Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHO tüpçüyle görüştü mü ?
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• kadırga tv de bir taraftar grubu başkanı aydınlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı ne yaptılar bilmiyorum ..inşallaah yapmışlardır bmn yönetimine soruyorum bu konuda bir girişiminiz varmı ?

yoksa neden ? yok öğrenebilirmiyim.. sen neden yapmıyorsun diyebilirsiniz bu konulardan çok uzağım ama size destek vermeye çalışırım cüzide olsa maddi ve bilgi olarak
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Allah belanı versin Şikebahçe!!!
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak my tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şu adamı trabzonspor başkanlığına layık görmüyorlar da hacı'ların usta'ların peşinden koşuyorlar ya...
          foto çok güzel özetlemiş valla
          helal sana kulaçoğlu
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kadırga tv de bir taraftar grubu başkanı aydınlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı ne yaptılar bilmiyorum ..inşallaah yapmışlardır bmn yönetimine soruyorum bu konuda bir girişiminiz varmı ?

yoksa neden ? yok öğrenebilirmiyim.. sen neden yapmıyorsun diyebilirsiniz bu konulardan çok uzağım ama size destek vermeye çalışırım cüzide olsa maddi ve bilgi olarak
            O KONUŞŞTUĞU GÜNÜN ERTESİ DAVA AÇILMALIYDI AMA HALA GEÇ KALINMIŞ DEĞİL

tff başkanı mısın, fff başkanı mısın MAA efendi?
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar hep söylüyorum ama İHO'lunu beklemek gereksiz bu zamana kadar kendi bildiğimizi yaptık bundan sonrada kendi bildiğimizi yapacaz, HAREKETE geçme zamanı
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tff başkanı ile bizim başkan bugün görüşmüşler ama ses seda yok. Açıklama yok. Gökten kupa düşecek galiba onu bekliyoruz....
                bu haber hiçbir yerde çıkmadı kesin bilgimi ?
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• neyi bekliyoruz secimlerimi ,yoksa yargıtayımı yok,gerekçeli kararımı ??? bekle babam bekle
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• yönetimin sessizliğini anlamak mümkün değil, acaba bir bildiklerimi var?
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Görüşmenin yapılıp yapılmadığı,yapıldıysa akibetinin ne olduğu konusunda hiç bir yerde haber kırıntısına bile denk gelmedim.

Hiç olmazsa tarihi belli olsaydı.

Bizimki de umut işte,sanki bu görüşmeden bir sonuç çıkacakta....

Yorum

• herkeş nereye gitti yahu
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hayatımız beklemekle geçti, hem de haketmediğimiz bir olayı alamamanın hayal kırıklığı ile

Bunu engelleyenleri Yüce Allah güldürmesin (daha önce de bunu demiştim, başka elimden şu an gelen bir şey yok)
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• HAKEDEN:Trabzonspor
                            HAK ETTİĞİ: 2010-2011 şampiyonluğu
                            SONUÇ: HAKEDEN HAKSIZ DURUMA DÜŞÜRÜLDÜ
                            SÜRE: 28 AY
                            KANIT: Kupa Şamil EKİNCİ müzesinde değil

HAKETMEYEN: şikebahçe
                            HAK ETMEDİĞİ: 2010-2011 şampiyonluğu
                            SONUÇ: HAKETMEYEN HALA HAKLI DURUMDA
                            SÜRE: 28 AY
                            KANIT: Kupa 28 aydır şikebahçe müzesinde

SEBEP: KUPA BAŞBAKAN'DA, PARDON TESTİ KAFADA
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Şike konusunda rehavetmi var.Alınan bir kaç galibiyet güzel olsa da sanki bu şike konusunu sümen altımı ettik? Bizde TS yönetimine mi uyduk? Kendimize gelelim.Haftaya başvuru yapacak olan yönetim o hafta hangi hafta?
                              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

Çalışıyor...
                              X