Bir arpa boyu yol alamamisiz anlasilan.. Yazik cok yazik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Siyasetle sporu bir araya getiren biz degiliz. Fenerbahceyi kurtaran bir gecede yasa degistirenler spora karismasaydi kimse konusmazdi. Baskan siyasi mitinglere cikmasaydi kimse konusmazdi.
Siyaset sporun icine siyasiler tarafindan girdi biz de konusuyoruz. Hosunuza gitmiyorsa cevap verirsiniz yada okumazsiniz.
Sanki zorla okutuyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşuna kendinizi yoruyor ve üzüyorsunuz...Şike sanığı adamın avukatı hala kulüpte avukatlığa devam ediyor....sözleşmesi ağırdı diyen başkan sözleşme uzatıyor kendisiyle....Sadece aktörler değişiyor....Fifa başvurusu filan beklemeyin daha....Unutulmaya devam Trabzonspor taraftarı.....10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Saral açıklama yaptı. TS yönetimi önce Fifa'ya, oradan da İsviçre Federal mahkemesine gidecek dedi.
Başkan açıklama yapmazsa spekülasyonlar devam eder.
Veya açıklama yapmasına gerek yok acilen FIFA ya başvuru yapılması yeyerliNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Seçim vb konularla ilgili mesajlar silinecektir.
Israrla politik yorumlar yapan arkadaşlara şu anda itibaren uzaklaştırma cezası verilecektir.
Bu ülkedeki gerçeklerin herkes farkında.
Kiminin işine gelir,kiminin gelmez.
Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp yemenin anlamı yok...
Bu siyasi polemikler dursun artık...
Lütfen...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Ben farklı ülkede mi yaşıyorum? Arkadaş her konuya müdahil olan siyasiler değil mi? Biz konuşunca da siyaset yapmayın oluyor. Allah aşkına ülkemizde herhangi bir konuyu, dikkatinizi çekiyorum herhangi bir konuyu, siyasete girmeden konuşmanın imkanı kaldı mı? Bunda bizler mi suçluyuz yoksa her konuya müdahil olan siyasiler mi? Bunları eleştirince niye sorun oluyor?
Elinizi vicdanınıza koyun şu yeniden yargılanma saçmalığı Almanya'da, İspanya'da, İtalya'da, Fransa'da olur mu? Bir klüp ceza almasın diye her konuda kavga eden partiler sarmaş dolaş olup gece yarıları kanun değiştiriyorsa konuşmayalım mı? Şikeci bir asker kaçağı bedelliden faydalansın diye bedelli askerlik yasasına sabaha karşı özel hükümler ekletenleri (biri de Trabzonlu!!!) konuşmayalım mı? Federasyonun bir klüp yöneticilerine şike girişimi sebebiyle hak mahrumiyeti cezası verip, bu girişimler klüp karar defterine yazılmadığı için klübe ceza vermediği bir örnek var mı yeryüzünde?
Tüm bu yukarıdaki saydıklarımda sizce sorumluluk kimlere ait? Sıralama yaptığınızda en başa kimi veya kimleri koyarsınız? Sorumluluk sahibi olanları eleştirmeyelim mi? Sorumluluk sahibi olanları koruyanları eleştirmeyelim mi? Yukarıdaki maddelerde emeği geçenlere destek verip, sonra burda kupa beklemek, kimseyi kırmak istemem ama, bana yerden göğe tutarsız bir davranış geliyor.
Bir forumdaş referandumda evet çıktı, cumhurbaşkanımız artık daha güçlü bize kupamızı verecek diyor. Hiçbir gelişmiş ülkede adaleti cumhurbaşkanı sağlamaz. Bir kupanın kimin hakkı olduğuna cumhurbaşkanı karar vermez. Adaleti yargıçlar, hakimler, avukatlar, savcılar sağlar. Siyasiler bu meslek gruplarına mesleklerini özgürce ve kanunlara uygun yapacakları koşulları sağlar. Bu mesajı yazarak cumhurbaşkanına hakaret eden kendisi aslında. Az biraz okuyan, gündemi takip eden bir insanın bu düşüncede olabileceğine inanmıyorum. Alenen bizle dalga geçtiğini düşünüyorum. Ne diyeyim susayım mı bu mesaj üzerine.
Ohal 3 ay daha uzatıldı, ohalle tehdit edilmeden ben susayım...Neyse söylenecek çok şey var...Umarım birgün hukukun don lastiğine dönmediği günleri de görürüz...
NOT: Sn. yöneticiler bu mesaja verilecek cezaya sonuna kadar razıyım, itiraz etmeyeceğim.En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 18.04.2017, 09:40.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKİMSE SİYASET KONUŞUP BİRBİRİNİ KIRMASIN
622 değişirken kimse siyaset konuşmadı hepsi el kaldırdı
para ve özlük hakları konuşulurken de kimse siyaset konuşmadı el kaldırıldı
forum da birbirnizi kırmayın"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Hakan orhanin istifasi manidar..daha once surec bitmeden mucadeleye devam edecegiz diye aciklmasi vardi..burnuma pis kokular geliyor..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum