Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sözde avukatlar basvuruyu hazirliyor

bence Türkiyede negatif hava yaratmamak icin referandum bekleniyordur
    6 yıldır milletin keyfini bekliyoruz zaten abi. Ne kadar erken o kadar iyi. Sabır taşı olsa çatlar ya.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bu sessizlik çok can sıkıcı
      Yeni sezon öncesi FIFA kararını verebilir, niye başvurmadı yönetim
      Burnuma pis kokular gelmeye başladı
      Unutma, unutturma
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Yönetim basvuruyu durdurmayi göze alamaz o konuda rahat olun.

Envoyé de mon HT20 en utilisant Tapatalk
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Günaydın.
          Gergin bekleyiş sürüyor.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ERTEM ŞENER TARAFINDAN FETÖCÜ İLAN EDİLDİM!

Arkadaşlar, abilerim. Dün gece beyaz tv'de yayımlanan futbol programını izliyordum. Bir ara şike konusuna girdiler. Kumpas olduğundan falan bahsedip fetöye giydirdiler. O sırada Rasim Ozan ve Ahmet Çakar kumpas olsa bile delillerin gerçek olduğuna ve UEFA'nın Fener'e ceza verdiğine falan değindi. Tam gerçekler konuşulmaya başlanmışken Ertem Şener hemen konuyu kapatmak istedi. Tatsız saçma sapan konular bunlar boşverin boşuna zaman kaybediyoruz konuyu kapatalım dedi. Rasim Ozan ısrar edince Ertem Şener sert çıkıp "Rasim zamanımız az programın akışı var konuşulacak şeyler var içine ettiniz programın" dedim ve konuyu kapattı. Hemen sonra konu Tolstoy ve Goethe'den açıldı ve tam 50 dakika boyunca saçma sapan Goethe muhabbeti yaptılar. Ben bu sırada Ertem Şener'e birkaç tweet attım ve şike konusunu neden ısrarla kapattığını bu saçma sapan konuyu neden açtığını sordum. Sonra kendisi yayında bir açıklama yaptı. Şuanda Twitter'da bi tane Fetöcü bişeyler yapmaya çalışıyor. Sizin sonunuz belli hepiniz evlerinizden aldırılacaksınız falan dedi.

Olayı takdirinize bırakıyorum. Bunu Ertem Şener'in yanına bırakmayacağım.
            Arkadaşım, Google'a gir ve "ertem şener özür diledi" yaz, sonuçlardan göreceksin ki kendisi Türkiye'nin yarısından özür dilemiş. Böyle işkembeden herkese laf söyler ama sonra hep çark eder. Ama bence suç biraz sende bu programı bu kadar ciddiye alıp mesaj atman vs yanlış. Açıkcası ben bu programı ciddiye alan var mı diye bile merak ediyordum. Ben şahsen komedi programı olarak izliyorum, hatta arkadaşlarla beraber izleyip gülüp eğleniyoruz. Kendileri de zaten bunu biliyor, o yüzden Geothe konuşuyorlar, ki bence progamın en güzel kısmıydı

Tamam lobi ve kamu algısının önemini de anlıyorum ama o konuda boşa kürek çekmenin hiç bir anlamı yok. Türkiye'nin mevcut durumunda ne algıyı değiştirebilirsiniz ne de lobi yapabilirsiniz. Cas kararından sonra manşetleri gördünüz işte. Veya programa twit atarsınız şike felan diye fetocu ilan edilirsiniz. Sonuç bu. O yüzden hukuki prosedürü takip etmekten başka yapacak birşey yok. Ha oradan da sonuç çıkmayabilir. Ama bu durumda yapacak birşey yok. Ne yapabiliriz.

Bu demek değildir ki suçlular cezasını bulmuyor. Mesele sadece kupa meselesi değil bakın bugün stadlar boş ise bunun sebebi şikedir. Gelirler çok düştü. Bugün Katar'lılar olmasa yayın ihalesine kim para verir ? Bunu futbolu yönetenler de biliyor ve bu işi batırdıklarının farkında. Yani Türk futbolu aslında cezasını çekti ve çekiyor. Fenerbahçe'de şikeci damgasını alnına yapıştırarak cezasını aldı ve bu damga tarih boyu onlarla gelecek. Teneke kupa onlarda olsa ne olur olmasa ne olur. Evet biz de mağdur olduk ama bu saatten sonra kupa gelse mağduriyetimiz gidecek mi ? Benim sevincim çalınmış gelecek kupa bu mağduriyeti gidermez.

Neyse. Hakkımızı her platformda savunma taraftarıyım ama Ertem Şener değil bu platform. Orası gülüp eğlenme yeri sadece...
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Antep seyircisi genclerbirligi maci sonrasi buloya sikeci bulent diye bagirmis beter ol bulent beter..bakalim tff antepe ceza vercek mi malum ayni tezahuratdan bize vermisti simdi kendi taraftari kendi hocasina ayni sekilde bagirdi..oyle bir damga yediki bunlar nereye gitse suratlarina carpilcak kendi calistigi yerlerde bile..yakinda bulo yine arabistana kacar artik..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ADSIZ.jpg
                ''Mustafa Kemal'in Askerleriyiz'' diye bağıran gruba şerefsiz diyen sözde bir taraftar grubu başkanı!!! Bir de Türkçeyi düzgün kullanabilse...

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]12675[/ATTACH]
                  ''Mustafa Kemal'in Askerleriyiz'' diye bağıran gruba şerefsiz diyen sözde bir taraftar grubu başkanı!!! Bir de Türkçeyi düzgün kullanabilse...
                  O paylaşımda bir de gerçek adı ile ( Murat Fïndıkçı) insanları tehdit ediyor. Işleri güçleri kabadayilik yalakalık yobazlik..

HTC Desire 828 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O paylaşımda bir de gerçek adı ile ( Murat Fïndıkçı) insanları tehdit ediyor. Işleri güçleri kabadayilik yalakalık yobazlik..

Mehmet Fındıkçı olması lazım.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mehmet Fındıkçı olması lazım.
                      Doğru aynen öyle.

bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• 3 Bin yıllık bir geçmişe sahip olan bu kente ne oldu da (Özellikle son 15 yıl) çocuklarından katil,taraftarından holigan, halkından ''biatçı'' , yalakacı yetiştiren bir kent olduk.Coğrafi konum olarak böyle güzelliğe sahip bir kente sahip olduğumuz için gurur duyacakken malesef içindekiler bu kenti hak etmiyor.Kültürel olarak farkllı çeşitliliğe sahibiz ama dışardan bakan biri tipik ''bir cahil kitlesi, eğitilmemiş herşeye inanan eğitimsiz bir kitle olarak görmesi normaldir.

Yorum

• Nusret Yılmaz‏ @avnusretyilmaz 20 dk.20 dakika önce

FB'nin,"kumpas" dediği dosyayı esas alarak TS hakkında yaptığı şikayeti UEFA DK,UEFA Temyiz K.dan sonra CAS tarafından da reddedilmiştir!..

Yorum

• CAS, şikeciler ile UEFA’yı yargılama masrafı olarak Trabzonspor'a 3 biner Euro tazminat ödemeye mahkum etmiş.

Yani bu davada ilk tazminatlarımızı almış mı olduk biz şimdi?
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 Bin yıllık bir geçmişe sahip olan bu kente ne oldu da (Özellikle son 15 yıl) çocuklarından katil,taraftarından holigan, halkından ''biatçı'' , yalakacı yetiştiren bir kent olduk.Coğrafi konum olarak böyle güzelliğe sahip bir kente sahip olduğumuz için gurur duyacakken malesef içindekiler bu kenti hak etmiyor.Kültürel olarak farkllı çeşitliliğe sahibiz ama dışardan bakan biri tipik ''bir cahil kitlesi, eğitilmemiş herşeye inanan eğitimsiz bir kitle olarak görmesi normaldir.
                              Bir örnek ile avatariniz her seyi anlatiyor zaten.Uzungölün dogasini katleden ve dereleri susuz birakan milletimiz var.Para icin bunlari mesru gören insanlarimiz var.Kendi degerlerimizi yok ediyoruz haberimiz yok.Egitim sart ama egitim bütcemiz meydanda.Bir cacik olmaz!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                CAS, şikeciler ile UEFA’yı yargılama masrafı olarak Trabzonspor'a 3 biner Euro tazminat ödemeye mahkum etmiş.

Yani bu davada ilk tazminatlarımızı almış mı olduk biz şimdi?
                                Bu haberi bulamadim renkdas
                                Nerede yaziyor bu?

Az para degil bu arada aga. 24.000tl yapiyor
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X