Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taraftarlarin yaptiklarindan Kulüpler neden sorumlu tutuluyor? Sorular cogaltilabilir, ama bu sorulari direkt kendisine sormanin yolunu bulmaliyiz. Basinin karsisinda.

..
    Fatihim, sorular 1 milyon yapılır, çünkü adamın olayı adalet değil rakamlar, %50, 15 milyon, 20 milyon.

Karşısına geçip böyle bir örnekleme yaparsan sana neler yapar tahmin bile edemiyorum.

CHP zihniyeti der, ayyaş çapulcu der, vatan haini der, devlet düşmanı der (kendini devlet sanıyor), der oğlu der

Niye der ?

Çünkü bizim milletimiz saftır, kördür, bunları görmez yarın gene %50 oyunu alır yoluna bakar.

Bu ülkede adalette, kalkınmada yok.
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 saat olacak hala kulüpten açıklama yok,
      Bazi mevkilere secilenler birilerine itaat edecegim diye secilmezler, secilemezler, itaat oraya geldikten sonra baslar.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• En tehlikeli insanlar ; büyük makamlara gelmiş küçük 'insanlardır'
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Sakin kafa ile dusununce simdi olmasa bile orta ve uzun vadede basbakanin bu tur ayakustu sorulara verdigi spontane cevaplar bizim lehimize. Daha gecen dunyaca taninmis sanatcilarin altinda imzasi bulundugu bir acik mektup yazildi kendilerine. Disarida, ozellikle ABD'de bu tur kamuoyunun olusmasi cok onemli (daha da onemlisi bu seviyede bunun baslamasi idi). Devlet, hukumet (ya da derin devlet, ne derseniz deyin) cikari geregi kendisine destek olsa bile icteki kamuoyu baskisi, farkindaligi bunu bir kere daha dusunmelerine yol acacaktir simdi ve ileride. Sonuc olarak disarida once cok yavas baslayan bu "haberdar olma" Gezi olaylari ile kivilcimlandi, bugunku gibi spontane cevaplari da o atese, benzin olmasa da, bir odun daha atmak gibi.

Yorum

• ömrümüzde böyle bır dava daha göremeyiz ılk ve sondu ..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kupa öyle ya da böyle gelecek de ben İHO'nun bu sınavı nasıl geçeceğini merak ediyorum.
              Abi sen yapma bari Kendisi finalden cakti. Butunlemeye girdi, ondan cakti. Af cikti, yine cakti. Daha baska sinav mi olacak(ti)?

Yorum

• Allah büyüktür!!! Tas atip kafasini yarar adamin!!!

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rahat olur abi merak etme.
                  ben şimdi her şeye açıklama yapan Sayın TRABZONSPOR başkanımızı merak ediyorum ne diyecek ben diyeceği şeyi şimdiden biliyorum başbakanımız haklıdır başörtusune çare bulacak
                  adaletine inaniyorum olabilir
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzonspor yerel medyasının da ne kadar kaypak olduğunu görme fırsatı elde etmiş olduk.
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sakin kafa ile dusununce simdi olmasa bile orta ve uzun vadede basbakanin bu tur ayakustu sorulara verdigi spontane cevaplar bizim lehimize.
                      hangi kafayla düşünürsem düşüneyim lehimize olmuyor
                      En son a.fındıkoğlu tarafından düzenlendi; 26.07.2013, 17:49.

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatihim, sorular 1 milyon yapılır, çünkü adamın olayı adalet değil rakamlar, %50, 15 milyon, 20 milyon.

Karşısına geçip böyle bir örnekleme yaparsan sana neler yapar tahmin bile edemiyorum.

CHP zihniyeti der, ayyaş çapulcu der, vatan haini der, devlet düşmanı der (kendini devlet sanıyor), der oğlu der

Niye der ?

Çünkü bizim milletimiz saftır, kördür, bunları görmez yarın gene %50 oyunu alır yoluna bakar.

Bu ülkede adalette, kalkınmada yok.
                        Tamam onlari dedigi an bir cevabinin olmadigini tüm Türkiye anlamis olur zaten. Benim kafamdaki sorulari bu adama sorsan verecek cevap bulamaz cok iddialiyim.

Sorsan heryerde Camii olmali der, sonra haksiz bir sekilde saglanmis menfaate toz kondurmaz. Allah büyüktür ama...

..
                        En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 26.07.2013, 17:49.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          her ak partı acıklmasından sonra Trabzon ve oy verme yüzdesını yazıyorlar ya...
                          bu ınsanların yüzünden gıcıklığına oy veresım geliyor .
                          Kimseni siyasi düşüncesi beni ilgilendirmez de, sen zaten veriyorsun muhtemelen, şimdi de haklı çıkarmaya çalışıyorsun tercihini.

Başta kim olursa olsun böyle açıklamalar yapacaktı bence. Yerel seçimlerden önce karşısına kitle almaz hiç bir siyasi.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam onlari dedigi an bir cevabinin olmadigini tüm Türkiye anlamis olur zaten. Benim kafamdaki sorulari bu adama sorsan verecek cevap bulamaz cok iddialiyim.

Sorsan heryerde Camii olmali der, sonra haksiz saglanmis menfaate toz kondurmaz. Allah büyüktür ama...

..
                            Ben oktay saral'a sordum neler dedi neler,
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• tayibin son acıklamarından sonra ceza yiyecekleri kesinleşti şikecilerin

Yorum

• Azcık Delikanlıysan Konuş Hakkımızı yedirmede görelim Hadi Adamlığını Başkan...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X