Trabzonspor bizimle de mücadele eder hale geldi, sahip çıkamıyoruz -yanlış anlamayın seçimlere dem vurup basitlik yapmayacağım- mevzu hala ortada birşey olmaması, kazakistanda geçti gitti, benim ümidim avukatlarımızdandı onların da biriler tarafından durdurulduğunu sadece taraftarın gazının alındığını düşünmeye başladım. fifa devreye girmeden birşey olmayacak gibi görünüyor. daha seçimler var az daha bekleyelim biz.
En karanlık olan zaman güneşin doğmasına yakın olandır.
hiç Şike yapmamanın cezasını biz çekiyoruz, iti köpeği keyif içinde.
Ortada takım yok, başarı yok, kupa yok, ama kol gibi borç var... 220 milyon TL... Transfer dönemi Transfer yapın diye bağıracak arkadaşlar o gün çok ağır konuşmak üzere hakkımı saklı tutuyorum... seneye Avrupada yokuz gibi birşey bu. geçmiş olsun. şu an ligimizde mali fairplay'e yakalanmayacak bir tane takım var g.birliği.
1461 den sonra TRABZONSPORUMU DA BATIRDIN İHO. borç olurda ortada takım olur. yazıklar olsun.
En karanlık olan zaman güneşin doğmasına yakın olandır.
hiç Şike yapmamanın cezasını biz çekiyoruz, iti köpeği keyif içinde.
Ortada takım yok, başarı yok, kupa yok, ama kol gibi borç var... 220 milyon TL... Transfer dönemi Transfer yapın diye bağıracak arkadaşlar o gün çok ağır konuşmak üzere hakkımı saklı tutuyorum... seneye Avrupada yokuz gibi birşey bu. geçmiş olsun. şu an ligimizde mali fairplay'e yakalanmayacak bir tane takım var g.birliği.
1461 den sonra TRABZONSPORUMU DA BATIRDIN İHO. borç olurda ortada takım olur. yazıklar olsun.
Yorum