Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fb düştü...

Varmı ıddaya gıren...
    "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
    --------------------------Novalis--------------
    ------------

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fb düştü...

Varmı ıddaya gıren...
      Nasil yani ?

Yorum

Fb düştü...

Varmı ıddaya gıren...
        Hemserim 4 senedir aynı teraneyi tekrarlıyosun sonuç pırt
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Türkler cok güzel örnek oldular diger federasyonlara. Eger ülke icine müdahale etmiyecekse uefa umarim baska ülkelerde aynilarini yapar kimse takim düsürmez ARTIK !
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• feybe'nin düşmesi beni ilgilendirmiyor. Ama herkes hak ettiği sonucu almalı. Eğer feybe'nin düşmesine odaklanırsak haklı yerine haksız görünebiliriz. İlerde nefret tohumlarının da ekilmesine gerek yok. Sadece adalet peşinde koşmalıyız
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ...

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              feybe'nin düşmesi beni ilgilendirmiyor. Ama herkes hak ettiği sonucu almalı. Eğer feybe'nin düşmesine odaklanırsak haklı yerine haksız görünebiliriz. İlerde nefret tohumlarının da ekilmesine gerek yok. Sadece adalet peşinde koşmalıyız
              ..
              İyi de abi adalet zaten f.b. nin küme düşürülmesiyle sağlanabilir ancak. Nasıl bizi ilgilendirmez.
              Trabzonlu olunmaz. Trabzonlu doğulur.

Yorum

• Unutma,unutturma.

Bizim için başka çıkar bir yol yok.

Biz vazgeçmediğimiz sürece Türkiye'de futbol bomboş bir oyun olmaktan öteye geçemeyecektir.

Bunu anlamak için etrafınıza bakmanız yeterli.Futbola olan ilgi üç senedir yerlerde sürünüyor.

Futbolun egemenleri artık ya futboldan tamamen vazgeçecekler ya da bizleri ikna edecekler.

Tam birbuçuk sezon lehimize penaltı verilmedi.Bizlere takımınız küme düşebilir korkusu pompaladılar.

Yetmedi gözümüzü korkutarak vazgeçmemizi sağlamak için üç yıldır kulübümüze ceza üstüne ceza verdiler,ama o da hiçbir işe yaramadı.Hatta aksine kinimizi dahada bilediler.

Biz bu şekilde kaldıkça futbolun kendisinide konuşamıyorlar.

Tekrar ediyorum,ya futboldan vazgeçecekler ya da bizim olanı bize verecekler.

Yorum

Fb düştü...

Varmı ıddaya gıren...

Her türlü kazanan olacağım iddialara girmeyi severim, ben girerim iddiaya.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Bu arada fb düşürülmezse o kupayı hiç almayalım, adalet ancak şikecilerin düşmesiyle sağlanır.

O kupa da bu şekilde farklı bir anlam kazanır, kupayı birilerinin ağzımıza çaldığı bal yapmamalıyız.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Umudumu kesmemek istiyorum ama her akp mitinginde nerdeyse erdogan kadar orda olan bir baskan demeye dilim varmayan zatı orda koltukta gorunce boslukta kaliyorum.bu ulkede adalet eskisehir macindan itibaren sadece masal malzemesidir.kupa ilerde cocuklarimiza yeni nesillere anlatabilecegimiz konulardir ancak.artik beklemiyoruz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        feybe'nin düşmesi beni ilgilendirmiyor. Ama herkes hak ettiği sonucu almalı. Eğer feybe'nin düşmesine odaklanırsak haklı yerine haksız görünebiliriz. İlerde nefret tohumlarının da ekilmesine gerek yok. Sadece adalet peşinde koşmalıyız
                        Hakkı yenen biz,sevinci çalınan biz , hırsızlar yüzünden ''cenaze kaldıran'' biz ... ilerisini düşünüp nefret tohumlarını düşünecek olan da biz!

Adalet , ne yalnızca kupa iadesidir ne yalnızca şikebahçenin düşürülmesidir. Adalet bütün hakların tazmin edilmesi ,cezanın eksiksiz olarak infaz edilmesidir.

(2 ALT KÜMEYE DÜŞÜRÜLME + KUPA İADESİ + MADDİ ZARARLARIN TAZMİNİ + ŞAMPİYONLUK ÖDÜLLERİNİN İADESİ)
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Herkes hak ettiği sonucu almalı dedim. Bundan herkese gereken pay çıkar. feybe düşmesin demiyorum yani. Ne hak ediyorsa o cezayı alsın. Ama sadece işin bir tarafına odaklanırsak hedefe odaklanamayız
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bence uefa gerekli uyarıyı yapacak.. nasıl yapacak, ne kadar ısrarcı olacak bilmem ama tff'yle bu konuyu bi görüşecek. m.ali aydınlar döneminde de en az 12 puan silin gibi bi konuşmaları olmuştu. onun üstüne uefa iplenmeyen taraf olarak kalmaz bence. ama ne kadar ısrarcı olacak bilemem. çünkü onlarda bu işe pek bulaşmak istemiyor gibi geldi bana

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakkı yenen biz,sevinci çalınan biz , hırsızlar yüzünden ''cenaze kaldıran'' biz ... ilerisini düşünüp nefret tohumlarını düşünecek olan da biz!

Adalet , ne yalnızca kupa iadesidir ne yalnızca şikebahçenin düşürülmesidir. Adalet bütün hakların tazmin edilmesi ,cezanın eksiksiz olarak infaz edilmesidir.

(2 ALT KÜMEYE DÜŞÜRÜLME + KUPA İADESİ + MADDİ ZARARLARIN TAZMİNİ + ŞAMPİYONLUK ÖDÜLLERİNİN İADESİ)
                              Evetttttt.....61000 kere evet

Yorum

• Canım Pahasına YEDİRMEYECEĞİM!!!
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Yükleniyor...
                                X