergen ruhlu biriyse, o eli kolu bacağı olmadan merdivenleri çıkmaya çalışanlardan, hasta yatağından kalkıp zor şartlarda gelenlerden utansın ve bu işlere hiç girişmesin. İnsanda az utanma olur, bunun adı demokrasi değildir cehalettir. İlkokula sınıf başkanlığı seçimi yapılmıyor, 2011 şampiyonu Ts nedir yaw ? Sende bunu geldin demokratik tepki diye yorumluyorsun, pes doğrusu.
    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 16.04.2017, 20:34.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunun demokrasi ile alakası yok, bu saçmalığı destekliyorsan konuyu fazla uzatmaya gerek yok. Çünkü tartışılacak bir konu olarak görmüyorum. Sosyal medya bu fotolarla çalkalanıyor, yemediğimiz küfür hakaret kalmadı, ne beynimiz kaldı ne hamsiliğimiz.

''2011 şampiyonu TS ehehehe'' bunu yazıp demokratik tepki koymuş oldular şimdi öyle mi ? Gitmesin, oy atmasın o zaman. İşin ciddiyetini kavrayamayacak kadar ergen ruhlu biriyse, o eli kolu bacağı olmadan merdivenleri çıkmaya çalışanlardan, hasta yatağından kalkıp zor şartlarda gelenlerden utansın ve bu işlere hiç girişmesin. İnsanda az utanma olur, bunun adı demokrasi değildir cehalettir. İlkokula sınıf başkanlığı seçimi yapılmıyor, 2011 şampiyonu Ts nedir yaw ? Sende bunu geldin demokratik tepki diye yorumluyorsun, pes doğrusu.
      +1

Bu fotoğrafı görünce İngiliz büyükelçisi gibi of ya bu aptal kim dedim. Yazık.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tabiiki

demokrasi hürriyet degil mi, o adamda hür kararinlan gecersiz oy kullandi

onun bunun konusmasida basarili oldugunu gösteriyor

hedefi duyulmakti zaten
        bunu kavrayamiyorsan dedigin gibi tartismak bosuna

ajitasyonlan durus noktani güclendirmeye calisman komik oldu.
        hürriyet istiyorsan herkesin kanunlar cercevesinde verdigi hür karara saygi duyacaksin
        yoksa ilk fasist sen olursun

demokrasi bir yaris degildir, herkesin haklarinin ayni derecede korundugu bir ortamdir
        sanane adamin eyleminden
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ulan iyiki artvinliyim
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tabiiki

demokrasi hürriyet degil mi, o adamda hür kararinlan gecersiz oy kullandi

onun bunun konusmasida basarili oldugunu gösteriyor

hedefi duyulmakti zaten
            bunu kavrayamiyorsan dedigin gibi tartismak bosuna

ajitasyonlan durus noktani güclendirmeye calisman komik oldu.
            hürriyet istiyorsan herkesin kanunlar cercevesinde verdigi hür karara saygi duyacaksin
            yoksa ilk fasist sen olursun

demokrasi bir yaris degildir, herkesin haklarinin ayni derecede korundugu bir ortamdir
            sanane adamin eyleminden

Tamamen zıt düşünüyoruz, hiç uzatmayacağım. Bu olay bana göre demokrasi ifadesiyle savunulacak bir olay değil. Hele ki böylesine önemli bir konuysa.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bizim milleti de anlamak güç. İsteyen istediği yere oy verir, vatandaşlık hakkını dilediği gibi kullanır. İster kağıda 2010-2011 yazar isterse fotoğrafını yapıştırır. Önce birbirimize saygı duymayı öğrenmeliyiz.

Yorum

• Yurdumun insani haha

Yorum

• 2010-2011 Mühürsüz Şampiyonu Fenerbahçe!! Twitterda gördüm çok hoşuma gitti

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim milleti de anlamak güç. İsteyen istediği yere oy verir, vatandaşlık hakkını dilediği gibi kullanır. İster kağıda 2010-2011 yazar isterse fotoğrafını yapıştırır. Önce birbirimize saygı duymayı öğrenmeliyiz.
                    Bir bakıma haklısınız ,
                    Bir de toplumun ferdi olmanın getirdiği , siyasi bilince sahip olma gerekliliği var.
                    Bu gereklilik ,
                    "kimi desteklemeliyim ,
                    projesi nedir ,
                    dünya bu kadar hızlıyken benim gibi herhangi bir vatandaşına buna ayak uydurabilmesi için yardım edecek mi ,
                    yapacağını iddia ettiği şeylerin sonuçlarını kestirebiliyor mu ,
                    yaptıklarının sonuçları beni ne yönde etkiledi ?"

gibi soruların cevaplarını arar.

Yorum

• Ömrüm boyunca Beşikdüzü ilçesini unutmam artık.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Artık tüm güç elinde. Dış mihrak aziz yıldırımın kudreti ne kadar olursa olsun, ülkedeki tek lider olarak seçti sayın erdogan beyi. Bu sadakatimize karşılık olarak lütfetsin bir zahmet hak ettiğimiz şampiyonluğu...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artık tüm güç elinde. Dış mihrak aziz yıldırımın kudreti ne kadar olursa olsun, ülkedeki tek lider olarak seçti sayın erdogan beyi. Bu sadakatimize karşılık olarak lütfetsin bir zahmet hak ettiğimiz şampiyonluğu...
                          mükemmel bir gurbetçi kafası işte . almanyadan çıkan oy oranına şaşırmamalı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2010-2011 Mühürsüz Şampiyonu Fenerbahçe!! Twitterda gördüm çok hoşuma gitti
                            Aynen mevzu budur işte.

Biz gidelim elin gavurundan adalet dilenelim !!!
                            Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Artık tüm güç elinde. Dış mihrak aziz yıldırımın kudreti ne kadar olursa olsun, ülkedeki tek lider olarak seçti sayın erdogan beyi. Bu sadakatimize karşılık olarak lütfetsin bir zahmet hak ettiğimiz şampiyonluğu...
                              Kupanın sapını bile vermez o, üstüne soğuk su içelim
                              Tek umut FIFA
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Kütüğü Sürmeneden Beşikdüzüne tasimanin zamani geldi
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Yükleniyor...
                                X