Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nisan gelince başka tarih verirler. Ben alıştım artık.
    Bu sayfalar 100bini bulacak diye ödüm kopuyor.

Yorum

• Aynen nisani beklemliyiz. Ondan sonra daha beklenecek birşey kalmiyo.

Yorum

• Trabzonsporlu avukatlar şike davasindaki telefon kayitlarini muhafaza altina almasi gerekir. .
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Umutlarımız sürüyor mu kardeşlerim,

Son tarih 27 Mart mı, Nisan mı, yoksa sezon sonu mu?

şikebahçe düşürülsün de başka birşey istemem.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu başlık kapatılabilir. Dün akşam Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu dinledim de, "Trabzonspor'un kupasının takipçisiyim" dedi.

O değil de aklıma geldi Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şike davası ile ilgili bir kere partisinin başkanından randevu talep etti mi? Konuyla ilgili bir kere görüştü mü? Görüştüyse neler söyledi ne cevaplar aldı? Partisinin lideri "kişilerle kurumlar ayrılsın" dediğinde kendisine bir tepki verdi mi? Yargıtay'ın şikeci azize tebligat yapmaması hakkında bir kere konuştu mu? Bunları da açıklasa çok memnun olacağım.

Bir de aklıma geldi, 3 yıldır şehrimize şike anıtını hangi parti diktirmiyor? O anıta kimler engel oluyor?
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Seçimden sonra ne olacaksa olur bu olayın daha fazla uzamasına kimsen'in tahammülü yok..
              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
              Komünar..

Yorum

• Bu işin sonuna gelindi artık birşeyler kesinlikle olacak bundan süpheniz olmasın. Ama ne olacak ne kadar olacak bekleyip görecez az kaldı.
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Ben adaletten yana olmayan bir şerefsiz olsaydım, daha şehrinizde kıçı kırık şike anıtı dahi dikemiyosunuz şampiyonluk sizin nenize lan derdim... malesef
                  En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 25.03.2014, 19:13.
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Trabzondaki mitingede çevre ilçelerden araçlarla bir sürü insan taşındı bizzat şahidim.Ayrıca ne olur ne olmaz talep olmaz diye dar öncekinden daha dar bir alanda yapıldı miting fazla kalabalık görünsün diye.Merkezde oturanlar pek ilgi göstermedi hatta RTE takımımız hakkında pek lafta etmedi. Bu başlık Nisan sonunda kapatılmasın çünkü lig bitiminde ne olursa olacak böyle anlaşılıyor.Yani Mayıs sonu. Hatta ne olursa olsun kapatılmasın çünkü bu başlık bir semboldür ve öyle kalmalıdır.
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• $ikesever Hirvat eski elit hakem ve eski Hirvat Futbol Federasyonu asbaskani Zeljko Siric 4 yil hapise girecek, dosya 2010 ile alakali.
                      En son Cangele tarafından düzenlendi; 25.03.2014, 20:26.
                      "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Niye kapancakmis baslik
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Nisan ayında çok eğleneceğiz çok...
                          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Her şeyin olabileceği bir hale geldi durum.
                            Uefa-cemaat-akp arasından bakalım ne sonuç çıkar.
                            Kim kimi döver kim kimi atar arada biz ne oluruz...
                            Perşembe günü ne karar alacaksan al ey Uefa. Yeter artık!

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Sezon bitene kadar bir şeyler oldu oldu. Olmadı başlığı kapatıp malum sezonun üzerine 1 bardak su içeriz.
                              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 25.03.2014, 23:27.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Yarın 27 Mart UEFA toplantısında şikeyle ilgili görüşme yapılacağı kesin mi acaba. Toplantı gündemi ile ilgili bilgisi olan var mı?
                                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

Yükleniyor...
                                X