İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen hafta, UEFA disiplin kuruluna bu 2 takım sevk olduğunda
ceza almamaları yönünde yorumları olmuştu ve taraftarımızdan çok tepki almıştı ama dünkü üslubunu çok beğendim, avukata 5 kez şampiyonluk kupası Trabzonspor'a verilmeli ama bunun yöntemini açıklarmısınız diye sordu.
dedim ya medya bile artık bizi haklı görüyor dünden beri
Yorum
-
Baştan beri diyorum kupayı bize verecekleri için ( Mecburiyetten dolayı) TFF'nin istfa etmesini bekliyorum ve sürecin tekrar yaşanacağını söylüyorum.yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin teyit edilmiş bir haber değil... yakında çıkar kokusu...
ulan ödlek tüpkafa, sırf şikebahçeyi koruyacam diye olayların buralara geleceğini düşünemedin, rezil herif, defol git bu ülkeden2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaştan beri diyorum kupayı bize verecekleri için ( Mecburiyetten dolayı) TFF'nin istfa etmesini bekliyorum ve sürecin tekrar yaşanacağını söylüyorum.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah istifa ederler diye bekliyordum. Geç kalmışlar.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Buradanda HAKAN KULAÇOĞLU abimizin yaptığı konuşmayı izleyebilirsiniz
http://tvarsivi.com/player.php?y=483...-26%2000:40:00Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğruysa bu akşam da bizi güzel, hareketli saatler bekleyecek ekran başında desenize
ulan ödlek tüpkafa, sırf şikebahçeyi koruyacam diye olayların buralara geleceğini düşünemedin, rezil herif, defol git bu ülkeden2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlahi adalet, haksızlık yapanlara fena çektiriyor
Sen çok yaşa Şenol GÜNEŞ'im, bak o zengin hazine
Gün geldi şimdi şu sıralar hatta dünden beri ağlayan şikeci emek hırsızlarına lazım oldu
Ama onlar hırsızlık yaptı, duygularımızı, sevinçlerimizi, özlemlerimizi çaldı ve o yüzden
Cezalarını paşa paşa çekecekler
VE BİZ BUNDAN BÜYÜK MUTLULUK DUYACAĞIZ.
ÇÜNKÜ 2 YILDIR ÇEKTİKLERİMİZİ BİR BİZLER BİR DE ALLAH BİLİR.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum