Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor bizimle de mücadele eder hale geldi, sahip çıkamıyoruz -yanlış anlamayın seçimlere dem vurup basitlik yapmayacağım- mevzu hala ortada birşey olmaması, kazakistanda geçti gitti, benim ümidim avukatlarımızdandı onların da biriler tarafından durdurulduğunu sadece taraftarın gazının alındığını düşünmeye başladım. fifa devreye girmeden birşey olmayacak gibi görünüyor. daha seçimler var az daha bekleyelim biz.
    En karanlık olan zaman güneşin doğmasına yakın olandır.

hiç Şike yapmamanın cezasını biz çekiyoruz, iti köpeği keyif içinde.

Ortada takım yok, başarı yok, kupa yok, ama kol gibi borç var... 220 milyon TL... Transfer dönemi Transfer yapın diye bağıracak arkadaşlar o gün çok ağır konuşmak üzere hakkımı saklı tutuyorum... seneye Avrupada yokuz gibi birşey bu. geçmiş olsun. şu an ligimizde mali fairplay'e yakalanmayacak bir tane takım var g.birliği.

1461 den sonra TRABZONSPORUMU DA BATIRDIN İHO. borç olurda ortada takım olur. yazıklar olsun.
    En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 31.03.2014, 23:32.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve aziz yildirim hala elini kolunu sallaya sallaya geziyor...

Hani hapis cezasi

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
      Apo'nun özgürlüğünün konuşulduğu ülkede bu gayet normal...

Ve Aziz,bir gün Türk futbolunu yönetirse şaşırma..
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

O iş o kadar kolay değil. Tazminatı değil belki ama kupayı söke söke alacağız .

Gesendet.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 3 Temmuz sabahından bu yana bu başlıktayım. Ne umutlar var ettim ne umutlar tükettim bilmiyorum.
          Sevinçler de yaşadık, içimiz serinledi kimi zaman.
          Ama en çok acıyı da biz çektik. Şahit olmadığımız pislik kalmadı.
          Bir saniye sonrası için bile büyük umutlar besledik. Yatıp kalkıp adalet dilendik elden.
          Giderek değişmeye başlıyorum. İçimde kalan bir inanç kırıntısını da alıp ara vereceğim artık.
          Yoksa tüm ümidini yitirmiş biri olmaktan korkuyorum.
          Bu ülkede bir şey olmayacağını hepimiz biliyorduk. Ama güvendiğimiz dağlara da kar yağacak gibi.
          Ne bir zerre adalet alabildik ne bir zerre yaklaştık kupaya. Artık ümidimin %93'ünü kesiyorum
          Bitti...
          Ne bir takım olabildik. Ne bir yönetim bulabildik. Bu tiyatroyu daha fazla kaldıramam sanırım.
          Doğru giden hiçbir şey yok. Bunun sebebini çok düşündüm. Ve kendime göre bir sebep buldum.
          Artık her şey zamana kalsın. Hayatımın en kötü günlerini geçirdim 3 yılda. Sağlığımdan oldum.
          Sanki ateş üstündeki iki ip cambazı gibiyiz. Hep biz düşüyoruz ateşe. Hep biz. Yana yana kül olduk.
          Birgün Anka gibi olursak yeniden inancim yerine gelir.
          Kalın sağlıcakla.

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fb düştü...

Varmı ıddaya gıren...
            düştü dediğin takım maç eksiğiyle 10 puan farkla lider.. sadece bu ülkede değil, uefa tarafında da nasıl manipülasyon dönüyor siz anlayın işte..

Yorum

• Avukatlar twetterdan acıklama yapmıyorrlar mı.

Kupa gelecek inşallah. . .
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• "Şike davasi benim için bitti" diyenler buraya ugramasin ozaman...kenara cekilip sussun.

Benim için bitmedi ve kupamizi, tazminatimizi alana kadar...fener bir kaç lig düsmedikten sonra asla bitmeyecektir! Ne olursa olsun...kim ne deyip yaparsa yapsin umrumda bile degil...gerekirse ölene kadarda bitmez bu dava benim icin!
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avukatlar twetterdan acıklama yapmıyorrlar mı.

Kupa gelecek inşallah. . .
                  Onlar siyasete atadı kendini..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Avukatlar twetterdan acıklama yapmıyorrlar mı.

Kupa gelecek İnşallah. . .
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• arkadaşlar azizin hala neden kodese girmediğiyle ilgili bilgisi olan yazzsın lütfen...

Yorum

• sıkıntı yapmayın kupa er yada geç gelecek...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• süper ligde sezonu şampiyon tamamlayıp küme düşen ilk takım olacak fenerbahçe...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• süper ligde sezonu şampiyon tamamlayıp küme düşen ilk takım olacak fenerbahçe...

Yorum

• bu ülke adaletı azıze ve sıkebahceye ceza veremez bu anlayın artık renktaslar kendmızı kandırmayalım..
                              yenıden yargılama olursa aynı sekılde sonuclanmayac agı kesın.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yapmayın arkadaşlar. DÜnle bügün arasında ne fark var birisi bana anlatsın? Biz adaletin içerden gelmeyeceğini zaten bilmiyor muyduk? Adalet beklentimizTFF'den ve iktidardan değil yurtdışından bekliyoruz. Tamam Trabzon için hayal kırıklığı oluşturan bir sınav oldu fakat adaletin gelmesi için olması gereken dün neyse bugün de aynı. UEFA'dan Türkiye'ye baskı olmazsa FİFA yoluyla baskı.

Salmayın kendinizi bu kadar.
                                En son My tarafından düzenlendi; 01.04.2014, 12:25.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X