Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence Rte ile azizin hiç arası yok aziz içeri girer erdoğanda cumhurbaşkanı olur ondan sonra Rte nin ne fenerle işi olur ne şikecilerin rte ile
    Alakası olup olmadığını operasyon öncesi zamanlarda ki devlet -aziz ,devlet -şikebahçe yönetim kurulundaki işadamları ilişkilerine bakıp öğrenebilirsiniz.

Yahu güya kavga ettiğimiz Siyonist israil'le ticaret hacmimiz son yıllarda katlanarak arttı. Siz hala daha anlayamadınız sanırım ; kameraların önünde savaş perde arkasında barış =%51!
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu arada Ender bey'e ne oldu? Aylardır forumda göremedim.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ben de gerçekten artık sadece mucize bekliyorum
        normal türkiye şartlarında bu iş bitti ya ne şikesi

Yorum

• Trabzona gidecektim dün vazgeçttim
          Çoktan kaybetmeyi kabullenmişiz
          bundan sonra kupa felan istemeye gerek yok
          kendi ellerimizle bıraktık o kupayı

Bişey beklemeye gerek yok
          Geçmiş olsun hepimize
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• moralini trabzonsporun belirlediği renkdaşlar.. ümidinizi inancınızı yitirmeyiniz. haklı olduğunuzdan adaletin kör topal bile olsa yerini bulacağından şüpheniz olmasın. birileri sizleri yormak enerjinizi kırmak nihayetinde sizlerden bu söylemleri duymak istiyordu. yorulmayacağız. mail atmaya iş yerinizde okulunuzda ailenizde etrafınızda bu konuyu dimdik bir şekilde işlemeye devam ediniz. bu takım ve adalet yeterince öksüz. çocuklarınızın defterini 2010-11 şamiyorunu trabzonspor kaplıklarıyla kaplayınız. yönetim kurulu toplantılarında yapacağınız her sununun slaytın altında bordo mavi olsun bu renkteki bilekliğinizi çıkartmayınız. cumartesi günleri arkasında isminizin yazdığı ts formalarıla işe gidiniz.

yorulmayınız... daha yoracak çok hırsız var daha timsaha gelecek çoook son kale var...

inancınızı yitirmeyiniz.. daha yaşayacağımız çok gurur kalelerimizde göreceğimiz çok onurlar var...

biz haklıyız. bizler allaha inanan insanlarız..

armanızı bir daha öpüp bir mail daha atmanız dileğiyle...
            En son Tufan AYAN tarafından düzenlendi; 01.04.2014, 20:24.

Yorum

• Her hafta katıldığım TFE eylemlerini de bırakıyorum artık.
              Benim için 2010-2011 mücadelesi bitmiştir..
              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• konuyu fifaya taşıyamayan kulup yöneticilerinden bir halt olmaz...
                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Şikeci fenerbahçe. . .
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• ...
                    "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• 1 haftaya fener şutlanabilirmiş.O yüzden seçim beklenmiş.Ancak Rte fenerbahçesini yine bir şey yapar kurtarır.

Yorum

• Butun Fenerbahçelilerden TS taraftari ozur dilemeli 2011 sezonu sampiyonu Fenerbahçe'dir
                        bunu pazar gunu Trabzon halki tescilledi
                        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Su secim muhabbeti uzerinden hakkimiz olani niye inkar ediyoruz. Isterse yuzde 90 alsin akp bu kumada emegi olanların ne sucu var. Fenerliler gibi saclamiyoruz bazen
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• uefa kişilerle ilgili kararını neden açıklamadı.. onlarda mı seçimi beklediler..

Yorum

• Hakkımız olan kupa Trabzon lu seçmene rağmen gelecek.
                              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• ne yani %61 ile CHP alsaydı kupa mı gelecekti

@tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X