Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CAS' ın dünkü kararı bende farklı duygular uyandırdı belki tuhafınıza gider belki kınarsınız bilemem ama benim inancımı artırdı, anlatayım efendim;ben ki Trabzon şehrine adımımı bile atmamış ama Trabzonspor denilince tüyleri diken diken olan bir Balıkesirliyim.. Zaman şampiyon olduğumuz sene... Eve de ilk defa lig tv almış bütün maçları izliyorum kaçırmadan,o kadar inanmışım ki takıma köyden şehire otobüs seferlerinin bile iptal edildiği karlı bir günde süt kamyonları ile önce Gönen'e sonra gecenin bir yarısı Bandırma' ya oradan da sabahleyin Balıkesir'den hareket eden Bmn otobüsüne binip 60 binlik ibb maçına gidiyorum, hani 3-1 lik maç.. Sonra Kocaeli''nde oynanan kasımpaşa maçında da yıne tribündeyim, hayatımda gittiğim ilk Trabzonspor maçları... İşte böylesine kaptırmıştım ve inanmıştım takıma. Derken.... Riya olmasın ama 22 nisan da Allah nasip etti bir aylığına umreye gittim. Derler ki kulun Kabe' yi ilk gördüğü anda yaptığı dualar kabul olurmuş(hadis-i şerif te olabilir) orası naz makamıdır istediğinizi isteyin Allah' tan.Ben de tam o esnada ahirete yönelik dualarımdan sonra C.Mevla'dan dünyaya ait 3 şey istedim... Bunlardan birincisi öğretmenlik için atamamın olması ikincisi bir çocuğumun daha olması ve üçüncüsü de Trabzonspor'umun o sene şampiyon olmasıydı.. Neyse, bu arada tabii maçlar oynanıyor pek takip edemesek te artık geriye düşüyoruz puan cetveli'nde ve 20 mayısta dönüyoruz. İnanın 1 haziran da atamalar yapılıyor o sene ve atamam oluyor hem de çok güzel bir yere. Sonrasında gitti denilen şampiyonluk için ümitlerimiz yeşeriyor 3 temmuzda ve son olarak ta 2012 ekim ayında da bir oğlum oluyor bütün bunları neden anlattım bilmiyorum belki de paylaşmak istedim çünkü ilk defa anlatıyorum bunları ve içimde tarifi imkansız duygular var, biraz sırlar kapısı kıvamında oldu belki ama i̇nanın hepsi yaşadığım şeyler,o yüzden içim çok rahat bir şekilde diyorum ki 2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR'DUR.

Yorum

• İnfantino reyiz ntvspor'da )

Yorum

• abi ümitlenmeyin adamlar daha İsviçre Federal Mahkemesi'ne basvurcak ve aklanacak(!)
        ''82HelalPuanlaSampiyonTrabzonspor''

Yorum

• federal mahkemeye biz de colmanın cezası için başvursaymışız

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cunku bizzat UEFA, CAS kararlarini acikladigi sayfasinda bile bunu acikliga kavusturmamis. Buyuk bir ihmal en iyi ihtimalle. Bu arada Ulueren'in soyledigini daha once A. Dilaver ve sonra TDKarlibel twitter sayfalarinda yazdilar. Onlardan da once ayni seyi bu baslik altinda ben yazmistim Birsey bildigimden degil, tamamen verileri birlestirip fikir yuruterek.

Bu arada "onumuzdeki yildan sonra" derken sanirim icinde oldugumuz sezondan sonrayi kastediyorsun.
            Evet içinde olduğumuz yıldan sonra ne zaman avrupa kupalarına katılım hakkı elde ederlerse.

Yorum

• küme düsme olacak mi ? bunu nerden ögrenebiliriz

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                CAS' ın dünkü kararı bende farklı duygular uyandırdı belki tuhafınıza gider belki kınarsınız bilemem ama benim inancımı artırdı, anlatayım efendim;ben ki Trabzon şehrine adımımı bile atmamış ama Trabzonspor denilince tüyleri diken diken olan bir Balıkesirliyim.. Zaman şampiyon olduğumuz sene... Eve de ilk defa lig tv almış bütün maçları izliyorum kaçırmadan,o kadar inanmışım ki takıma köyden şehire otobüs seferlerinin bile iptal edildiği karlı bir günde süt kamyonları ile önce Gönen'e sonra gecenin bir yarısı Bandırma' ya oradan da sabahleyin Balıkesir'den hareket eden Bmn otobüsüne binip 60 binlik ibb maçına gidiyorum, hani 3-1 lik maç.. Sonra Kocaeli''nde oynanan kasımpaşa maçında da yıne tribündeyim, hayatımda gittiğim ilk Trabzonspor maçları... İşte böylesine kaptırmıştım ve inanmıştım takıma. Derken.... Riya olmasın ama 22 nisan da Allah nasip etti bir aylığına umreye gittim. Derler ki kulun Kabe' yi ilk gördüğü anda yaptığı dualar kabul olurmuş(hadis-i şerif te olabilir) orası naz makamıdır istediğinizi isteyin Allah' tan.Ben de tam o esnada ahirete yönelik dualarımdan sonra C.Mevla'dan dünyaya ait 3 şey istedim... Bunlardan birincisi öğretmenlik için atamamın olması ikincisi bir çocuğumun daha olması ve üçüncüsü de Trabzonspor'umun o sene şampiyon olmasıydı.. Neyse, bu arada tabii maçlar oynanıyor pek takip edemesek te artık geriye düşüyoruz puan cetveli'nde ve 20 mayısta dönüyoruz. İnanın 1 haziran da atamalar yapılıyor o sene ve atamam oluyor hem de çok güzel bir yere. Sonrasında gitti denilen şampiyonluk için ümitlerimiz yeşeriyor 3 temmuzda ve son olarak ta 2012 ekim ayında da bir oğlum oluyor bütün bunları neden anlattım bilmiyorum belki de paylaşmak istedim çünkü ilk defa anlatıyorum bunları ve içimde tarifi imkansız duygular var, biraz sırlar kapısı kıvamında oldu belki ama i?nanın hepsi yaşadığım şeyler,o yüzden içim çok rahat bir şekilde diyorum ki 2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR'DUR.
                Ne kadar temiz kalpli bi insansiniz siz. Allah bundan sonra da her istediginizi verir insallah.
                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne kadar temiz kalpli bi insansiniz siz. Allah bundan sonra da her istediginizi verir insallah.
                  O sizin yüreğinizin güzelliği, eyvallah kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    HAHAHAHAHA BEYLER:

Beşiktaş'a UEFA'dan kötü haber
                    UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ikinci maçında Tromsö'yü ağırlayan Beşiktaş'a, UEFA'dan kötü haber geldi.

Yarın açıklanacak CAS kararından önce Beşiktaş Kulübü'ne faks gönderen UEFA, Siyah-beyazlıların Avrupa Ligi kura çekimine gelmemesini bildirdi.

Yorum

• DHA'nın haberine göre; UEFA, Beşiktaş'a Avrupa Ligi kura çekimi öncesinde faks gönderdi. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ikinci maçında Tromsö'yü ağırlayan Beşiktaş'a, UEFA'dan kötü haber geldi.

Cuma günü açıklanacak CAS kararından önce Beşiktaş Kulübü'ne faks gönderen UEFA, Siyah-beyazlıların Avrupa Ligi kura çekimine gelmemesini bildirdi.

Yorum

• uefa bjk ye sende gelme ulan ayı demiş
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• ali şen trt sporda itiraf ediyor. m.a.a olmasa fener küme düşerdi
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• ee hiç bir şey yapmadan boş boş bekliyormuyuz şimdi ?

ula karar kesinleşti, hz ömer mezarından cıksa gelse bile degiştiremez bu kararı ,bizim dışımızda hangi takım olsa bugün tüm ilgili mercilere başvururdu bizden bir gelişme yok mu ?

Yorum

• vallah hic üzülmuyorum beter olsunlar hak yiyenler ama bizim eski kaptanin Şikecillere gitmesini anlamadim fb neyse bjk de ayni gs da ayni gerci gs yakalanmadi daha radara. Şikeciler ama bir yandan sevinmeleri gerekiyor bütün Dünya bunlari taniyor reklamin kötüsu iyisi olmaz
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• -

Yorum

Yükleniyor...
                                X