Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tff ile ilgili toplantı haberi doğru mu kardeşlerim?
    kesin teyit edilmiş bir haber değil... yakında çıkar kokusu...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

geçen hafta, UEFA disiplin kuruluna bu 2 takım sevk olduğunda

ceza almamaları yönünde yorumları olmuştu ve taraftarımızdan çok tepki almıştı ama dünkü üslubunu çok beğendim, avukata 5 kez şampiyonluk kupası Trabzonspor'a verilmeli ama bunun yöntemini açıklarmısınız diye sordu.

dedim ya medya bile artık bizi haklı görüyor dünden beri
      geçen hafta izlemedim ancak bildiğim kadarıyla bize an yakın, en çok sempati duyan kişi. 2010-2011 yılında da yayınları ile gönlümüzü fethetmişti. sonradan farklı birşey olduysa bilemicem çünkü şike olaylarından beri tv'de spor programı izlemiyorum.

Yorum

• Baştan beri diyorum kupayı bize verecekleri için ( Mecburiyetten dolayı) TFF'nin istfa etmesini bekliyorum ve sürecin tekrar yaşanacağını söylüyorum.
        yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kesin teyit edilmiş bir haber değil... yakında çıkar kokusu...
          doğruysa bu akşam da bizi güzel, hareketli saatler bekleyecek ekran başında desenize

ulan ödlek tüpkafa, sırf şikebahçeyi koruyacam diye olayların buralara geleceğini düşünemedin, rezil herif, defol git bu ülkeden
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Sabah istifa ederler diye bekliyordum. Geç kalmışlar.

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baştan beri diyorum kupayı bize verecekleri için ( Mecburiyetten dolayı) TFF'nin istfa etmesini bekliyorum ve sürecin tekrar yaşanacağını söylüyorum.
              yeni gelen federasyon kucağında bombayı bulacak zaten... kurulları harekete geçirip uefa normlarında bir karar alacaklardır... buda kupanın gelmesi demek... ayrıca ne biliyoruz belkide tüpçü verecek kupayı bize

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Serhat ulureren i aradım program yapacakmısınız dedim dün 19:30 -21:00 arası program yaptık dedi pazar günü tekrar yapacagız dedi
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• 3 alt küme ve tazminatları alalım cınım.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sabah istifa ederler diye bekliyordum. Geç kalmışlar.
                    nerelerdesain sen sibelya bak kesicem maaşından ona göre

Yorum

• Haluk Ulusoy kesinlikle gelmemeli..

Tahkim kurulu başkanı Türker Aslan olabilir..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Buradanda HAKAN KULAÇOĞLU abimizin yaptığı konuşmayı izleyebilirsiniz

http://tvarsivi.com/player.php?y=483...-26%2000:40:00
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

doğruysa bu akşam da bizi güzel, hareketli saatler bekleyecek ekran başında desenize

ulan ödlek tüpkafa, sırf şikebahçeyi koruyacam diye olayların buralara geleceğini düşünemedin, rezil herif, defol git bu ülkeden
                          gitmesin abi kupayı o kendi elleriyele verecek bize

Yorum

• Biz diyoruz bunlar üç kiz kqrdes üç yavsak diye tarafatrlarina baksna bugun is yernde hepsi agiz birligi yapip asil şikeci sizsiniz diyo srrefsiz bunlar ya....
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Demirören gitme ama yaaaa. O kupayı senden almak istiyoruz.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlahi adalet, haksızlık yapanlara fena çektiriyor

Sen çok yaşa Şenol GÜNEŞ'im, bak o zengin hazine
                                Gün geldi şimdi şu sıralar hatta dünden beri ağlayan şikeci emek hırsızlarına lazım oldu
                                Ama onlar hırsızlık yaptı, duygularımızı, sevinçlerimizi, özlemlerimizi çaldı ve o yüzden
                                Cezalarını paşa paşa çekecekler
                                VE BİZ BUNDAN BÜYÜK MUTLULUK DUYACAĞIZ.
                                ÇÜNKÜ 2 YILDIR ÇEKTİKLERİMİZİ BİR BİZLER BİR DE ALLAH BİLİR.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X