Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Top yönetimin öncülüğünde bizde hadi bakalım
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• yerimde duramıyorum .. yok mu bir tv kanalında tartısma ??
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• aaaaaaaaaağlamaaaaa fener aaaağlamaaa

koyduk mu totoşlar

anırta anırta 2010-2011 Şampİyonu TRABZONSPOR
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ortalik cok karisacak Yeter ki UEFA, olmadi FIFA bu isin pesini birakmayacagini belli etsin. Temiz imzasi ile yari finale kadar cikip utanmadan saga sola selam yollayan takimin eledigi takimlar isi agirdan alan UEFA'ya yasal olarak dava acamiyorlarsa kime acacaklar FB'den baska? Daha bunun 2011 sezonu sonrasi magdur olan takimlari var yurticinde basta biz olmak uzere. Kisilerle kurumlari ayirip, sikeyi bir turlu sahaya yansitamayan bir TFF, biri ak derken digeri kara diyen iki etik kurulu raporu, vs.

Yorum

• 2 yılda hukuktan baya anlamaya başladık, illa avukat olmaya gerek yok

ne avukatlar gördük

mühendislik gibi bir şey değil hesap kitap yok dalavere muğlak cümleler
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu bahsi gecen faks neyin faksi peki? Nerden bakabiliriz?

Yorum

• Artık arkamıza yaslanalım.. UEFA'dan TFF'ye o cezaları verin faksı gittiği an iş biter bence. Sıkıyorsa kupayı vermesin.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kesinlikle sürecin UEFA ayağında şb ucuz atlattı.

Lobi kobi bilmem ne dedikleri bu oluyor sanırım.

2 yıl şaka gibi!
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş 15.07.2013 15:51:19
                    Profesyonel Futbol A takımının özel maçları ile UEFA müsabakaları eleme/öneleme maçlarının yayın hakları ve bunlara ilişkin reklam, tanıtım ve pazarlama hakları için Mozaik İletişim Hizmetleri AŞ ("DSmart") ile 5 yıl süreli anlaşma yapılmıştır.

Son blöf olarak kayıtlara geçmiştir.

Yorum

• uefa'nın notuna kendi yorumum TFF gerekli adımları atmasa uefa TFF nezlinde ülkeye ciddi bir şekilce ceza verebilir.

cas süreci tamamen hikaye,

uefa kaybedeceğini bile bile böyle ağır kararlar vermezdi. herşeyi kuralına göre yaptı

hatta doping ve şike ile ilgili yeni kararlar aldı
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• tayfun bayındır başlamış bu kararlarla uefa iç işilerimize karışamaz diye ben dedim bu tayfun bayındır tam bir ......... dur diye
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          uefa'nın notuna kendi yorumum TFF gerekli adımları atmasa uefa TFF nezlinde ülkeye ciddi bir şekilce ceza verebilir.

cas süreci tamamen hikaye,

uefa kaybedeceğini bile bile böyle ağır kararlar vermezdi. herşeyi kuralına göre yaptı

hatta doping ve şike ile ilgili yeni kararlar aldı
                          Kupayı vermeme gibi bir durumu kalmıyor o zaman ? Ülkeyi men ettirmeyi göze alamazlar herhalde?
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tayfun bayındır başlamış bu kararlarla uefa iç işilerimize karışamaz diye ben dedim bu tayfun bayındır tam bir ......... dur diye
                            Demirören mükafat olarak spor müdürlüğüne getirdi zat-ı muhteremi...

Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tayfun bayındır başlamış bu kararlarla uefa iç işilerimize karışamaz diye ben dedim bu tayfun bayındır tam bir ......... dur diye
                              UEFA isterse içerden çiğerini söker ülke futbolunun ama karşıdaki Türk gazetecisi olunca insan bir durup düşünüyor,ya gerçekse diye!
                              Amatör ruh,profosyonel düşünce
                              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• cas mevzusu ne kadar sürer, kaç yıl yani bilgisi olan ?

yargıtay ekim-kasım gibi karar verecek deniyordu... şimdi bu ikisini mi bekleyeceğiz kupa ve tazminatlar için ? yoksa fener açmışken hazır bizde açabilir miyiz cas a misilleme olarak rekor bir tazminat davası ?
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X