Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Azizin şekeri düşüyordu adliyede.. hayırdır şimdi neyi düştü acaba? hala pişkin pişkin İsviçre federal mahkemesi diyor.. bence 3. asliye hukuk aile mahkemesine başvursun belki boşanma davası gibi uzarda uzarda az zaman kazanır..
    Boşanma davası deyince,
    o kadar çok ah aldı,o kadar çok vebal aldı ki o aldığı firik ellere kalacak inşallah
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanlış olmasın ama buna benzer açıklamaları Yunan Federasyonu için de yapmışlardı.Sonrası malum.
      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• bu olan bitenin tek sebebi insanların ihtirasları!
        aziz bilmem kaç sene içinde 3 şampiyonluk yaşayacağız sözü vermişti camiasına.
        bursanın şampiyonluğu ardından bizim bu şampiyonluğumuz derken tepki çekmeye başlayacaktı.
        her yolu denedi. camiayı şikeye bulaştırdı..

insanoğlunu anlamak zor. yahu paraysa para nam sa nam. neye ihtiyacın var.
        adam gibi olsan. herkes sana sayguıı duysa. çıkıp sahada futboluyla hak eden kazansa neyin eksilirdi?
        belki bi teneke parçan olmazdı müzede en fazla.

şimdi kendinde rezil oldun camianıda Türkiyeyide rezil ettin herkese..
        Adam gibi saygı görme şansın varken düştüğün durumlara bak. yazık sana..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bugün FIFA ya müracaat etmeyen yönetim defolsun gitsin!
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesele sadece fenerin 2 yıl men alması değildir.

Nasıl ki islamın şartı 5 se ve bunlardan 1 ini bile reddeden kafir se, adaletin de şartı 5 tir.

1-Kupa Trabzon a verilecek

2-Maddi ve Manevi tazminat davası açılacak (en az 50 milyon)

3-Fener kurallarda yazdığı üzere küme düşme cezası alacak (eylem tekrarlandıkça küme düşme tekrarlanır en az 2 lig düşmeliler)

4-Şikeye karışan yönetici ve futbolcular ömür boyu men cezası alacak

5-Bu süreç boyunca Kayıtsız şartsız feneri savunan ve Trabzonu yok farzeden, şikenin üstünü örtmeye çalışan başta tff, medya ve siyasi yetkililere bir kınama açıklaması yapılacak.

Gel gelelim kuru fasülyenin faydalarına...

Hacı bunlardan hangilerini yapabilir?

1. maddeyi %90 yapar çünkü artık Trabzonun kupayı almaması için özel çaba sarfetmesi lazım.

2. maddeyi yapabileceğine inanmıyorum, açıklamalara bakılırsa fenere borç vermeye bile kalkabilir, birilerinden fazla dallandırıp budaklandırma diye emir geldiğini anlamamak için salak olmak lazım.

3. kesinlikle bu işin peşine düşmez, hatta düşürülmesin diye görüş belirtmezse namerdim.

4. Aziz köpeği ve bazı fenerliler hariç diğerlerinin ceza almasını istemez, örneğin mecnun ceza almasın diye diğerlerinin bile affedilmesinden yana olur

5. Göstermelik olarak tff ve medyaya giydirir ama siyasete ağzını bile açamaz, açsada hangi partilere saldıracağı zaten belli beni burda konuşturtmayın.

Evet beyler, yorumları alayım bilhassa hacının yılmaz savunucularından bekliyorum yorumları.

Eğer Hacı bunların hepsini yaparsa ben çıkar burada kendisinden ve destekçilerinden özür diler yanıldığımı kabul ederim. Hacı adam gibi adammış derim.

amma velakin

Hacı yukarda yazılanlardan bir veya birkaçını sümen altı yapar, siyasi telkinler doğrultusunda çevir gazı yanmasın mantığıyla hareket ederse, bana kimse burda hacıyı savunamaz, savunanada çok ağır söverim.
            Dün bunları açıklamaya çalıştım gün boyu, iyi özetledin, sağolasın

Yorum

• Akşam radyoda başkanın ve yönetimin hiçbiryere başvurmayacağız söylemi hakkında konuşuyorlardı..Bir gazeteci Trabzonspor un sadece yönetim kurulaundan ibaret olmadığını birilerinin biryerlere muhakkak başvuracağını söyledi
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasıl ki islamın şartı 5 se ve bunlardan 1 ini bile reddeden kafir se, adaletin de şartı 5 tir.

3-Fener kurallarda yazdığı üzere küme düşme cezası alacak (eylem tekrarlandıkça küme düşme tekrarlanır en az 2 lig düşmeliler)

5-Bu süreç boyunca Kayıtsız şartsız feneri savunan ve Trabzonu yok farzeden, şikenin üstünü örtmeye çalışan başta tff, medya ve siyasi yetkililere bir kınama açıklaması yapılacak.

1. maddeyi %90 yapar çünkü artık Trabzonun kupayı almaması için özel çaba sarfetmesi lazım.

2. maddeyi yapabileceğine inanmıyorum, açıklamalara bakılırsa fenere borç vermeye bile kalkabilir, birilerinden fazla dallandırıp budaklandırma diye emir geldiğini anlamamak için salak olmak lazım.

3. kesinlikle bu işin peşine düşmez, hatta düşürülmesin diye görüş belirtmezse namerdim.

4. Aziz köpeği ve bazı fenerliler hariç diğerlerinin ceza almasını istemez, örneğin mecnun ceza almasın diye diğerlerinin bile affedilmesinden yana olur

5. Göstermelik olarak tff ve medyaya giydirir ama siyasete ağzını bile açamaz, açsada hangi partilere saldıracağı zaten belli beni burda konuşturtmayın.

Evet beyler, yorumları alayım bilhassa hacının yılmaz savunucularından bekliyorum yorumları.

Eğer Hacı bunların hepsini yaparsa ben çıkar burada kendisinden ve destekçilerinden özür diler yanıldığımı kabul ederim. Hacı adam gibi adammış derim.

amma velakin

Hacı yukarda yazılanlardan bir veya birkaçını sümen altı yapar, siyasi telkinler doğrultusunda çevir gazı yanmasın mantığıyla hareket ederse, bana kimse burda hacıyı savunamaz, savunanada çok ağır söverim.

adam haklı.........

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• yönetimin tff fifa ya basvurmayıp beklediği her dk İhanettir

Yorum

• Ali Şen: ''Trabzonspor'a TFF'ye başvurma hakkı doğmuştur, Trabzonspor TFF'ye başvurmalıdır.''
                    İHO: ''Hiçbir yere başvurmayacağız.''

Mehmet Ali Aydınlar fenerbahçe yönetimine yaklaşık 145 milyon avroluk tazminat davası açacak kulübe zarar verdiklerinden dolayı.
                    Ya biz? Hiç.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu olan bitenin tek sebebi insanların ihtirasları!
                      aziz bilmem kaç sene içinde 3 şampiyonluk yaşayacağız sözü vermişti camiasına.
                      bursanın şampiyonluğu ardından bizim bu şampiyonluğumuz derken tepki çekmeye başlayacaktı.
                      her yolu denedi. camiayı şikeye bulaştırdı..

insanoğlunu anlamak zor. yahu paraysa para nam sa nam. neye ihtiyacın var.
                      adam gibi olsan. herkes sana sayguıı duysa. çıkıp sahada futboluyla hak eden kazansa neyin eksilirdi?
                      belki bi teneke parçan olmazdı müzede en fazla.

şimdi kendinde rezil oldun camianıda Türkiyeyide rezil ettin herkese..
                      Adam gibi saygı görme şansın varken düştüğün durumlara bak. yazık sana..
                      Burçak aynısını diyorum ben de,
                      dün akşam baya baya konuştuk kendi çevremde,
                      Cenabı Allah her şeyi vermiş sana ama sen yok ben illa rezil kepaze olacağım diyorsun,
                      bıraksanız da 10 sene de bir denk geliyor bize iyi bir kadro,emeğimizin karşılığını alsak şampiyon olsak ne olurdu.Siz de işin içine haram katmadan şampiyonluklar yaşasanız ve biz de sizi takdir edip saygı duysak ne olurdu.Dortmund'a,Arsenal'a yani elin gavuruna saygı duyuyoruz gıpta ediyoruz da size niye etmeyelim,yeter ki adam olun yeter ki hakkınızla başarılı olun.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• artık kupanın gelmesi kaçınılmaz felaket tellallığı yapmayın...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• FİFA asbaşkanı U20 dünya kupası organizasyonu için Trabzona gelmişti.Hacıosmanoğluyla 1 saat görüşmüştü.bu görüşmede yönetim FİFA asbaşkanından akıl almış olabilirmi?
                          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 11:32.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            artık kupanın gelmesi kaçınılmaz felaket tellallığı yapmayın...
                            Kupa gelmeyecek mi diyoruz? Gelecek, ama geri kalanlar? Onları zerre düşünmüyorsunuz, sonra millete felaket telallığı yapmayın diyorsunuz, yazık.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              artık kupanın gelmesi kaçınılmaz felaket tellallığı yapmayın...
                              Arkadaşım sende okuma özrümü var yoksa okuduğunu anlama özrümü var,

biz kupadan bahsetmiyoruz bak bi daha oku

İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

amma velakin

Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FİFA asbaşkanı U20 dünya kupası organizasyonu için Trabzona gelmişti.Hacıosmanoğluyla 1 saat görüşmüştü.bu görüşmenin lehimize bir faydası olamazmı?
                                zaten dün akşam telegoldede söyledi fifayla görüşüyoruz diye... sıkıntı yok kendi elleriyle verecekler hakkımız olanı...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X