Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efsane post
    Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
    sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• bence uef tff yi tanımyor.. yoksa bu kararlar tff ye bildirilmesi gerekmiyor mu

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Efsane post
        efsane cümle
        Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Efsane post
          ölene kadar bu yazıyı unutmayacam

Yorum

• 3 Temmuz sabahını hiç unutmuyorum. Abim koşarak yanıma geldi ve "kalk la ekmek al" dedi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu saatden sonra bu sarki dinlenir, izlenir. Kupayida sonundan nerden bulduysalar.

iyi geceler.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• bu ülkede o kadar büyük yürek yok.

o kupayı trabzonspor a yar etmeyeceklerdir.

hele gezi olaylarından düşündükten sonra.

istanbul da başka bir karışıklığı üstlenmezler.

bizim trabzonspor taraftarıda pasiftir.

uyutulmayı çok sever...

umarım yanılırım.çok isterim yanılmayı.
                Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Bu da sana kapak olsun Tahir Kum...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu ülkede o kadar büyük yürek yok.

o kupayı trabzonspor a yar etmeyeceklerdir.

hele gezi olaylarından düşündükten sonra.

istanbul da başka bir karışıklığı üstlenmezler.

bizim trabzonspor taraftarıda pasiftir.

uyutulmayı çok sever...

umarım yanılırım.çok isterim yanılmayı.

bize yar olmayan onlara hiç olmayacak,merak etme kardeşim.

Uyuduğumuz tekerlemesindende vazgeçin isterseniz. UEFA bilgisayarını kitleyen e-mailleri,Nyon'daki eylemleri uyuyarak yapmadık zannedersem.

Ayrıca Gezi olayları gibi bir akustik yakalayarak günlerce eylem yapacak g...t varmı o şikeci köpeklerde? O gezi parkında toplumun her katmanından her görüşten onlarca insan var ki bu kadar etkili oldu ama bunların yapacağı tek sesli,tek renkli ve en önemlisi HAKSIZ eylemden bir bok olmaz.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bize yar olmayan onlara hiç olmayacak,merak etme kardeşim.

Uyuduğumuz tekerlemesindende vazgeçin isterseniz. UEFA bilgisayarını kitleyen e-mailleri,Nyon'daki eylemleri uyuyarak yapmadık zannedersem.

Ayrıca Gezi olayları gibi bir akustik yakalayarak günlerce eylem yapacak g...t varmı o şikeci köpeklerde? O gezi parkında toplumun her katmanından her görüşten onlarca insan var ki bu kadar etkili oldu ama bunların yapacağı tek sesli,tek renkli ve en önemlisi HAKSIZ eylemden bir bok olmaz.
                      doğru diyosun belki gezi parkı benzetmesi yanlış oldu.

ama o kupayı trabzon'a verme kısmında çok soru işaretleri var

bu taşın altına kimse elini sokmayacaktır (hükümet-tff dahil)

ben fenerin cezasına sevinmek değil trabzonsporumun hakkını istiyorum..

ki adaletin yerini bulacağına inancım %5 bile değil.türkiyede
                      En son ylmzince tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 02:59.

Yorum

• Önümüzdeki 2 yıl mutlaka ve mutlaka Şampiyonlar liginde olmalıyız artık. Bu yılki sallamamız bugün Ş.Ligine mal oldu. 5-6 puan fazla alsak Bursa'da öne geçtiğimiz maçı vermesek Ş.Ligine gidecektik. Kolay kolay toparlamaz bu şikeciler sonrasındada çoğu transferi de iptal olacaktır.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• artık kupamızın gelmesine kimse şiddetle karşı gelmez fenerliler şimdi özeleştiri yapacak kendi içindeki pislikleri temizleme derdine düşecek ve gerçekleri kabul edecekler kupanın gelmesine de cılız sesler olacaktır. bu akşamdan beri haber sitelerinin yorumlarına bakıyorum da fenerlilerin biçoğu kendilerini bu hallere düşürenlere köpürüyolar bu saatten sonra cemaatmış hükümetmiş bu yalanlarada kanacak gibi değiller akıl tutulması bitiyo gerçekleri görmeye başlıyolar
                          Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• @ylmzince

Geçenlerde Gezi parkı eylemleri hakkında hükümetin tavrını eleştiren bir kınama (yada buna yakın) bir ortak bildiri kararı çıkmıştı,Avrupa birliği Parlamenteler meclisinden.

Başbakanda bir mitingde olayı şöyle değerlendirmişti ''sen kim oluyorsunda bizim için kınama kararı çıkartıyorsun?Biz daha AB üyesi değiliz, haddini bil haddini! Biz bu kararı tanımıyor aynen kendilerine iade ediyoruz''..

Şimdi bu laflara bakarak endişelenebiliriz ama benim bir umudum var. UEFA'dan bu kararın çıkması ve sonra UEFA'dan TFF'ye yapılacak ''küme düşür ve kupayı Trabzon'a iade et'' baskısı Başbakanın elini rahatlattı.

En azından seçmenine dönüp ''bakın ben elimden geleni yaptım ama TFF'nin resmen bağlı bulunduğu ve sorumlu olduğu bir kurum cezayı kesti yapacak birşey yok'' deme ihtimali doğdu.

Ki öyle olacaktır,aksini yapabilme ihtimali az.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Sana da selam olsun Tayfun Baba...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @ylmzince

Geçenlerde Gezi parkı eylemleri hakkında hükümetin tavrını eleştiren bir kınama (yada buna yakın) bir ortak bildiri kararı çıkmıştı,Avrupa birliği Parlamenteler meclisinden.

Başbakanda bir mitingde olayı şöyle değerlendirmişti ''sen kim oluyorsunda bizim için kınama kararı çıkartıyorsun?Biz daha AB üyesi değiliz, haddini bil haddini! Biz bu kararı tanımıyor aynen kendilerine iade ediyoruz''..

Şimdi bu laflara bakarak endişelenebiliriz ama benim bir umudum var. UEFA'dan bu kararın çıkması ve sonra UEFA'dan TFF'ye yapılacak ''küme düşür ve kupayı Trabzon'a iade et'' baskısı Başbakanın elini rahatlattı.

En azından seçmenine dönüp ''bakın ben elimden geleni yaptım ama TFF'nin resmen bağlı bulunduğu ve sorumlu olduğu bir kurum cezayı kesti yapacak birşey yok'' deme ihtimali doğdu.

Ki öyle olacaktır,aksini yapabilme ihtimali az.
                                umarım süreç lehimize sonuçlanır

kararlar ibreler rüzgar güneş ...

hepsi trabzonsporun haklı olduğunu kupasının çalındığı gösteriyor ama

gelde bunu ülkende anlat

buradaki süreç uefadan dah zorlu geçecek umarım

adalet yerini bulacak iyi geceler

Yorum

Çalışıyor...
                                X