Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• foruma saldırıyı yapan lauklar sanırım öğlen yemeğindeler
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karşımızda da kapı gibi RTE var!

Adamlar mahkemeden çıkan kararı kağıt parçası olarak görüyor. Sen istediğin kadar mahkeme kazan ,uygulama olmadıktan sonra havada kalacaktır.

Kaldı ki adam (RTE) UEFA yaptırımını gözönüne alıp 1,5 yıl önceden ''gerekirse 5 yıl Avrupaya gitmeyiz'' dedi.

Moral bozmamak için bir sebep göremiyorum
      bence Rte ile azizin hiç arası yok aziz içeri girer erdoğanda cumhurbaşkanı olur ondan sonra Rte nin ne fenerle işi olur ne şikecilerin rte ile
      En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 01.04.2014, 15:59. Sebep: eksik yazı

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kupanın bize gelme ihtimali %0

fenerin küme düşme ihtimali %0

azizin hapse girme ihtimali %50

azizin aldığı cezanın tamamını yatma ihtimali %1

olası bir yeniden yargılama yada af ihtimali %99

Lig bitince bakarız hangimizin dedikleri çıkacak. Gerçi şikeden beri bu 3. lig bitimi olacak hala neye güvenip te umutlanıyorsunuz anlamıyorum.
        neye güvenecez tabi ki önce İlahi adalete ardından da yazılı uefa ve fifa kurallarına bu kadar basit bu sezon başlamadan herşey belli olur bu işin arrtık uzama ihtimali kalmadı olumlu ya da olumsuz bu sezon başlamadan bitecek..ki o kadar eminim bizim adımıza olumlu bitecek çünkü iyiler en sonunda mutlaka kazanır..

Yorum

• UEFA fenere çok pis dalacak

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Seçimlerden sonra forum sanki kendine geldi. Acaba saldırılar kesildi mi? Kesildiyse saldırıyı yapanların şikeciler de değil de siyasi partiler olduğuna inanacağım.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Uefa ve Fifa için yeni mail yağmuru başlatılmalı...
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Seçimlerden sonra forum sanki kendine geldi. Acaba saldırılar kesildi mi? Kesildiyse saldırıyı yapanların şikeciler de değil de siyasi partiler olduğuna inanacağım.
                sanmıyorum kesildiğini ara sıra oluyor böyle bikaç saat sonra yine saldırılar başlar...

Yorum

Lig bitince bakarız hangimizin dedikleri çıkacak. Gerçi şikeden beri bu 3. lig bitimi olacak hala neye güvenip te umutlanıyorsunuz anlamıyorum.
                  %10000 katılıyorum.

Fener'i düşürmezler o sezonun teciline de dokunmazlar. o 3 sene önce yapılacaktı. Atı alan Üsküdar'ı geçti..

Diyelim feneri düşürdüler ? 2010 dan sonra Avrupa'da fenere elenen Sazburg 'un durumu ne olacak ? Süper ligde 3 yıldır küme düşen takımların durumu ne olacak ? vs vs..

Yorum

azizin hapse girme ihtimali %50

azizin aldığı cezanın tamamını yatma ihtimali %1

olası bir yeniden yargılama yada af ihtimali %99

Aynen katılıyorum sene sonu olcak olan fenerin sampiyonluk kutlamalarını bol bol tvden seyredrcegimiz ce bizim tescil edilmemesinden dolayısampiyon olamadıgımız 30. Seneye girecek olmızdır ne yazık ki olcak olan bu.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      %10000 katılıyorum.

Fener'i düşürmezler o sezonun teciline de dokunmazlar. o 3 sene önce yapılacaktı. Atı alan Üsküdar'ı geçti..

Diyelim feneri düşürdüler ? 2010 dan sonra Avrupa'da fenere elenen Sazburg 'un durumu ne olacak ? Süper ligde 3 yıldır küme düşen takımların durumu ne olacak ? vs vs..
                      senide notlarımın arasına aldım kardeşim

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence Rte ile azizin hiç arası yok aziz içeri girer erdoğanda cumhurbaşkanı olur ondan sonra Rte nin ne fenerle işi olur ne şikecilerin rte ile
                        Benim de asıl umudum o.
                        Bir gazete Tayyiple cemaat kavgasının başlangıcını başkanlık sisteminin önünün kesilmesine dayandırmıştı. Başbakan bu işin olmamasının sorumlusu olarak cemaati gördü sonra dershaneler karşı hamlesi geldi vs.
                        Adam Türkiyenin ilk başkanı olarak tarihe geçecek Amerikan başkanı gibi ülkeyi yönetecekti. Şimdi başkan olarak olmasa da meclisteki gücüyle başbakan olarak padişahlığa devam etmek varken şuan ki haliyle yetkileri neredeyse sembolik olan cumhurbaşkanı olmayı ister mi ?
                        Bence başbakanın buna karar vermesi epeyi zor olacak
                        Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uefa ve Fifa için yeni mail yağmuru başlatılmalı...
                          bencede.. o mailler epey etkili oldu şimdiye kadar..

Yorum

• Delil yok bişey yok, neye göre kupa istiyoruz biz
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

RTE Fenerbahceli yani bu is coktan bitti... Kimse bosuna beklemesin..

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Aziz Yıldırım bugün yarın içeri alınır. Seçim bitti artık beklenecek birşey kalmadı. Bu arada 30 milyonluk (!) FB Cumhuriyeti'nin oy potansiyeli de test edildi, Trabzon kentinin duruşu da.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini beklemeyi gerektirecek bir durum yok. Aziz Yıldırım kısa süre sonra içeri alınır, yargıtay kongre kararı verir, başka da birşey olmaz, bu milletten de bir cacık olmaz.
                                Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

Çalışıyor...
                                X