İlk olarak zahido tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasacak olanda sadece biz oluruz. hiçbir kurumda şampiyonluk niye Trabzona iade edilmedi demez açıkçası.
yani baskı yönünden destek bulamayabiliriz.
yönetime, bizlere büyük iş düşüyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%101 doğru
o büyük günü hayal ediyorum
KOSKOCAMAN KIRMIZI BİR SON DAKİKA ALT YAZISI ve
şikebahçenin artık hiçbir çaresinin kalmamasının acı haberi2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ulaş Özdemir canli yayinda süper konusuyor http://radyodinlet.net/mercan-fm/2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence oyle bişey olursa maksimum 5 milyon avro gelir ordan bize..
50 milyon avrolar falan utopik geliyor bana..
sadece 1.ile 2. arasındaki ödül farkı değil mesele, kadronun korunması, uluslararası prestij, sponsorluklar, ts club gelirleri, bu hırsızlık birçok açıdan trabzonu zarara uğrattı, bunların hepsinin faiziyle alınması lazım.SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri başkan federasyon başkanı olsun...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlaş Özdemir şikebahçe'ye yardım eden kulüplerin ismi de UEFA'da mı dedi bana mı öyle geldi?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle85 milyon olamaz ama 4 milyon da değil. Şampiyonluk primi de var. Ayrıca 2 yıldır 1 şampiyonluk için fb ye verilen ama bize verilmeyen para da var.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiketas,sikebahce,essikesehir,sikevas Kümeye!!!
Sikeciler sizi,tescilli sikeciler.Utanmaz hirsizlar cezanizi cekeceksiniz.
Sampiyon Trabzonspor,Paramizida alacagiz.Bitirecegiz seni sikebahce,pesini birakmayacagiz.
ŞİKE kelimesi nasılda yakıştı haspamlara?(Besiketas,sikebahce,essikesehir,sikevas)
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum