Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalan olduk yine bu kupa basbaya gelmeyecek lobi kazandi iste ne yazik ki giden bir sampiyonluk oldu inansak da inanmasak da
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• ya arkadaşlar infantino niye gelsin. red çıkacak müjdeyi önceden vereyim demek için gelmemiştir.
      infantino cas a ancak işli bize bırakın demiştir.
      burda da gelip tamam ertelendi gene. bu son artık demiştir.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Süreçte midemi bulandıran detaylar:
        - UEFA'nın hala kişilerle ilgili kararı açıklamaması,
        - Infantino'nun FIFA başkanı olması.

Elimizdeki kozlar
        - CAS gerekçeli kararı
        - TFF'nin bile fenerli yöneticilere hak mahrumiyeti cezası vermesi
        - fenerin şike yaptığının sportif yargıda tescillenmesi,

Bakalım süreç nasıl ilerleyecek? CAS gerekçeli kararına rağmen bize haklarımız verilmezse futbolun kirli olduğu UEFA, FIFA, CAS tarafından tescil edilmiş olacaktır...
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İnsanın canı sıkılıyor ya. Fakire adalet yok gerçekten

Yorum

• Bi de kararsa bu neden erken açıklandı?

Yorum

• Referandum öncesi zaten böyle bir kararı kaldıramazdı rte, bir şekilde yırttı bu konuda, olumlu bir çıkarım da yapılabilir aslında bu sonuçtan...
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• fifa'ya gideceğiz, yine timsaha gelecekler.

Yorum

• hemen ipe un sermesin kimse bende ümitsizim ama yönetimin bir b planı vardır bu konuyla alakalı bu sürecte usta baskan olsaydı coktan kupa gelmisti en basından.

Yorum

• yine bosu bosuna aglamayin

infantino vs...

fifa yeri gelince blatteri cizip atan bir kurum, orada infantinoyu gectim azize yildivim bizzat otursa o karar degismez
                    casin tescilledigi sike karari elimizde oldugu sürece bu son kacinilmaz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• infantion önceden haberi verdi erdoğana erdoğan da yargıtay kararını ne tesadüf ki 1 saat önce açıkladı.

Yorum

• TR'nin lanet kirli işler lobisi iyi para dökmüştür bence bugün yapılan bu açıklamalar için.

Bu arada birkaç yıldır eminim çoğu kişi bu mevzuyu FIFA'nın halledeceğini düşünmüştür, bayadır ben de böyle düşünüyorum. Bu iş olacağına varacaktır. FIFA hepsinin üstüdür.
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.03.2017, 18:06.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Cas'ın zaten bizim lige müdahele etme ihtimalı az bir şeydi. Şikecilerin sevinmesine bakmayın. Dava halen devam ediyor.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak firtina1 tarafından gönderildi
                            şu aptal süreci bırakın,önümüze bakalım
                            kumpas netleşti işte,feto teröristinin oyununa gelmeyin
                            Sende tayyibe EVET de

16 Nisan akşamı Trabzondan çıkacak EVET'in anlamı şu

EVET 2010-2011 sezonu şampiyonu şikebahçedir Trabzonspor değildir

HAYIR 2010-2011 sezonu Şampiyonu Trabzonspor'dur şikebahçe değildir

Bakalım oranlar ne olacak?

Ben en az %70 EVET bekliyorum ya siz?

İşte bu ülkeyi kupamızı vermeyenler yönetiyor nasıl bir sonuç bekliyordunuz?

7 Kasım 2008 tarihinde “Akyazı mı Karayazı mı?” başlıklı bir yazı kaleme almıştım.Aradan koskoca 4 yıl geçmesine rağmen, aynı yazının hala gündemdeki yerini koruması beni kahrediyor.Trabzon ve Trabzonsporlu nasıl kaderine terk edilmiş,Nasıl da ninnilerle

Hadi koşun EVET deyin!!!!!
                            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• kaynak sporx yalan olabilir.

Yorum

• İlk olarak Mactuc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kaynak sporx yalan olabilir.
                                fener de resmi sitesinden yazdı

Yorum

Yükleniyor...
                                X