Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yeni gelen federasyon kucağında bombayı bulacak zaten... kurulları harekete geçirip uefa normlarında bir karar alacaklardır... buda kupanın gelmesi demek... ayrıca ne biliyoruz belkide tüpçü verecek kupayı bize
    Eğer koltuğu bırakmak istemiyorsa Versin kupamızı. FB öyle dediği gibi kıyamet koparmaz Uefa vermiş cezayı zaten
    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
    ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 alt küme ve tazminatları alalım cınım.
      donlarına kadar alıcaz....
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak celal demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gitmesin abi kupayı o kendi elleriyele verecek bize :d
        en büyük keyif olur o anı fotoğraflamak
        ama onun açısından işkence olur
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eğer koltuğu bırakmak istemiyorsa Versin kupamızı. FB öyle dediği gibi kıyamet koparmaz Uefa vermiş cezayı zaten
          düşük bir ihtimal olsada bu tff kupayı verebilir... ama tahkimi cas ıbekleyelim diyebilirlerde...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            en büyük keyif olur o anı fotoğraflamak
            ama onun açısından işkence olur
            çin işkencesi bile bunun yanında çerez kalır

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşte böyle

çok güzel klip. Keşke aynı oyuncular kalabilseydi, saha içinde de güçlü olabilseydik...

Yorum

• tahkim cezaları onadığı anda kupa töreni için plan yapmamız lazım...

Yorum

• Defolup gitsinler bunlar bize kupa falan vermezler.

Yorum

• istanbulda mutlaka bir tören yapılmalı mesela olimpiyat stadında görülmemiş bir tören yapılır... sonrada kupa özel uçakla TRABZON a...

Yorum

• baransu bağlandı
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Tff kurulları istifa edecek haberi doğru ise bu kararı tff başkanı istemiştir.Buda kendisinin istifa etmeyeceği anlamına gelir.Bu anlamdada verilen(verilemeyen) kararlarının sebebinide kurullarına bağlar.Kendiside bir nebze sorumluluktan kaçmış vede ''biz kurulların raporlarına göre hareket ettik'' deme şansına sahip olur diye düşünüyorum.

Yorum

• bu saat oldu hala aziz'den ve fb yönetiminden bir açıklama gelmemesi ilginç. sanırım kapalı kapılar ardında çok fena şeyler dönüyor. ya aziz'i bir odaya kapattılar dövüyorlar ya da ellerinde sopa, bina içinde aziz'i kovalıyorlar ve hala yakalayamadılar.

Yorum

• Buarada şu tazminat konusunda bence bazı sıkıntılar var..

Eğer kupa bize verilirse lig şampiyonuna verilen para 15 milyon tl..

Lig ikincisine verilen para 11 milyon tl..

Bize zaten 11 milyon tl gelmiş fazladan 4 milyon tl daha gelicek..

Zaten şlye gittiğimiz için ordan doğan haklarımızı almıştık..

Bu bağlamda oyle 85 milyon tl ler falan hayal mahsulü gibi geliyor bana..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tff kurulları istifa edecek haberi doğru ise bu kararı tff başkanı istemiştir.Buda kendisinin istifa etmeyeceği anlamına gelir.Bu anlamdada verilen(verilemeyen) kararlarının sebebinide kurullarına bağlar.Kendiside bir nebze sorumluluktan kaçmış vede ''biz kurulların raporlarına göre hareket ettik'' deme şansına sahip olur diye düşünüyorum.
                              evet bu konuda haklısın tamamen kendisini kurtarmak çin iyi bir hamle...

Yorum

• bence 2010 şampiyonluğunun herkese geçersiz sayılmasına karşıda tedbirli olmayılız.
                                şb bunu da isteyebilir.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X