CAS' ın dünkü kararı bende farklı duygular uyandırdı belki tuhafınıza gider belki kınarsınız bilemem ama benim inancımı artırdı, anlatayım efendim;ben ki Trabzon şehrine adımımı bile atmamış ama Trabzonspor denilince tüyleri diken diken olan bir Balıkesirliyim.. Zaman şampiyon olduğumuz sene... Eve de ilk defa lig tv almış bütün maçları izliyorum kaçırmadan,o kadar inanmışım ki takıma köyden şehire otobüs seferlerinin bile iptal edildiği karlı bir günde süt kamyonları ile önce Gönen'e sonra gecenin bir yarısı Bandırma' ya oradan da sabahleyin Balıkesir'den hareket eden Bmn otobüsüne binip 60 binlik ibb maçına gidiyorum, hani 3-1 lik maç.. Sonra Kocaeli''nde oynanan kasımpaşa maçında da yıne tribündeyim, hayatımda gittiğim ilk Trabzonspor maçları... İşte böylesine kaptırmıştım ve inanmıştım takıma. Derken.... Riya olmasın ama 22 nisan da Allah nasip etti bir aylığına umreye gittim. Derler ki kulun Kabe' yi ilk gördüğü anda yaptığı dualar kabul olurmuş(hadis-i şerif te olabilir) orası naz makamıdır istediğinizi isteyin Allah' tan.Ben de tam o esnada ahirete yönelik dualarımdan sonra C.Mevla'dan dünyaya ait 3 şey istedim... Bunlardan birincisi öğretmenlik için atamamın olması ikincisi bir çocuğumun daha olması ve üçüncüsü de Trabzonspor'umun o sene şampiyon olmasıydı.. Neyse, bu arada tabii maçlar oynanıyor pek takip edemesek te artık geriye düşüyoruz puan cetveli'nde ve 20 mayısta dönüyoruz. İnanın 1 haziran da atamalar yapılıyor o sene ve atamam oluyor hem de çok güzel bir yere. Sonrasında gitti denilen şampiyonluk için ümitlerimiz yeşeriyor 3 temmuzda ve son olarak ta 2012 ekim ayında da bir oğlum oluyor
bütün bunları neden anlattım bilmiyorum belki de paylaşmak istedim çünkü ilk defa anlatıyorum bunları ve içimde tarifi imkansız duygular var, biraz sırlar kapısı kıvamında oldu belki ama i̇nanın hepsi yaşadığım şeyler,o yüzden içim çok rahat bir şekilde diyorum ki 2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR'DUR.

Yorum