İstanbul'daki tff önünde yapılacakmış ankara'da şu an için yok diye biliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Âmin.
Daha önce defalarca yazdık. Bundan sonra ne olacak bilmek istiyor musunuz? Öğrenmek için bizim medyaya bakın. Ne diyorsalar, tersi olacak, şimdiye kadar olduğu gibi.
Herkes rahat olsun ve sürecin tadını çıkarsın.
Önemli olan:
Ertan beyin duası, ben de katılıyorum. Kupa zaten gelecek.
Şikebahçenin küme düşmesi.
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün gine söyleyim de içim rahatlasın
Kupa gelecek,hak yerini bulacak,ama benim ahım da bedduam da bitmeyecek,
ne çektiğimizi bir Allah bilir bir de bizler biliyoruz,
anlımızın akıyla hak ettiğimiz bir şampiyonluğu bize çok görüp bulaşmadıkları pislik kalmayanlar,
sonrasında hırsıza hırsız diyemeyenler ve hırsızı kollayanların Rabbim çeşit çeşit belalarını versin,
bela musibet dert hiç eksik olmasın başlarından,tabi ki bizi sürekli hatırlamak kaydıyla
Amin.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Dikkatlerden kaçan bir konu var.fenerin cas tan men kararı var.Bjk nın ise uefanın verdiği tedbir kararının kaldırılmasına yaptığı itirazın reddi var.
Bu durumda şikeci fenerin cezası sabit.Bjk nin ise hakkında net karar çıktığı anda ceza bu yılı kapsadığı gibi gelecek yılıda kapsayabilir.
Devamında benim beklediğim UEFA savcısının hazırladığı 2.dosya..şahıslarla beraber şikecilerin çanına ot tıkayacak UEFA..
UEFA tekrar ceza talebiyle sevk yaptığında şikeciler için büyük baskı olacak..İşte ben o süreci bekliyorum..daha yüreğim soğumadı.
Karar netleşince yabancı oyuncular nasılda huzursuz oldular.Artık şikecilerin motivasyonları azalacak.Bugün 32 yaşında olan o yıl 34 olacak.Şikecilere acıyacağımız günlerde gelecek..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İyi yolculuklar. Yavaş gidin aman.
Ben de Bursa dan İstanbul a yola çıkıyorum yarın.
Selam sevgiler
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın sabah namazına müteakip Bursa'ya yola çıkıyorum,
düğünümüz var Salı'ya kadar yokum.
Ben gelene kadar,
aziz pisliği Türk futbolundan yok olsun,
Alanzinho ve Janko gönderilsin,
en jantisinden 1 golcü,1 stoper,1 sol bek alınsın,
başkan akp il başkanlığı görevini bırakıp TS başkanlığına geri dönsün,
Bosingwa iyileşsin,Maluda ya Allah sakatlık vermesin.
Her şey güzel insanların gönlünce olsun,
seviyorum çok büyük çoğunluğunuzu,
selametle kalın,sağlıkla kalın,huzurlu kalın.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu noktaya gelmiş bir konu ile ilgili sonuç alamazsak pantolonları çıkartalım ve öyle gezelim.
Dunyada yoktur ki, 5 ayrı Hukuki karar olmasına rağmen ve bu kararların sonuçları kendilerine tebliğ edilmiş olmasına rağmen hala haklı olan davasında hiç bir şey yapmamaış bir takım olsun. Bu sadece bize özgü bir kavramdır. Nedenleri basit, Çunku biz büyük camia değiliz. Çünkü bizim idarecilerimiz birilerini her yalakası olmuşlardır. Çünkü bizim idarecilerimizi tek derdi siyaseten bir noktaya gelmek. Çünkü bizim idarecilerimizin de gerçekten geçim kaynağı istanbul kulupleri. O açıdan dır ki, Ne kulisimiz var nede gücümüz. Böyle sürünüp gideceğiz.
Ben trabzonspor futbolcusu olsam bir dakka durmam o kulupte. Hakkını savunamayan bir kulubupte işim olmaz.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Şikeden ceza alan bir Kulubun başkanı, Şikeyi soruşturması gerekn TFF nin başında ve ''biz bir karar aldık ve bizim kararlarımız sorgulanamaz '2 diyerek meydan okuyor herkese
Bizim idarecilerimiz de '' ne olursunuz artık gereğini yapın diye '' iyi niyet dilekleri sergiliyor
Daha düne kadar o kupa gelmezse taraftarı sokağa dökerim diyenler ise, Muhtemelen almış oldukları milletvekilliği teklifi sonrası süt dökmüş kedi misali bekliyor. Beklemekle kalmıyor. Başbakan'nın takımını yalamaya devam ediyor..
Ondan sonra büyük takımım diye hava basalım. hadi canım sende.
Bizim köpek kadar sayan yok .. kapıdakı köpeğin bile daha fazla değeri var. en azından arada bir havlıyor ve evine kımseyi sokmuyor.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
30.08.2013
Kulübümüzün CAS’ın kararına ilişkin açıklamasıdır:
Rakibi Tromso karşısında Şerefiyle oynayıp Hakkıyla kazanan ve tur atlayan Profesyonel Futbol Takımımız’ın Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS tarafından iletilen karar neticesinde 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’ne katılamayacak olması camiamızı derinden üzmüştür.
Bu karar; Yönetim Kurulumuz’un, teknik ve idari kadromuzun, futbolcularımızın ve takımımızın arkasındaki itici güç muhteşem taraftarımızın, emeklerinin heba olması anlamını taşıdığından üzüntümüzü bir kat daha arttırmıştır.
Camiamızı maddi olduğu kadar manevi olarak da ağır bir bedel ödemek zorunda bırakan bu kararla, büyük camialarda görev üstlenen kişilerin, görevleri sürecince ne derece hassas ve dikkatli davranmaları gereğinin önemi daha da iyi anlaşılmaktadır.
Kulübümüzün 110 yıldır olduğu gibi bundan sonra da faaliyet gösterdiği her branşta, Şerefiyle ve Hakkıyla mücadelesini sürdürüp layık olduğu başarılara imza atacak olması tek tesellimizdir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
Utanacaklari yerde bu sifatlarin arkasina siginiyorlar hala. Tebrikler. Ne kadar serefli oldugunuzu gördük bugün cikan resmi kararda.
UEFA excluded Besiktas JK from the current edition of the Europa League because of match-fixing.En son cerasus tarafından düzenlendi; 30.08.2013, 17:07.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fenerlilerin yeni pankartı...
180 derece dönerken yoldan çıktı yolsuzlar.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak RizeLim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzelmiş buda
bide cas onurumuz deyip şimdide cas'mayın istifa edin demek nasıl bir tarihtir arkadaş ama ne beklersin ki şampiyon olmadan şampiyonluk kutlayan dünyadaki tek takım onlarsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su yapilan vurgulari görüyor musunuz?
Utanacaklari yerde bu sifatlarin arkasina siginiyorlar hala. Tebrikler. Ne kadar serefli oldugunuzu gördük bugün cikan resmi kararda.
UEFA excluded Besiktas JK from the current edition of the Europa League because of match-fixing.
Camiamızı maddi olduğu kadar manevi olarak da ağır bir bedel ödemek zorunda bırakan bu kararla, büyük camialarda görev üstlenen kişilerin, görevleri sürecince ne derece hassas ve dikkatli davranmaları gereğinin önemi daha da iyi anlaşılmaktadır.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak RizeLim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Merd-i kıbtî şecaat arz ederken sirkatin söyler." BJK duyursu da tıpkı o hesap...
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
Yorum