Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne sandiniz ya?

Hikmet Orman'in 'biz cezamizi cektik, baska ceza almamamiz gerekir' seklindeki sözleriyle sürec basladi, sonucunda pfdk'dan 4 mac geldi. Tahkimden de 2 mac ile devam edecektir.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne sandiniz ya?

Hikmet Orman'in 'biz cezamizi cektik, baska ceza almamamiz gerekir' seklindeki sözleriyle sürec basladi, sonucunda pfdk'dan 4 mac geldi. Tahkimden de 2 mac ile devam edecektir.
      Fikret Orman hocam... Ancak haklısın da...
      https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        276.000 yanıt,8.910.056 görüntüleme.

Yine de 276.000 yanıt efsanedir.
        Eyvallah hocam düzeltme için. İletimi güncelledim.
        https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Bunların Allah'ı yok, inandıkları bir şey yok.. Buna gerçekten inanıyorum..

Yorum

• Şimdi bir link atacağım buraya. Ekşi sözlükte gördüm, inci sözlükte açılmış bir başlığı gösteren. Yazan adam 2011'in başında başlamış yazmaya, henüz Adnan Polat başkanken. Genel olarak gsnin işleyişini anlatsa da ülke futbolu, siyasetin rolünü, 2011 senesindeki şikeyi, şekipin yönetime şike için alındığını (ki düşünün bunu hiçbir olay yokken yazmış) vs olaylarla ilgili de bölümler bulunan bir yazı. İçerik her ne kadar küfürlü olsa da bence okunması güzel olabilecek, işleyişi daha iyi görmeyi sağlayacak bir şey olmuş. linki paylaşıyorumü adamın yazdıklarını sıra sıra okuyabilirsiniz.

link

Yorum

• Demirören geçen gün açıklama yaptı:

Yaşananların provokasyon olduğu herkes tarafından biliniyor. Beşiktaş taraftarı sahaya inmez. Sahaya girenlerin yüzde 99'unun Beşiktaşlı olmadığını biliyorum.

Sonra ekledi:

Güzide bjk taraftarı öyle şey yapmaz. Tanıyorum. Bağımsız kurullarımız konu hakkında kararlarını verecek. O yüzden bu konuda yorum yapamayız

Madem yorum yapamazsın, bu yaptığın ne?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sahaya yabancı madde atmakla tribünlerin sahaya inmesi aynıymış demekki.

adaletinizi seveyim.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunların Allah'ı yok, inandıkları bir şey yok.. Buna gerçekten inanıyorum..
                  Gerçekten de öyleymiş,bunların Allahı yok,
                  ama inandıkları şey var,o fikrine katılmıyorum,
                  maneviyat ve Allah korkusu hariç her şeye inanıyorlar bu kanı bozuklar,
                  paraya inanıyorlar,koltukları uğruna her türlü haysiyetsizliği yapmanın normal olduğuna inanıyorlar,hesap günü hiç akıllarına gelmiyor.

4 maç,
                  çıldırasım geliyor,
                  Allah yeniden belanızı versin diyim bari,evlatlarınızdan bulun inşallah diyim,
                  başka elimden bişi gelmiyor çünkü.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Adalet adalet diyoruz ya PFDK savaş alanına dönen maçta sözüm ona BJK ya ceza yağdırmış!!! Sadece 4 maç! Demekki daha fazla vermesi için insanların ölmesi gerekiyor!! Bizim bir Sivas maçında 5 maç ve giden 3 puan.Allah belanızı versin TFF ve PFDK
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• nasıl yargıtaymış nasıl gerekçeli kararmış, açıklasalarda kurtulsak bıktık artık beklemekten...
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bjk'ye ceza verilmesi çok saçma, hayal kırıklığına uğradım. Hatta bjk'li yöneticilerin yerinde olsam, tahkime ordan CAS'a falan başvururum. Şahıslarla kulüpleri ayırdık, dolayısıyla sahaya giren taraftarlar bjk'yi bağlamaz. Ceza verilmesi doğru değildir.
                        Bu memleketten bıktım artık...Oy uğruna kendini satan insanların ülkesi olduk. Tek dert siyasi parti bu işlerden zarar görmesin. Siyasetinizde batsın.
                        Trabzonu bu uğurda satan sözüm ona Trabzonlu ama güç ve kudret yalakaları, sizi Allah bildiği gibi yapsın...Bıktım bu memleketten..
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak necmettin altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          milliyet 1 dk
                          son dakika: Pfdk, beşiktaş’a 4 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
                          3 verse az olacaktı

4 verdi, 1 maç kıyak geçti, çünkü 5 olmalıydı

bize 5 maç gelmişti

sen rahat uyu kazım kanat

avni aker tellerinde elektrik yok ama senin takımının başkanlığını yapan utanmaz adam türk futbolunda adaletsizliği var etmeye devam ediyor.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 adam sahaya girdi diye 5 maç ceza yedik bin tane kuduz köpek sahaya girdi 4 maç allah senin belanı versin çirkinlik abidesi tüp kafa.
                            ve 22 sn kalmıştı, güvenlik de sağlanmıştı

bülent demirlek iti oynatmadı

mehmet yıldız o arkadaşa ölümüne dalmış ama ceza almamıştı

bu ülkeye fazlasın trabzonsporum.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Nur çebi; Ben Beşiktaş taraftarını tanırım o sahaya giren beşiktaş taraftarı değil, o stad'da olay çıkaran 80-100 kişiye bu cezalar mal edilmiş, bu sebeple milyonlarca bjk taraftarı mağdur edilmiştir... bakanımızın bugünkü açıklamasında bahsettiği gibi haklarını korumak için yasal girişimleri yapmıştır ve yapacaktır.

dahasına gerek yok, 80-100 kişi için o kadar ceza çok, ne oldi zorumuza mi gitti, girdinmi 3-5 kişi değil 80-100 kişi gireceksin ki alacağın ceza daha az olsun, ne kadar az kişi girerse o kadar sıkıntılı, bakın, bir daha avni akerde sahaya girmeyin, hadi girdiniz, 3-5 kişi girmeyin arkadaş provakasyon yok diyollar sonra.
                              aynı b.kun değişik rengi bunların alayı
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak maestro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ulaş özdemir@ulas_ugras[sıze=2]3 dk[/sıze][sıze=2] [/sıze]
                                uefa disiplin komitesi'nin gerekçeli kararı elinizde. Neden kamuoyuna açıklamıyorsunuz? @trabzonspor
                                bu haber doğruysa bmn yönetime uyarı çekip doğruluğunu teyit etmeli
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X