Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala bazı arkadaşlar fenerlilerin şikeyi idrak edemeyen kuş beyinlerinden bahsediyor, mesele beyin değil beyler karakter, onlar sizden benden daha emin şikenin olduğuna merak etmeyin, kabul etse ne olacak? yıllarca dalga geçicez onlarla, bunu bildikleri için inadına reddediyorlar.

Bunun zekayla bir alakası yok, kendi başına tuvalete gidip geri gelebilecek zekadaki her insan fenerin şike yaptığını bilir.

Hayat kadınına sormuşlar ne işle meşgulsün diye "Dünyanın en namuslu işini yapıyorum demiş", Fenerlilerde bu hayat kadını misali, şike yapmadık diyorlar.
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• ve tabii türkiye'deki yargı sürecinin nihayetlenmesini beklemeden fb'nin şike yaptığını tescilleyen cas'tan sonra uefa, tff'ye "yargıtay sürecini beklemeden kararını ver. küme düşür ya da ben düşürürüm" baskısı yapacaktır göreceksiniz.

Yorum

• dun aksam baskan öyle bır konusma yaptı ki trabzonspor ve trabzonspor taraftarından cok sıkebahce ve taraftarından daha cok bahsettı...
        sankı avukatları mubarek bırak sen kupayı al senın ısın bu..yok neymıs kırlı kupayı almayacakmıs mış mış ....delırecem lan.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Ulen ne yargıtay kararı sonra.. maytapmı geçiyor lan bizimle bunlar.. Yargıtay ligindenmi ihraç edildi şikeciler yoksa avukatlarmı bu futbolcular.. adliye turnuvasımı len bu? Uefa basmış,Cas yarmış birde Fifa çadırmı açsın. Yok ahirete kalsın..
          Bir İSKİ kaldı başvurmadıkları onada başvursunlar o bile boru döşer..
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TFF yönetim Kurulu üyesi Taylan Üner: "Yargıtay sonrası yol haritası belli olacak. Kupanın Trabzonspor'a verilmesi görüşündeyim"
            ne yargıtayı? kulüp bazında verilecek kararların hepsi verildir. Yargıtay çok çok aziz 5 değil 3 yatsın der. bunun da sonuçla ilgisi yok. azizi beraat ettirse bile ilgisi yok. CAS sportif olarak şike vardır dedi ve cazayı geçirdi...

yargıtayı beklemek yeni bir alavere dalaverdir.
            trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• Sportif yargılama bitti artık yargıtay'ın bekleneceğini düşünmüyorum
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aziz yıldırım bir kaç güne hastaneye kaldırılırsa hiç şaşırmam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Baba yemin etsem günaha girmem,hiç bişi olmaz,
                hep yalan,hep dalga,hep dümen di o tutukluyken ki hastanelik şovları,
                dışarı çıktıktan sonra hiç rahatsızlandı mı,yok,
                onun için yargıtay onaylayıp,çok ileri tarihlerde yeniden mapus damlarına düşerse işte o zaman bekle kahpeliklerini.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Azizin şekeri düşüyordu adliyede.. hayırdır şimdi neyi düştü acaba? hala pişkin pişkin İsviçre federal mahkemesi diyor.. bence 3. asliye hukuk aile mahkemesine başvursun belki boşanma davası gibi uzarda uzarda az zaman kazanır..
                  Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bir taş attım Cas geldi,
                    Avrupadan çık geldi,
                    İsviçreye giderim,
                    Başıma neler geldi..

Bunlar neden federal mehkemeye gidiyor biliyomusunuz? O mahkemenin adını Fener allllll olarak algılamışlardır.

Yorum

• Şikeciler Kanarya severler derneğine başvuru yapmış Çok pis tufaya düştük kesin kazanırlar.. Kanarya bu şakası olmazz...

Yorum

• Adaletin şartları

Mesele sadece fenerin 2 yıl men alması değildir.

Nasıl ki islamın şartı 5 se ve bunlardan 1 ini bile reddeden kafir se, adaletin de şartı 5 tir.

1-Kupa Trabzon a verilecek

2-Maddi ve Manevi tazminat davası açılacak (en az 50 milyon)

3-Fener kurallarda yazdığı üzere küme düşme cezası alacak (eylem tekrarlandıkça küme düşme tekrarlanır en az 2 lig düşmeliler)

4-Şikeye karışan yönetici ve futbolcular ömür boyu men cezası alacak

5-Bu süreç boyunca Kayıtsız şartsız feneri savunan ve Trabzonu yok farzeden, şikenin üstünü örtmeye çalışan başta tff, medya ve siyasi yetkililere bir kınama açıklaması yapılacak.

Gel gelelim kuru fasülyenin faydalarına...

Hacı bunlardan hangilerini yapabilir?

1. maddeyi %90 yapar çünkü artık Trabzonun kupayı almaması için özel çaba sarfetmesi lazım.

2. maddeyi yapabileceğine inanmıyorum, açıklamalara bakılırsa fenere borç vermeye bile kalkabilir, birilerinden fazla dallandırıp budaklandırma diye emir geldiğini anlamamak için salak olmak lazım.

3. kesinlikle bu işin peşine düşmez, hatta düşürülmesin diye görüş belirtmezse namerdim.

4. Aziz köpeği ve bazı fenerliler hariç diğerlerinin ceza almasını istemez, örneğin mecnun ceza almasın diye diğerlerinin bile affedilmesinden yana olur

5. Göstermelik olarak tff ve medyaya giydirir ama siyasete ağzını bile açamaz, açsada hangi partilere saldıracağı zaten belli beni burda konuşturtmayın.

Evet beyler, yorumları alayım bilhassa hacının yılmaz savunucularından bekliyorum yorumları.

Eğer Hacı bunların hepsini yaparsa ben çıkar burada kendisinden ve destekçilerinden özür diler yanıldığımı kabul ederim. Hacı adam gibi adammış derim.

amma velakin

Hacı yukarda yazılanlardan bir veya birkaçını sümen altı yapar, siyasi telkinler doğrultusunda çevir gazı yanmasın mantığıyla hareket ederse, bana kimse burda hacıyı savunamaz, savunanada çok ağır söverim.
                        En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 11:10.
                        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Gel burdan yak...

BMN ZÜRIH

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Baba yemin etsem günaha girmem,hiç bişi olmaz,
                            hep yalan,hep dalga,hep dümen di o tutukluyken ki hastanelik şovları,
                            dışarı çıktıktan sonra hiç rahatsızlandı mı,yok,
                            onun için yargıtay onaylayıp,çok ileri tarihlerde yeniden mapus damlarına düşerse işte o zaman bekle kahpeliklerini.
                            abim bende kendine acındırmak için numara yapacağını düşünüyorum zaten. muhtemeLende kaçacaktır tedavi bahanesiyLe yurtdışına.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• TFF kendi pisliğini temizlemesin arkadaş

ben bu adamlara bir daha nasıl güveneceğim istifa etsinler
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Tüm bunların komplo olduğuna, azizeyi bitirme operasyonu olduğuna inanıp iddianamenin 1 sayfasını bile okumamış fenerli arkadaşlarım var benim.

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X