İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltılarda elendiler gece 01.00 civarındaMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGececi çalıştım, firmada tek benim hoşuma gitti şanlı Lyonumuzun bu galibiyeti. Ne de güzel yapıştırdılar.
Hami ve B.Orhan tek başına dağıtmışlardı Fransız devini2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Av.Hakan Orhan'ın gönüllü görevini bırakmasıyla ilgili Twitter'da bir kullanıcının yorumu çok hoşuma gitti.
Kendisini tanımam etmem sadece gözüme ilişti ama durumu harika bir şekilde betimlediğini düşünüyorum. Paylaşmak istedim.
Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAv.Hakan Orhan'ın gönüllü görevini bırakmasıyla ilgili Twitter'da bir kullanıcının yorumu çok hoşuma gitti.
Kendisini tanımam etmem sadece gözüme ilişti ama durumu harika bir şekilde betimlediğini düşünüyorum. Paylaşmak istedim.
https://twitter.com/CagdasTurkoglu/s...797048103608342010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
Anıl Gürsoy üzerinden mevcut yönetime sallamak ne kadar tutarlı bilemiyorum. Sadri Şener niye kendisini göndermedi, Hacıosmanoğlu yönetimi niye çalışmaya devam etti düşünmek lazım. Bu yönetim de çok hayal sattı ama şike davası konusunda özellikle Hacıosmanoğlu dönemindeki gibi olmayacak vaatler vermedikleri de ortada...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.trabzonajans.com/trabzon/...di-h48065.html
Yorum Trabzonspor'u canlarından çok seven siz taraftar kardeşlerimin.
Rüya mı gerçek mi ? Kim bilir...
bilmediğim için de ;
klasik Trabzonun Brütüslerinden birisi yine konuşmuş deyip yav he he mi diyeceğim,
yoksa,
gerçek TS sevdalısı birisi ise endişeleneyecekmiyim,
bilemedimŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Uvey evlatlik tam gaz devam ediyor..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnıl Gürsoy üzerinden mevcut yönetime sallamak ne kadar tutarlı bilemiyorum. Sadri Şener niye kendisini göndermedi, Hacıosmanoğlu yönetimi niye çalışmaya devam etti düşünmek lazım. Bu yönetim de çok hayal sattı ama şike davası konusunda özellikle Hacıosmanoğlu dönemindeki gibi olmayacak vaatler vermedikleri de ortada...
Yorum
-
2010-2011 sezonu devam ederken tam altı sene önce bugün bakın ne yazmışım. Bu olay patlak vermeseydi basit vir eleştiri olarak kalacaktı. Bir sonraki sezon da hiç bir şey olmamış gibi enayi gibi devam izkeyecektim olanı biteni. Dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdi bu şike meselesi bana. Hayatında çok şey değiştirdi, çook...
SI_20170422_111357.jpg
SI_20170422_111429.jpgMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum