Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de bunu bekliyorum dört gözle,süreç nasıl işliyor böyle durumlarda onu da çok merak ediyorum,kesin mi yani kişilere cezayı Uefa nın vereceği.
    Kupa kadar önemsiyorum ben o satılmış köpeklerin futbolculuk ve hocalık hayatının bitmesini,dayanamıyorum uzatılan mikrofonlara sattıkları kişiliklerini unutup adam rolü oynayanlara.
    neyi bekliyorlar kişilerin cezalarını açıklamak için yeter yahu
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de bunu bekliyorum dört gözle,süreç nasıl işliyor böyle durumlarda onu da çok merak ediyorum,kesin mi yani kişilere cezayı Uefa nın vereceği.
      Kupa kadar önemsiyorum ben o satılmış köpeklerin futbolculuk ve hocalık hayatının bitmesini,dayanamıyorum uzatılan mikrofonlara sattıkları kişiliklerini unutup adam rolü oynayanlara.
      Adımızı çıkardılar adımızı.....
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Geçen hafta yapılan bir anket sonucunu okudum,ciddi bir şirket yapmış seçimler için;İKTİDAR PARTİSİNE OY VERMEYİ DÜŞÜNEN TARAFTARLARIN İÇİNDE-BİZİM KULÜP TARAFTARI OLANLARI DİYORUM- %7. Bu harika bir oran ve iyi bir tepki oranı.Demek ki %93 oy vermeyi düşünmüyor.Bu araştırma İstanbul da yapılmış ama olsun.Ben kendi şehrimden umutlu değilim açıkçası.Ha tabi şu da var al birini vur ötekine hepsi azizci şikeci tarafı oldu ama sonuçta bu da iktidara yapılan bir uyarı olur.
        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bjk ya verilen ceza çok azdır açıkça torpil ve kayırmadır ancak o stadda olanların münferit olaylar olmadığını,planlandığını ve bu işin içinde de siyaset olduğunu kesinlikle düşünüyorum.Bu kaos ortamı sadece şikebahçeye yaramıştır.GS karıştı BJK tepetaklak ve bu .bnelerin hiç sesi çıkmıyor.Bu yapılan operasyonlar falan her şey bir düzenin bir planın parçasıdır.Şimdiye kadar olan olaylarda hiçimi bi şey olmadı da şimdi akıllandı hükümet.İstanbul u yaktıkalrında nerdeydiler? Dün şike yalaması Rıdvan diyorki Tolga Edirne de boks maçındaydı(Selçuk un maçı) Yanlış anşalılmasın bunu derken bir art niyetim yok!! Bu Rıdav tam bir o..çocuğu.. Tolga boks maçındaymış!! Sana ne ve ne alaka? Mikser gibi adam karıştıracak ya ortalığı.Bizde az vites yükseltsek fenerasyon ve bazı .bneler girer devreye hızımızı keserler.Kısacası her şey şikebahçe lehine işliyor ligde!
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Alper poruk a 2.sarıdan kırmızı,egemene sarı kart ve penaltı,golden önce faul!! hakemin taaaaa ... şike hala devam ediyor ve sahayada yansıyor!! GS tökezlemiş,BJK sallanıyor az iyi bir takımımız olsa veya takviye yapılsa yeminle şampiyon olmak içten bile değil.Yine 70 puanlarda kalır şampiyonluk sınırı.Çok avantajlı bir yıl ama bizde o takım ve yönetim yok!!

Yorum

• Hacıosmanoğlu işi iyice gezmeye tozmaya döktü. Çocuk kandırıyor sanki. Bırak bu gezmeleri Hacıosmanoğlu, karşında çocuk yok kandırabileceğin. 2 yıldır biz öyle şeyler gördük ki, senin bu ucuz taktiklerini yiyecek değiliz. Yapacağın iş belli, A4 kağıda avukatlara bir dilekçe yazdırıp altına imzanı atıp, TFF'ye, Tahkim Kurulu'na başvuracaksın. Tabii eğer yüreğin varsa.

Tahkim Kurulu Başkanı ile görüştükten sonra yine iddialı konuştu, “Umarım TFF dışında bir müdahaleyle karşılaşmayız” dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu ile görüştü. Sabah avukatlarıyla toplantı yaptıktan sonra TFF’ye geldiğini belirten Hacıosmanoğlu, “Yakın zamanda da PFDK Başkanı ile görüşeceğim. Federasyon ve kurumları dışında UEFA ve FIFA’ya da müracaatlarımız olacak. Hem UEFA hem de FIFA başkanlarıyla kısa süre içinde detaylı bir şekilde konuşacağım” dedi.

KARARI TFF VERECEK

KULÜPLERİMİZİN dışında ülkemizin de ceza almaması için sorunu kendi bünyemizde çözmek gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: “Umut ederim ki TFF dışında bir müdahaleyle karşı karşıya kalmayız. TFF’nin kararından sonra yol haritamızı çizeceğiz ve kim ceza alacaksa da umurumuzda olmayacak.”

Tek eksik taraftar

GALİBİYET serisini sürdüren Trabzonspor’da, taraftarların tribünleri boş bırakması üzüntü yarattı. “Bir takımı tutmak, desteklemek onu iyi günde hatırlamak değildir” diyen teknik direktör Mustafa Akçay, Lazio maçında tribünlerin dolmasını istedi.

Tahkim Kurulu Başkanı ile görüştükten sonra yine iddialı konuştu, “Umarım TFF dışında bir müdahaleyle karşılaşmayız” dedi.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                efsane yazdi :-) cuma ne var ciks kardes?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                bu adamın hangi yazdığı çıktı

yazı yazmayı katledip duruyor buradaki herkesle dalgasını geçiyor işte

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen hafta yapılan bir anket sonucunu okudum,ciddi bir şirket yapmış seçimler için;İKTİDAR PARTİSİNE OY VERMEYİ DÜŞÜNEN TARAFTARLARIN İÇİNDE-BİZİM KULÜP TARAFTARI OLANLARI DİYORUM- %7. Bu harika bir oran ve iyi bir tepki oranı.Demek ki %93 oy vermeyi düşünmüyor.Bu araştırma İstanbul da yapılmış ama olsun.Ben kendi şehrimden umutlu değilim açıkçası.Ha tabi şu da var al birini vur ötekine hepsi azizci şikeci tarafı oldu ama sonuçta bu da iktidara yapılan bir uyarı olur.
                  O anketi bende gördüm fakat özellikle bizim taraftarın oy oranları oldukça garip geldi bana...

Örneğin, haberde verilen detaylara bakalım

Adalet ve Kalkınma Partisi

Galatasaray: Yüzde 32
                  Fenerbahçe: Yüzde 28
                  Beşiktaş: Yüzde 18
                  Trabzonspor: Yüzde 6

Benim Yorumum, Toplam: Yüzde 84, sanırım yüzde 16'lık diğer takım taraftarı var...

Cumhuriyet Halk Partisi

Fenerbahçe: Yüzde 38
                  Galatasaray: Yüzde 29
                  Beşiktaş: Yüzde 21
                  Trabzonspor: Yüzde 7

Benim yorumum, toplam yüzde 95, yüzder 5 diğer takım taraftraı var.

Milliyetçi Hareket Partisi

Galatasaray: Yüzde 27
                  Fenerbahçe: Yüzde 24
                  Beşiktaş: Yüzde 24
                  Trabzonspor: Yüzde 11

Toplam yüzde 86, yüzde 14 diğer takımlar...

Barış ve Demokrasi Partisi

Fenerbahçe: Yüzde 44
                  Galatasaray: Yüzde 24
                  Beşiktaş: Yüzde 20

Toplam Yüzde 88, yüzde 12 diğer takımlar diyelim...

Bu verilere göre yapılan istatistik, hangi takım taraftarının hangi siyasi partiye oy verdiği ile ilgili değil, hangi siyasi parti seçmeninin hangi takımı tuttuğu ile ilgili bilgi veriyor.

İlginç bir ayrıntı ise BDP seçmeninin (FB'lilerin imralıdakinden dolayı "hep GS'yi tutuyorlar" dediği insanlar) ezici bir farkla FB'yi tutuyor olması...

Yorum

• feybe başkanı Türk futboluna safi zarar. Önümüzdeki seçimlerde yine seçerlerse bu adam feybe'yi küme düşürtür, yetmez ülke futbolunu da çok daha büyük zarara sokar (Halen zarara sokuyor zaten)
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başkan demişti ya : "Ya ben kupayı alırım ya da kupa beni." Kupa, başkanı alacak gibi, gidişat o yönde !
                      En son metehan tarafından düzenlendi; 01.10.2013, 23:03.
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• BMN YK'nun yönetime yönelik hukuki başvurusu çok yerinde olmuş.
                        Helal olsun Ender Bey'e.
                        Hep destek tam destek.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA nın kişilere vereceği ceza ne zaman belli olacak? Bu konu gündemden neden düştü?
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA nın kişilere vereceği ceza ne zaman belli olacak? Bu konu gündemden neden düştü?
                            Serhat ULUEREN Hazretleri,

15-20 Eylül arası demişti, yalan oldu
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA nın kişilere vereceği ceza ne zaman belli olacak? Bu konu gündemden neden düştü?
                              O işin de tahkimi var ,Cas ı var.
                              Bu sezonu bitirecekler uzata uzata sanırım

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Bir sey degil, dava zaman asimina ugrayacak anasini satayim.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yükleniyor...
                                X