birisi gerekçeli karar konusunda bilgi yazabilir mi lütfen ne zaman açıklayacak cas gerekçeli kararını bir tarih var mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirisi gerekçeli karar konusunda bilgi yazabilir mi lütfen ne zaman açıklayacak cas gerekçeli kararını bir tarih var mı2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Hep bekliyoruz, Amcası gelecek, yok o geldide yengeside gelecek...Ulan Cas dendi bekledik şimdide karar çıksın, herşey bitince ne diyecekler..Türkiyede türban sorunu var... Ne alakası var, alakası olmak zorunda değil ki önemli olan bi bahane bulmakSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep bekliyoruz, Amcası gelecek, yok o geldide yengeside gelecek...Ulan Cas dendi bekledik şimdide karar çıksın, herşey bitince ne diyecekler..Türkiyede türban sorunu var... Ne alakası var, alakası olmak zorunda değil ki önemli olan bi bahane bulmak''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
uefanın şike kararını takmayan bir federasyonumuz var..
uefa,bana ne demeyecektir..bundan eminim..peki neyi bekliyorlar derseniz;bence beklemiyorlar..tffye 1 hafta önce yazıyı göndermişler..en kısa zamanda -bana göre bu ay sonuna kadar en fazla- gereken müdahale gelecektir diye düşünüyorum zira uefa için işin hukuki yönü sona erdi..
uefanın bu işi yerel federasyonlara bırakması gibi bir şey söz konusu değil..bir sürü örneği var diğer ülkelerle alakalı..yakında fb ve sivas düşer,bjk ve diğerleri ne olur bilemem..Herkese Merhaba
Yorum
-
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Umut tükenmez bir hazine biz Trabzonspor taraftarları için.Umutla sabırla bekledik.Karşılığını almayıda rabbim nasib eder inşallah.Fakat beklediğimiz kadar beklenmeyeceği aşikar.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan başvuru yapmayacağız demediki, gerekçeli karardan sonra gerekli olan işlemlerimi yapacağız dedi trt deki programda kendim canlı izledim, bence başkanın üzerine fazla gidiliyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman çıkar şu gerekçeli karar yeter artuk uşaklar fena tarlandum ha puraya2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ay içinde çıkar abi... alıştık beklemeye nasıl olsa bizim için ilk olan bişey değil
2010-2011 sezonu şampiyonluğu için başvurmalıdır, öyle dedi çünkü TRT'de.
Eğer başvurmazsa bu taraftar yapacağını bilir.
27 aydır BMN'deki ve dünyadaki tüm TS sevdalılarının çabasını hiç kimse yok sayamaz.
O kupa onurumuzdur ve şikebahçeden söke söke layık olduğu yere getirilecektir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO gerekçeli karar sonrası tffenerasyonuna derhal
2010-2011 sezonu şampiyonluğu için başvurmalıdır, öyle dedi çünkü TRT'de.
Eğer başvurmazsa bu taraftar yapacağını bilir.
27 aydır BMN'deki ve dünyadaki tüm TS sevdalılarının çabasını hiç kimse yok sayamaz.
O kupa onurumuzdur ve şikebahçeden söke söke layık olduğu yere getirilecektir.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya UEFA kişilere vereceği cezayı açıklayacak (Kaynak: TELEGOL-01.09.2013 Pazar).
Gerekçeli kararı da haftaya açıklasalar da şikebahçenin balonu tamamen sönse artık
biz CAS kararı ile alacağımızı aldık,bu alçakların şikeci olduğunu tescillettirdik te kişilerin ceza almalarına çok güleceğim,çok dalga geçeceğim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çok zevkli olacak işte,
biz CAS kararı ile alacağımızı aldık,bu alçakların şikeci olduğunu tescillettirdik te kişilerin ceza almalarına çok güleceğim,çok dalga geçeceğim.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum