Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• israil sınırlarını tutalım. kaçmasın.
    bu tarafa doğru kovalayın. karadenizi yüzerek rusyaya ulaşamaz.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• UEFA'nin TFF'ye karsi yaptirimlari nasil olur cok merak ediyorum ?

Kupa'yi verin, Primleri verin,...... Baska ceza yok mu ?

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Aziz yıldırım yurt dışına kaçmak istiyorsa OF a kaçsın güzel ağırlarlar onu orda

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen ne diyosun. iananamıyorum etrafımızda böyle canlılar yaşadığına.
          dün işyerinde biriyle konuya girdik. adam bunların hepsinin komplo olduğunu,
          fenerbehçenin önünün kesilmeye çalışıldığını, şikeye dair somut bir delil bulunmadığını söyledi.
          peki bütün deliller bi tarafa İbrahim Akın'ın hocayı arayıp bana fenerbahçe para teklif etti caizmidir
          diye sormasına ne diceksin dedim. abi adama öyle bişey olursa ne olur acaba diye merak edip sormuş olabilir dedi.
          peki bunun öcesinde kafede çekilmiş görüntüleri var para poşeti var hepsini bir araya getirince 3 yaşında çocuk bile anlar dedim.
          yok abi somut bişey yok diyo hala. defol git dedim en sonunda konuşmaya değmezsin..
          onu sorma abi en can alıcı noktadan vur .... ben öyle yapıyorum. oda şu : "Kaheyi inşaat işçisi olarak gösterdiniz bunu açıkla bende suçsuz olduğunuza inanayım" diyorum kimseden çıt yok
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• TFF yönetim Kurulu üyesi Taylan Üner: "Yargıtay sonrası yol haritası belli olacak. Kupanın Trabzonspor'a verilmesi görüşündeyim"
            BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TFF yönetim Kurulu üyesi Taylan Üner: "Yargıtay sonrası yol haritası belli olacak. Kupanın Trabzonspor'a verilmesi görüşündeyim"
              bu adam Trabzon lu değilmiydi ?
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kupa verildiğinde RTE emriyle bizim başkan tazminat talebinde bulunmayacak! Para pul sıkıntı değil hallederiz dediler büyük yerlerden ona.Artık fazla kurcalama dendi birde.Zaten söylemlerinden belli.. Hadi bakalım görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler..
                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• uefa'dan sonra cas'ı da mahkemeye vermeye hazırlanan fenerbahçe için hiç bir mahkeme bundan sonraki süreçte fenerin davasına bakmaya yanaşmaz.

hangi mahkemeye gitseler daha sonra o mahkemeyi başka bir mahkemeye şikayet ediyorlar.

sadece türkiye'deki değil dünyadaki adalet sistemini çatırdattı herifler.
                  En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 10:44.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    onu sorma abi en can alıcı noktadan vur .... ben öyle yapıyorum. oda şu : "Kaheyi inşaat işçisi olarak gösterdiniz bunu açıkla bende suçsuz olduğunuza inanayım" diyorum kimseden çıt yok
                    yok arkadaş yok, hakikaten bunlarda kuş kadar beyin olmadığına inandım artık.
                    ne dersen de adamlar sabit bir fikre saplanmış. inanmak istediği şeye inanıyo realiteye değil.
                    onun için boşa nefes tüketmeye değmezler.
                    BMN İZMİR

Yorum

• Arkadaş hiç hatırlatmazsınız Alemdar61'i şimdi aklıma geldi,
                      CAS hakemlerine 100 hatta 200 milyon para yedirildi boşuna heveslenmeyin diyen lavuk bi yorum yapsa da neşelensek.
                      Eğer ordan bişi tutturamazsan bu takım küme düşer falan a bağla da belki ordan yanına yoldaş bulabilirsin
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın sonunu iyi görmüyorum
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

aziz yıldırım bir kaç güne hastaneye kaldırılırsa hiç şaşırmam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TFF yönetim Kurulu üyesi Taylan Üner: "Yargıtay sonrası yol haritası belli olacak. Kupanın Trabzonspor'a verilmesi görüşündeyim"

Yargitay kararini mahalli secimler akabine birakacak bu gidisle, 1,5 sene oldu yahu !!!!

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Avrupa'da hangi mahkemeye giderse gitsinler yırtamazlar artık.

Şikeye bulaşanların çoğu zaten fener camiası içinde, kendi pisliklerinden bile arınamadılar halâ.

Olayın başka bir güzel tarafı ise TFF'ye kimse güvenmiyor, adamların önüne dosya geliyor şikeye bulaşan camianın başkanı şimdi federasyon başkanı . Adamlar gülüp geçiyorlar, sonra yapıştır cezayı ...
                                En son Tayfun tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 10:55.
                                .

Yorum

Çalışıyor...
                                X