Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beşiktaş olayı nedir şimdi tam netleşti mi mevzu ?
    Kuraya gelmemeleri yönünde faks gelmiş diyorlar ama herhalde yarını beklemek lazım, en garantisi o.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kuraya gelmemeleri yönünde faks gelmiş diyorlar ama herhalde yarını beklemek lazım, en garantisi o.

heralde onları da almayıp yerlerine tromsö alınır.

Yorum

• Tarih bu günleri yazıyor.

Şikeci yandaşı olup siyasetçi,yazar,ekonomist,avukat,doktor v.s. titriyle olmadık saçmalıkları ciddi bir surat ifadesiyle anlatanları ..... herhalde 5 sene önce böyle birşey söyleseler ''hadi oradan.Fenerlidir ama o kadarda değil'' der kovardım.

Sakin kafayla düşününce,vallahi inanılır gibi değil. Kitlesel bir manyalık,ruh hastalığı sarmış bunları!
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tarih bu günleri yazıyor.

Şikeci yandaşı olup siyasetçi,yazar,ekonomist,avukat,doktor v.s. titriyle olmadık saçmalıkları ciddi bir surat ifadesiyle anlatanları ..... herhalde 5 sene önce böyle birşey söyleseler ''hadi oradan.Fenerlidir ama o kadarda değil'' der kovardım.

Sakin kafayla düşününce,vallahi inanılır gibi değil. Kitlesel bir manyalık,ruh hastalığı sarmış bunları!
          "Bir seyi israrla tekrar tekrar soylersen bir sure sonra herkes inanir" gibi bir laf vardi. Propagandanin en temel unsuru bildigim kadari ile: Tekrar tekrar tekrar. Bunu sen ben yaparsak sadece komik duruma duseriz, ortamin delisi ilan ediliriz. Fakat bunu bizzat tepedeki, gucu elinde bulunduranlar baslatip uyguluyorlarsa, ortam da/zaman da guce tapandan gecilmiyorsa bir sure sonra herkes ayni seyi/yalani soyluyor oluyor.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Bir seyi israrla tekrar tekrar soylersen bir sure sonra herkes inanir" gibi bir laf vardi. Propagandanin en temel unsuru bildigim kadari ile: Tekrar tekrar tekrar. Bunu sen ben yaparsak sadece komik duruma duseriz, ortamin delisi ilan ediliriz. Fakat bunu bizzat tepedeki, gucu elinde bulunduranlar baslatip uyguluyorlarsa, ortam da/zaman da guce tapandan gecilmiyorsa bir sure sonra herkes ayni seyi/yalani soyluyor oluyor.
            Böylesini kimse yapmamıştır herhalde? (beyin yıkama)

Adamlar Avrupada bile tokat üstüne tokat yiyorlar yine aynı terane! (Türkiyedeki yargıdada yiyorlar ama orası cemaatin! - sayılmaz )
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yesssss
              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• FB Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay "UEFA şampiyonlukla ilgili bir karar verirse kupayı iade ederiz tabii eşkiya mıyız biz zorla tutacağız..."
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gulmek isteyen izlesin ibretlik

http://www.youtube.com/watch?v=4xLkVEL9ZQk
                  Martins gubu avukatlatina tesekkür ederim diyor.

Ciddi manada söylüyorum; ezelinden beri gelen giden bunun parasini yedi.

Kandirilmaya cok müsayit biri, birazcik umut ver, pohpohla yeter. Aninda zengin eder cevresini.

Sadece $ike süreci ile alakali olarak söylemiyorum, hep böyleydi bu.
                  En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 30.08.2013, 01:58.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Beyler hemen umutlanmayın CAS'ın onaması fb nın şike yaptığı anlamına gelmezmiş

Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Oda TV geçsin bu ayakları işlerine gelince Trabzonspor'un tapeleri yok edildi diye haber yaparlar işlerine gelince şike ispat edilemedi derler. Bunlar da TFF gibi şikenin yapıldığının ispatı için banka dekontu ve yönetim kurulu kararının olması gerektiğini söyleyen kafadalar...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sen de gelme ulan ayi

Uefa''nin üslubunu seviyorum
                        En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 30.08.2013, 08:45.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler hemen umutlanmayın CAS'ın onaması fb nın şike yaptığı anlamına gelmezmiş

Onların ingilizcelerine tukirim bari casin sitesine girip baksalarmis bunlarda haberciyiz diye geziyolar
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Radyo Spor: Vicdanen ve mantıken 2010 - 2011 Sezonu Süper lig Şampiyonu Trabzonspor dur...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onların ingilizcelerine tukirim bari casin sitesine girip baksalarmis bunlarda haberciyiz diye geziyolar
                              İngilizcelerine değil suratlarına.

Yorum

• Arka sayfalarda Ali Şen konuşulmuş. Aziz Yıldırım'a benzemez, çok daha akıllı ve tehlikelidir. Ayrıca isim değiştirelim şike lekesinden kurtulalım demiş. Ama o kadar basit olduğunu sanmıyorum. İsim değişirsen mantık olarak kazandığın başarılar da eski isminde kalır.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X