Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    artık kupanın gelmesi kaçınılmaz felaket tellallığı yapmayın...
    tenekeyi alıp kenara mı çekileceğiz? bu yeterli mi? hiç bir yere başvurmayacaksak maddi kayıplarımızı kim karşılayacak? tazminat davaları açmayacak mıyız?

Yorum

• Bütün zararımızın karşılanması gerek.Şu dakikadan itibaren hangi merci varsa başvurulmalı.Öyle bekleyeceğiz demekle olmuyor bu işler ,hiç değilse bir konuda kalıbının adamı olsun yönetim.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kupa gelmeyecek mi diyoruz? Gelecek, ama geri kalanlar? Onları zerre düşünmüyorsunuz, sonra millete felaket telallığı yapmayın diyorsunuz, yazık.
        onlarda gelecek göreceksiniz fenerin donuna kadar alıcaz...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

inşallah celal, keşke senin kadar iyimser olabilsek...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

zaten dün akşam telegoldede söyledi fifayla görüşüyoruz diye... sıkıntı yok kendi elleriyle verecekler hakkımız olanı...
            Celalim şike başlığını hep diri tuttuğun için teşekkür ederim

Yorum

• İHO kesinlikle fb nin küme düşmesini istemiyor. Akrabaları,arkadaşları,kardeşleri,mecnunları fb li olduğu için müthiş fb taraftarına da hayran olduğu için kıyamaz onlara!!!
              Sadri Şener daha iyiydi ya.
              İho geldiğinde çok sevinmiştim ama şuan utanıyorum...
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• TFFYönetim Kurulu üyesi Taylan Üner, CAS kararından sonra federasyonun Yargıtay kararını bekleyeceğini söyledi. Üner, "Bu karar sonrası yol haritası belli olacak. Ben kupanın Trabzonspor'a verilmesi görüşündeyim" demiş...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

afedersinizde nasıl gelecek onu bir açıklarmısınız? siz istemezseniz sapını vermezler burası isviçre değil

Yorum

• İHO nun kulağı çekilmiş!!! Başvuru yapmayacak!!! Kupayı belki,o da belkiiiii ister ama tazminat v.s aslaaaaa...... RTE kızar....
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşım sende okuma özrümü var yoksa okuduğunu anlama özrümü var,

biz kupadan bahsetmiyoruz bak bi daha oku
                      çok şükür herhangi bir özürüm yok... siz yorumlarınızı sadece başkana sallamak üzere yapıyorsunuz yanlışları varmıdır, var tabi ama şu aşamada yaptığınız taraftarı ikiye bölmekten başka bişey değilki şu aşamada bu Trabzonspor dan çok eziklerin işine gelir. süreci bekleyelim sonrasında istediklerimiz olmazsa elbet yapacaklarımız var. ben böyle düşünüyorum.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TFFYönetim Kurulu üyesi Taylan Üner, CAS kararından sonra federasyonun Yargıtay kararını bekleyeceğini söyledi. Üner, "Bu karar sonrası yol haritası belli olacak. Ben kupanın Trabzonspor'a verilmesi görüşündeyim" demiş...
                        Daha önce mahkemenin kararı bizi ilgilendirmez diyenler şimdi Yargıtay kararını bekleyeceğiz diyor. Ondan sonra da İsviçre mahkemesinin kararını beklersiniz.

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İHO kesinlikle fb nin küme düşmesini istemiyor. Akrabaları,arkadaşları,kardeşleri,mecnunları fb li olduğu için müthiş fb taraftarına da hayran olduğu için kıyamaz onlara!!!
                          Sadri Şener daha iyiydi ya.
                          İho geldiğinde çok sevinmiştim ama şuan utanıyorum...
                          Hay anasını satayım ya bak sen şu işe.bi tıklasana alttaki linke.

F.Bahçe’nin küme düşmesi futbola zarar verir ama 10-15 puanı silinmeliydi. Kupa bize gelmezse müzedeki yerine ’şike nedeniyle Fener’e verildi’ yazarım

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Celalim şike başlığını hep diri tuttuğun için teşekkür ederim
                            eyvallah elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çallışıyoruz hep beraber....

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              afedersinizde nasıl gelecek onu bir açıklarmısınız? siz istemezseniz sapını vermezler burası isviçre değil
                              defalarca yazıldı burda tekrarlamama gerek yok...

Yorum

• başbakanla görüştükten sonra inanılmaz derecede yumuşayan İHO hiç bir yere başvurmayacağıp bedkleyeceğiz derken hiç aklına kupamızın şampiyonluğumuzun çalınmasından sonra kalp krizi geçirerek ölen abimizin veya trafik kazasında maç dönüşü ölen kardeşlerimizin maneviyatları gelmiyormu,onların vebalini boynunda hissetmiyormu!!!çocugundan yaşlısına her yaşta insanımıza gözyaşı döktüren psikolojisini bozan hırsızlardan hesap sormayıp tesekkür etmemizimi bekliyorlar!!değil başbakan cihan lideri olsa bu yolda mücadelemizi şikayetimizi kimse engelleyemez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X