Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önce İstanbul’u sonrasında da Trabzon’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han’ın, İstanbul’u fethi öncesinde söylediği “ Ey İstanbul ya ben seni alacağım ya da sen beni” sözlerinin bize ışık tuttuğu bu dönemde biz de “ ya o kupayı alacağız ya da o kupa bizi” söylemiyle harekete geçiyoruz.

ihoo
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kendine bi dunya kurmussun orda oyle kendi kendine yorumlar yapıosun .
      başkan bu kupa namusumuzdur dedi .
      sen arkadaşa laf söylemede başkanın konuşmasını dinle önce adam kupa için başvurmayacağız diyor federasyonda hemen bekliyor siz başvurmayın aman zahmete girmeyin biz getirir ayağınıza kadar diye.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şike sürecinde nihayet sona gelindi. UEFA’nın ardından CAS’ın verdiği onama kararı sonrası, Fenerbahçe kulübünü, Fenerbahçe sevdalılarını bu duruma düşürenlerin eline hizmet için bir fırsat daha geçti.

Bu kararın ardından kendi kulübünü kaosa itenler, 2010-2011 sezonunun kupasını Türkiye Futbol Federasyonu’na iade ederek “ Temiz Türk Futbolu” adına giderayak ilk kez bir hizmette bulunabilirler.

Avrupa Futbolunun patronu UEFA, tüm birimleri ile bu konudaki kararını net ve talimatlara uygun bir şekilde vermişken, Türkiye Futbol Federasyonu’nu da, bizim başvurumuzu beklemeden, kendi kurullarının aldığı adaletsiz kararı değiştirmeye davet ediyoruz. Türk futbolunun ilerleyen günlerde daha da büyük bir tehlike altına girmemesi için hızlı hareket edilmeli. Aksi takdirde Türk futbolu adına üzerimize düşen görevleri bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam ederiz.

Önce İstanbul’u sonrasında da Trabzon’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han’ın, İstanbul’u fethi öncesinde söylediği “ Ey İstanbul ya ben seni alacağım ya da sen beni” sözlerinin bize ışık tuttuğu bu dönemde biz de “ ya o kupayı alacağız ya da o kupa bizi” söylemiyle harekete geçiyoruz.

Bizim talebimiz sadece bir kupa değil, saha dışı olayları ile futbolu manipüle edenlerin sessiz karanlığa gömülmesi için bir mücadeledir.

İbrahim HACISOMANOĞLU / Trabzonspor Başkanı
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          güzel ve çok yerinde bir açıklama. fevri hareket etmememiz gerektiğini çok güzel vurguluyor.

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kendine bi dunya kurmussun orda oyle kendi kendine yorumlar yapıosun .
            başkan bu kupa namusumuzdur dedi .

Ben kendime niye dünya kuracağım kardeşim sen kafana göre at koşturuyorsun...

Başkanın her söylediği çıktı ya dimi buda çıkar ne icraatlar yapıyor ama dimi ya süper...

Görelim bakalım Namusumuz mu??? Kimin Namuslu olduğu çıkar yakında...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Degerli yönetici CANBERK kardeşim öncelikle teşekkür ederim.cezam icin itirazda bulundum ama henüz cevap alamadim.gercekten ben ilker yazicioglunu tehdit falan etmedim.kendisi delikanli gibi söylesin.herkese saygilar sevgiler.bütün trabzonspor sevdalilarina CAS karari hayirli ugurlu olsun insallah kupamizi alacagiz.....

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• başkanın açıklamasını beğendim.
                gayet üsluplu net.
                BMN İZMİR

Yorum

• O kupa gelecek hacılar...
                  https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben kendime niye dünya kuracağım kardeşim sen kafana göre at koşturuyorsun...

Başkanın her söylediği çıktı ya dimi buda çıkar ne icraatlar yapıyor ama dimi ya süper...

Görelim bakalım Namusumuz mu??? Kimin Namuslu olduğu çıkar yakında...
                    Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

ne anlıyosun bu yazıdan ? acıkla bakayım ne anlıosun
                    61

Yorum

• Cezamın affedilmesinden hemen sonra yeni bir ceza almam ayıp olacak, ben çıkıyorum, bu başkana dayanamıyorum daha, Allah tez vakitte kurtarır bizi kendisinden inşallah, siz de sevinin ama uyanık da olun, bir yandan kazançlar elde ederken diğer yandan kazançlarınızı yürütüyorlar, tesadüf müydü sizce dün başbakanın ziyareti, herkes düşünsün lütfen, şu an en önemli adım başkana haddini bildirmek, aklını başına getirtmek olacaktır, herşeyden önce bu yapılmalı ya da alaşağı edilmeli, o kafayla devam ederse büyük zarar verecek Trabzonspor'umuza.

Yorum

• başkana çok erken sallıyoruz demiştim az önce bence bekleyelim eminim çok güzel şeyler olacak...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekle ekle devam et yarıda bırakma ben devam edeyim istersen.takımı tarihinde ilk defa küme düşme potasına sokan,tarihin en büyük borçlanmasını yapan,1 liralık adamlara 5 lira veren bizi gs'ye peşkeş çeken devam edeyimmi daha.
                          Küme düşme potasına özkan sümer döneminde girmemişmiydik ? 13. mü 14. mü ne bitirmiştik ?

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cezam kaldırılmış neden??? itiraz felan etmedim???
                            bilgilendirirmisiniz arkadaşlar
                            bu mutlu günün şerefine af çıktı

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O kupa gelecek hacılar...
                              Kupanın geleceğini herkes biliyor.Merak edilen şikebahce'ye gereken yapılacak mı ,tazminat davaları açılacak mı .
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Açıklama tüylerimi diken diken etti...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Çalışıyor...
                                X