Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir Türk takımının 6 yerken benim böyle rahat 1 halde olmam
    şike den önce hainlik olurdu
    şimdi plakadan başka bişey görmüyorum
    maa dan biraz heyecan bekliyorum bugün
    umarım eski sıkıcı konuşmaların tekrarı olmaz
    MAA dan şok açıklamalar : mıy mıy mıy mıy mıy mıy mıy mıy

Yorum

• Canlı veren tv var mı MAA nın basın toplantısını ?

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Canlı veren tv var mı MAA nın basın toplantısını ?
        mutlaka verirler. radyo spor veya lig radyoda canlı verecektir.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Galatasaraya has oldu, şike sürecini fırsat bilip tüm memleketi sömürdüler ve mücadeleye uzaktan yakından dahil olmadılar.
          Yahu ne hale geldik.Çok değil bundan 3 yıl evvel bizim ligimizde oynayan hiç bir takımın dış maçlarında kaybetmesine gönlüm pek razı gelmezdi.

Şimdi adı milli takım olan takımın bile aldığı sonuçlar beni ilgilendirmiyor.Trabzonspor'dan başka hiç bir takıma karşı heyecan hissetmiyorum.

O kupayı binbir özürle,en büyük törenlerle dahi bize teslim etseler bu durumumuzu nasıl tedavi edecekler bilemiyorum.

Neredeyse bütün Türkiye'nin bu olup bitene seyirci kalmasını hazmedemiyorum ve de affedemiyorum.Bundan sonra da çok zor,artık çok geç kalındı.

Umarım bu duygu hayatın diğer alanlarına da sirayet etmez.Umarım kendi ülkesinden nefret eden hainler haline gelmeyiz.

Gerçi içimdeki nefret gitgide büyüyor ama çok şükür ki bu nefret ülkeme değil sisteme karşı.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu ne hale geldik.Çok değil bundan 3 yıl evvel bizim ligimizde oynayan hiç bir takımın dış maçlarında kaybetmesine gönlüm pek razı gelmezdi.

Şimdi adı milli takım olan takımın bile aldığı sonuçlar beni ilgilendirmiyor.Trabzonspor'dan başka hiç bir takıma karşı heyecan hissetmiyorum.

O kupayı binbir özürle,en büyük törenlerle dahi bize teslim etseler bu durumumuzu nasıl tedavi edecekler bilemiyorum.

Neredeyse bütün Türkiye'nin bu olup bitene seyirci kalmasını hazmedemiyorum ve de affedemiyorum.Bundan sonra da çok zor,artık çok geç kalındı.

Umarım bu duygu hayatın diğer alanlarına da sirayet etmez.Umarım kendi ülkesinden nefret eden hainler haline gelmeyiz.

Gerçi içimdeki nefret gitgide büyüyor ama çok şükür ki bu nefret ülkeme değil sisteme karşı.
            sen yine iyisin abi ben Trabzonspor a karşı bile heyecan hissetmiyorum

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• MAA, ıslak imzalı belgelerle kafalarda soru işareti olarak kalan konuları açıklayacak dediler NTV SPOR'da.

11.00'de başlayacak.

Haydi hayırlısı.

İnşallah şikecilerin ipliğini pazara çıkaracak bilgi ve belgeleri görürüz.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

GS'nin UEFA kupasında sokaklara çıkmıştım, fenerin şampiyonlar ligi başarısında da,

Her zaman yanlarındaydım, her avrupa maçlarını izler, galip gelsinler diye dualar ederdim.

Ne olursa olsun onlar bizim insanımızdı çünkü,

Ama ne oldu,

29 yaşındayım ve bu insanlar benim 4 şampiyonluk sevincimi çaldı,

Alenen çaldı, bilerek çaldı, isteyerek çaldı,

Zerre umursamadılar bizi,

Bir şampiyonluk bir taraftar için bu kadar pahalı olur mu ya, ruh hastası oldum feneri devireceğiz diye,

90-100 iş günü falan harcaadım bu adamlara ya,

Yazık günah,

Nefret ediyorum ve nefretim azalsın da istemiyorum.

Hepsini pişman edene kadar elimden, beynimden geleni yaparım.

Hiç de pişman olmam.
                StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mutlaka verirler. radyo spor veya lig radyoda canlı verecektir.
                  Günaydin Celal
                  Kaçta baslicak maa'nin konusmasi
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    MAA, ıslak imzalı belgelerle kafalarda soru işareti olarak kalan konuları açıklayacak dediler NTV SPOR'da.

11.00'de başlayacak.

Haydi hayırlısı.

İnşallah şikecilerin ipliğini pazara çıkaracak bilgi ve belgeleri görürüz.
                    ıslak imzalı belgeleri nasıl elinde tutmuşki resmi evrak değilmi bunlar TFF nin arşivinde olması gerekmiyormu? çok ilginç

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Günaydin Celal
                      Kaçta baslicak maa'nin konusmasi
                      ne günaydını yahu öğlen oldu 11 de başlayacak konuşması...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ıslak imzalı belgeleri nasıl elinde tutmuşki resmi evrak değilmi bunlar TFF nin arşivinde olması gerekmiyormu? çok ilginç
                        Ben de onu düşündüm.Sanırım asıl belgeleri yürütüp yerine fotokopi koydu zamanında.
                        Başına gelecekleri az çok görmüş

Yorum

• İçimden bir ses, Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarının kendisine başkanlık yolunu açacağını ve bizim mücadelemize de psikolojik olarak olumlu yansıyacağını söylüyor.

Merakla bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de onu düşündüm.Sanırım asıl belgeleri yürütüp yerine fotokopi koydu zamanında.
                            Başına gelecekleri az çok görmüş
                            ozaman suç işlemiş olmadımı bu adam

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İçimden bir ses, Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarının kendisine başkanlık yolunu açacağını ve bizim mücadelemize de psikolojik olarak olumlu yansıyacağını söylüyor.

Merakla bekliyorum.
                              aynı şeyleri düşünüyoruz bencede aziz ve ekibinin yaptığı pisliklerde bahsedecek bugün...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ozaman suç işlemiş olmadımı bu adam
                                Fb yi düşüren başkan olamam demek zaten görevi kötüye kullanmaktır.
                                Sanırım bu konuda dava açanlar oldu MAA ya

Yorum

Yükleniyor...
                                X