Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buarada şu tazminat konusunda bence bazı sıkıntılar var..

Eğer kupa bize verilirse lig şampiyonuna verilen para 15 milyon tl..

Lig ikincisine verilen para 11 milyon tl..

Bize zaten 11 milyon tl gelmiş fazladan 4 milyon tl daha gelicek..

Zaten şlye gittiğimiz için ordan doğan haklarımızı almıştık..

Bu bağlamda oyle 85 milyon tl ler falan hayal mahsulü gibi geliyor bana..
    85 milyon olamaz ama 4 milyon da değil. Şampiyonluk primi de var. Ayrıca 2 yıldır 1 şampiyonluk için fb ye verilen ama bize verilmeyen para da var.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      asacak olanda sadece biz oluruz. hiçbir kurumda şampiyonluk niye Trabzona iade edilmedi demez açıkçası.
      yani baskı yönünden destek bulamayabiliriz.
      yönetime, bizlere büyük iş düşüyor.
      biz biye yeteriz evelALLAH
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ulaş Özdemir selam verdikleriyle şike sürecini özetledi resmen.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          %101 doğru
          o büyük günü hayal ediyorum
          KOSKOCAMAN KIRMIZI BİR SON DAKİKA ALT YAZISI ve
          şikebahçenin artık hiçbir çaresinin kalmamasının acı haberi
          ben Trabzon a gidene kadar kupa gelse bari

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ulaş Özdemir canli yayinda süper konusuyor http://radyodinlet.net/mercan-fm/
            2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Uefa işini sağlama almadan iş yapmaz.Yani tahkim kurulunun reddedebileceği bir kararı almaz ve bunu başkalarının emsal teşkil edebilecek bir karar olmasına izin vermez.Rahat olun...

Yorum

• Sadri başkan federasyon başkanı olsun...

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence oyle bişey olursa maksimum 5 milyon avro gelir ordan bize..

50 milyon avrolar falan utopik geliyor bana..
                  5 milyon avro ticari olarak ölçülmüş, bunun birde manevi boyutu var, koskoca ligin tek amacı olan şampiyonluğu çalmak o kadar ucuz olmaz.

sadece 1.ile 2. arasındaki ödül farkı değil mesele, kadronun korunması, uluslararası prestij, sponsorluklar, ts club gelirleri, bu hırsızlık birçok açıdan trabzonu zarara uğrattı, bunların hepsinin faiziyle alınması lazım.
                  SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Ulaş Özdemir şikebahçe'ye yardım eden kulüplerin ismi de UEFA'da mı dedi bana mı öyle geldi?
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri başkan federasyon başkanı olsun...
                      aziz intihar eder

Yorum

• Yanal sb ile 2+1 yillik imza atmis
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Besiketas,sikebahce,essikesehir,sikevas Kümeye!!!
                          Sikeciler sizi,tescilli sikeciler.Utanmaz hirsizlar cezanizi cekeceksiniz.
                          Sampiyon Trabzonspor,Paramizida alacagiz.Bitirecegiz seni sikebahce,pesini birakmayacagiz.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ulaş Özdemir şikebahçe'ye yardım eden kulüplerin ismi de UEFA'da mı dedi bana mı öyle geldi?
                            gayet doğal bu iş sadece bjk il fb ile bitmeyecek sivas karabük ibb giresun hepsi şemsiyeyi tadacak bence... karabük yırtar ama diğerleri zor...

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              85 milyon olamaz ama 4 milyon da değil. Şampiyonluk primi de var. Ayrıca 2 yıldır 1 şampiyonluk için fb ye verilen ama bize verilmeyen para da var.
                              Şampiyonluğun layıkıyla kutlayamayan..Trabzon spor taraftarının tazminatını kim verecek..Bunun değeri varmı..Varsa fenerde bu kadar para varmı...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Besiketas,sikebahce,essikesehir,sikevas Kümeye!!!
                                Sikeciler sizi,tescilli sikeciler.Utanmaz hirsizlar cezanizi cekeceksiniz.
                                Sampiyon Trabzonspor,Paramizida alacagiz.Bitirecegiz seni sikebahce,pesini birakmayacagiz.

ŞİKE kelimesi nasılda yakıştı haspamlara? (Besiketas,sikebahce,essikesehir,sikevas)
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X