Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak deaglemanyaq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sebahattin çakıroğlu: "mehmet ali aydınlar'ı görevi kötüye kullanmasından dolayı pazartesi günü şahsım adına suç duyurusunda bulunacağım. Arkadaşlarımla henüz görüşmedim ama trabzonspor kulübü adına da bulunacağımızı düşünüyorum. Ayrıca cas'ın gerekçeli kararı geldiği gün yıldırım demirören için de görevi kötüye kullanmaktan dolayı aynı dilekçeyi vereceğim..."
    hah olay budur.
    Geç bile kaldınız.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• FutbolBurada.com ‏@futbolburadacom 3m

İbrahim Hacıosmanoğlu: Tahkim Kurulu, almış olduğu ahlaksız kararları tekrar gözden geçirecek.
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Eurosport.com TR ‏@EurosportCom_TR 9m

SON DAKİKA! Hacıosmanoğlu: TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor. UEFA'dan haftaya sert bir yaptırım gelecek.
        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• arkadaşlar bu haberin doğruluğu nedir bilgisi olan varmı ?

Yorum

• İlk olarak melancoly tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bu haberin doğruluğu nedir bilgisi olan varmı ?

http://www.61saat.com/futbol/trabzon...or-h71223.html
            Gitti, görüşdü az öncede lig tvde canlı yayında konuştu, pazartesi, tahkim başkanı il görüşecek...
            Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Faik cetinere sordum eylem yapicaz trabzonspor taraftari olarak haberiniz varmi dedim yok dedi
              Kupa mi istiyorsunuz dedi
              Hayir adalet istiyoruz dedim tamam dogrusunu yapiyosunuz kesinlikle haklisiniz dedi
              2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya geldiği görüşmenin ardından açıklamada bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor... Fenerbahçe'yi buraya getirtip 'ben şike yaptım' dedirtecek değiliz. Şike yapıldığı bir gerçektir."

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya geldiği görüşmenin ardından açıklamada bulundu.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bordomavinet olmasa bu kararı almazdı başkan
                  trabzondaki taraftar guruplarına yazıklar olsun vefasız satılmış jan başkan ve tayfası başbakan yalakası meydanda 7 tane dükkanı var bu serveti nasıl yaptı. eğer trabzonspor üzerinden rant yapıpta o kadar servet yaptıysa bir ts taraftarı olarak hakkmı helal etmiyorum haramda zıkkım olsun.
                  En son melancoly tarafından düzenlendi; 27.09.2013, 16:30.

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu'na Demirören : Türkiye'de şike yapıldığı kabul demiş. fenerbahçe ve beşiktaş yaptı diyememiş.
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• TFF'den yalanlama bekliyorum...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İbrahim Hacıosmanoğlu'na Demirören : Türkiye'de şike yapıldığı kabul demiş. fenerbahçe ve beşiktaş yaptı diyememiş.
                        Sporx yayınladığına göre bu haber gerçektir. Ama vakit harekete geçme vaktidir. Bu mücadele'nin galibi biz olacağız. Bütün ülke bize hayretle bakacak. Gelmez denen o kupa Trabzon'a gelecek!
                        Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                        https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TFF'den yalanlama bekliyorum...
                          Aynen bende.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Haftaya UEFA’dan kupanın bize verilmesi ve gerekli kararların alınması için sert bir yaptırım gelecek. Başkanı bundan haberdar ettim. Kendileri de Türkiye’de şike yapıldığını kabul etti.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gerçekten böyle bir şey olacakmı duyummu almış acaba.

Yorum

• Geçen gün başkanla yaptığım görüşmede Cuma günü TFF ye gideceğini söylemişti ben de bunu burada yazmıştım...Bazıları bana sen bizi yiyorsun falan demişti...1 adım öne çıkabilirler mi?
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X