İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa gelmeyecek mi diyoruz? Gelecek, ama geri kalanlar? Onları zerre düşünmüyorsunuz, sonra millete felaket telallığı yapmayın diyorsunuz, yazık.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık kupanın gelmesi kaçınılmaz felaket tellallığı yapmayın...TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten dün akşam telegoldede söyledi fifayla görüşüyoruz diye... sıkıntı yok kendi elleriyle verecekler hakkımız olanı...
Yorum
-
İHO kesinlikle fb nin küme düşmesini istemiyor. Akrabaları,arkadaşları,kardeşleri,mecnunları fb li olduğu için müthiş fb taraftarına da hayran olduğu için kıyamaz onlara!!!
Sadri Şener daha iyiydi ya.
İho geldiğinde çok sevinmiştim ama şuan utanıyorum...facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık kupanın gelmesi kaçınılmaz felaket tellallığı yapmayın...
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım sende okuma özrümü var yoksa okuduğunu anlama özrümü var,
biz kupadan bahsetmiyoruz bak bi daha oku2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFFYönetim Kurulu üyesi Taylan Üner, CAS kararından sonra federasyonun Yargıtay kararını bekleyeceğini söyledi. Üner, "Bu karar sonrası yol haritası belli olacak. Ben kupanın Trabzonspor'a verilmesi görüşündeyim" demiş...
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO kesinlikle fb nin küme düşmesini istemiyor. Akrabaları,arkadaşları,kardeşleri,mecnunları fb li olduğu için müthiş fb taraftarına da hayran olduğu için kıyamaz onlara!!!
Sadri Şener daha iyiydi ya.
İho geldiğinde çok sevinmiştim ama şuan utanıyorum...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelalim şike başlığını hep diri tuttuğun için teşekkür ederim2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafedersinizde nasıl gelecek onu bir açıklarmısınız? siz istemezseniz sapını vermezler burası isviçre değil2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
başbakanla görüştükten sonra inanılmaz derecede yumuşayan İHO hiç bir yere başvurmayacağıp bedkleyeceğiz derken hiç aklına kupamızın şampiyonluğumuzun çalınmasından sonra kalp krizi geçirerek ölen abimizin veya trafik kazasında maç dönüşü ölen kardeşlerimizin maneviyatları gelmiyormu,onların vebalini boynunda hissetmiyormu!!!çocugundan yaşlısına her yaşta insanımıza gözyaşı döktüren psikolojisini bozan hırsızlardan hesap sormayıp tesekkür etmemizimi bekliyorlar!!değil başbakan cihan lideri olsa bu yolda mücadelemizi şikayetimizi kimse engelleyemez.
Yorum
Yorum