Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep Tayyip Erdoğan ‏@RT_Erdogan 1h
    Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar, tüm tuzakların üstünde Allah'ın tuzağı vardır. Biz millete hizmetkar olmaya devam edeceğiz.

kendisinin şikede düştüğü ilahi tuzaktan bahsediyor galiba ))

Yorum

• BJK 2. başkanı Ahmet Nur Çebi ye göre BJK seneye de gidemeyebilir. BU yıl verilen tedbir kararıymış. CAs ta onaylanan. Daha ceza almamışlar. Ceza gelme ihtimali var. )
      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Ahmet Nur Çebi daha ceza alıp almadığımız belli değil bunun devamı da gelebilir diyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kısaca uefa tahkimin verdiğiceza ya seneye başlayacak, ya da o ceza bu seneye sayılacak ama ek ceza gelecek .zaten bjk ye gelen faks ta süreç devam ediyor deniyordu.
          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• bence simdi uefa türkiyeyi bekliyecek
            tff cezalari dagitmasa bu sefer bütün sikeye karisan 7 takimada basacak cezalari
            sivas fb gibi takimlarin fifa tarafindan lisanslari bile askiya alinabilecegini düsünüyorum
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• helal uefa geri vites yapmadı !
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aslında benimde kafamı kurcalayan sorular var mesela fb salzburgu eledi peki şimdi salzburg çıkıp deseki "kardeşim fb almasaydı başka takım olsaydı belki ben onu eleyip üst tura çıkacaktım benim suçum ne?" nese uefa buna ne cvp verecek. en başından beri bunları almayacaklardı avrupaya.
                Ayni soruyu sorabilecek o kadar cok takim var ki.
                Mesela AL ye alinmayan kasimpasa kayseri
                Mesela SL ye alinmayan bursa
                Mesela salzburga elenen zalgiris in gunahi ne?
                Mesela bjk men olsaydi baska bir takim bjk yerine seri basi olacakti. Daha gucsuz bi takim gelecekti.
                Hatirlayin oynamamamiz gereken on elemede kirmizi gordu diye burak ceza almisti. Ceza iptal olmadi.
                Ozetle olan oldu kusra bakmayin deyip devam edecekler
                İmza...

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BJK 2. başkanı Ahmet Nur Çebi ye göre BJK seneye de gidemeyebilir. BU yıl verilen tedbir kararıymış. CAs ta onaylanan. Daha ceza almamışlar. Ceza gelme ihtimali var. )
                  Hem FB icin, hem BJK icin uzun suredir yaziyorum bunu: Bu sezonki menlerinin ikisinin de UEFA Tahkimin verdigi cezalarindan dusulmemesi lazim. Sebeplerini de yazdim. Tekrar yazmaya useniyorum simdi.

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayni soruyu sorabilecek o kadar cok takim var ki.
                    Mesela AL ye alinmayan kasimpasa kayseri
                    Mesela SL ye alinmayan bursa
                    Mesela salzburga elenen zalgiris in gunahi ne?
                    Mesela bjk men olsaydi baska bir takim bjk yerine seri basi olacakti. Daha gucsuz bi takim gelecekti.
                    Hatirlayin oynamamamiz gereken on elemede kirmizi gordu diye burak ceza almisti. Ceza iptal olmadi.
                    Ozetle olan oldu kusra bakmayin deyip devam edecekler
                    Tum bu saydiginiz takimlar, hizlandirilmis CAS karari ile ilgili olan anlasmalar (CAS-UEFA-FB-BJK) sonucu simdiki halde bulunan takimlar. Yasal bakimdan bu takimlarin herhangi bir hakki oldugunu sanmiyorum cunku aksi halde boyle bir karara (hizlandirilmis CAS) ne CAS, ne de UEFA yanasirdi daha bastan.

Benim asil merak ettigim, ozellikle FB'nin "temizim" yalani ile o kadar sure oynayip eledigi takimlar. Asil o takimlarin FB'ye karsi tazminat haklari olmasi lazim.

Yorum

• Bu şikeci yöneticiler hala 10 yıl geçse de aklanacağız, "O kupayı kimse alamaz" vs diye açıklama yapıyor
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• bu hafta şikecilerin maçı çok zevkli olacak bence mecnun aziz yan yana izleseler daha da güzel olur
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu şikeci yöneticiler hala 10 yıl geçse de aklanacağız, "O kupayı kimse alamaz" vs diye açıklama yapıyor
                          bu gayet normal. yanlız bunlara inanan koyunlara ne demeli
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu şikeci yöneticiler hala 10 yıl geçse de aklanacağız, "O kupayı kimse alamaz" vs diye açıklama yapıyor
                            kardesım bunlar 2 s kuralına uyacaklar merak etme.....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Legia Warszava kulübü, rakiplerini tanıtırken Bordo Mavililerin 7 lig şampiyonluğunun bulunduğunu belirtti.

Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Trabzonspor'un grubundaki rakipleri belli oldu.

Bu takımlardan Legia Warszava, resmi internet sitesinden rakiplerini tanıtan bir metin yayınladı. Bu metinde Karadeniz ekibinin 7 lig şampiyonluğunu belirten Polonya ekibi, 2010-2011 şampiyonu olarak Trabzonspor'u gördüğünü deklare etmiş oldu.
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Sitelerine bakayım dedim aman Allahım!
                                O kadar aciz bir durumdalar ki.
                                Neredeyse birbirlerine başlık açarak cevap veriyorlar.
                                Ruh halleri bitik her türlü belli.

Tuttukları her dal ötlerine girmiş.
                                Kendilerini avutmak için bizimle gese ile bejeke ile alakalı başlıklar açıp güya eğlenmeye çalışıyorlar.
                                Bu aciz hallerini hepinizin görmesini isterim.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X